W domu 2

18 lipca 2014 22:56 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

A jak wygląda grzyb sowa ???   Jak się inaczej nazywa, tzn. encyklopedycznie, bo ja się nie spotkałam z taką nazwą. Ale grzybiarka ze mnie marna to nie ma się co dziwić. 

19 lipca 2014 07:54 / 1 osobie podoba się ten post
Nie ma to jak w domu:) właśnie zrobiłam sobie przerwę.W ogrodzie zapach sie roznosi - to lilie tak pieknie pachna - niech sie schowają wszelkiego rodzaju odświeżacze.Qrcze,kupiłam jakieś cebule w ub.roku na "Jarmarku Michała" szkoda,że wywaliłam opakowanie zapach cudny.

Oduczona już od umieszczania zdjęć na forum - nie  pokażę jak wyglada moj ogrod chociaż nie doprowadziłam go jeszcze do stanu w jakim chcę go widzieć, mam jeszcze czas.

Tak się cieszę z pobytu w domu,że pewnikiem gory mogę przenosić.Mam dzisiaj zajecie na cały dzień,troche pracy a reszta to same przyjemnosci czego i wam życzę.

Do wieczora.

19 lipca 2014 08:04
to ja podam bardziej tragiczną wiadomość : Na autostradzie numer cztery w pobliżu Drezna, polski autobus wjechał w autobus ukraiński. Potem ten pojazd zderzył się jeszcze z polskim mikrobusem. Do wypadku doszło około godziny drugiej w nocy. Na miejscu trwa akcja ratunkowa. Nie wiadomo co było przyczyną wypadku. Co najmniej czterdzieści osób zostało rannych.

Według niemieckiej policji ofiary śmiertelne to siedem osób z mikrobusu i dwie z ukraińskiego autobusu.

Czytaj więcej na http://www.rmf24.pl/fakty/news-wypadek-polskich-pojazdow-w-niemczech,nId,1471608#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
19 lipca 2014 08:33
Polski autokar to Sindbad,bus -nie podają jaka firma...
19 lipca 2014 08:39
Ja niedługo wyruszam do DE i jestem trochę niespokojna o to co się na drogach dzieje.Co prawda jeżdżę Eurobusem ale różnie bywa.Mam tylko nadzieję,że ta czarna serja się wreszcie skończy.Trzeba myśleć pozytywnie.
19 lipca 2014 13:17
buuuuuuu naciągnęłam sobie ściegno w kostce i mi stopa napuchła :(
19 lipca 2014 13:18
nomka

buuuuuuu naciągnęłam sobie ściegno w kostce i mi stopa napuchła :(

nomka sliczny kolor wlosow-ja tez oszalalam na wiosne i z blond na miedziane;-
19 lipca 2014 13:22 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

nomka sliczny kolor wlosow-ja tez oszalalam na wiosne i z blond na miedziane;-

dziekuje :) juz ponad dwa lata farbuje na ten kolorek :)))
19 lipca 2014 17:34 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Polski autokar to Sindbad,bus -nie podają jaka firma...

No ja 10 dni temu jechałam Sindbaden i tą linią chyba. Aż mnie ciarki przeszły, jak zobaczyłam zdjęcia w necie. Ale cóż nikt nie wie kiedy i co nas czeka. Tak sobie myślę, że wśród ofiar mogły być dziewczyny z naszej branży, bo wiele z nas jeździ Sindbadem. Wieczny odpoczynek dla zmarłych, a dla rannych szybkiego powrotu do zdrowia .......................
20 lipca 2014 08:57 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

http://pl.wikipedia.org/wiki/Czubajka_kania

Encyklopedycznie:)

Nie pamietam gdzie pisałas o problemach z kotem. Zrob taki "myk" wyczesuj go to przyjemniejsza czynność jak sprzatanie po nim.Koty latem zmieniają sierść - jak on się wylizuje to nałyka się sierści - maja język jak papier ścierny, pożniej musi coś z tym zrobić, bo tego nie przetrawi:)
20 lipca 2014 09:29 / 4 osobom podoba się ten post
Wybieram się własnie nad "grajdół" mnie sie nie chce,bo nie lubie wysokich tem. ale rodzina się uparła,że jedziemy wszyscy.Przegłosowali mnie.Tylko ja i jamnik nie okazujemy zadowolenia.:( Jak trza to trza.:)
20 lipca 2014 09:39 / 1 osobie podoba się ten post
nomka

dziekuje :) juz ponad dwa lata farbuje na ten kolorek :)))

Zupełnie niepodobna do siebie z facebooka ;-)
20 lipca 2014 09:50 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Zupełnie niepodobna do siebie z facebooka ;-)

Tamto sprzed 3 lat było zdjęcie^^
20 lipca 2014 09:55 / 5 osobom podoba się ten post
Witam milo!Moja ostatnia niedziela przed wyjazdem nie lubie takich momentow wspolny obiad z dziecmi(dzis u syna zjemy obiadek)potem w odwiedziny do babuni do szpitala licze zjutro ja wypisza bo w domu by sie lepiej czula potem maly spacer i na lody i tak zaplanowalam niedziele,potem 2 dni zleca i w srode o17,15 Sinbadem wyruszam kierunek Kassel zycze spokojnej slonecznej niedzieli i do uslyszenia z DE))))))
20 lipca 2014 10:44 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko47

Nie pamietam gdzie pisałas o problemach z kotem. Zrob taki "myk" wyczesuj go to przyjemniejsza czynność jak sprzatanie po nim.Koty latem zmieniają sierść - jak on się wylizuje to nałyka się sierści - maja język jak papier ścierny, pożniej musi coś z tym zrobić, bo tego nie przetrawi:)

Czesania kota nie mam w zakresie obowiążków:)Poza tym nikt tego nie robi ,a ja sie nie wychylam.Generalnie koty toleruję,sa to są ,ale miłością do nich nie pałam....On i tak po żarcie do mnie sie przychodzi upominac i taka zażyłość mi wystarczy:)Stary jest 13lat to i rzyga...trudno,jeszcze chwila to jakoś to przeżyję:)Wole jak w domu PDP jest pies:)