W domu 2

20 lipca 2014 17:59 / 2 osobom podoba się ten post
Mnie się obydwie podobają,no może troszkę bardziej ta srebrna w czarne kwiaty,bardzo ładny krój,fajnie leży.
Zrobiłabym tak,jak Ivanilia radzi.Wzięłabym obydwie.
20 lipca 2014 18:01 / 2 osobom podoba się ten post
Lili-w tej czarno białej wyglądasz zwiewnie i ona chyba na upały i weselne hulanki lepsza ,natomiast ta niebieska taka bardziej uroczysta.No i do tej pierwszej łatwiej butki dobrać:)
20 lipca 2014 18:12 / 1 osobie podoba się ten post
LILI=obydwie sa oki... zobacz w ktorej Ty czujesz sie lepiej, swobodniej. Szalej, szalej.. milutkiej kawy..a propos..Turawa jeszcze istnieje, ostatni raz bylam tam w 83...
20 lipca 2014 18:14 / 1 osobie podoba się ten post
w nieieskiej w 100% lepiej
20 lipca 2014 18:33 / 2 osobom podoba się ten post
biala w czarne kwiatki,a najlepiej obie i sie przebierzesz po polnocy
20 lipca 2014 18:35 / 3 osobom podoba się ten post
W obu wygladasz bajecznie Lili!!!

Och jak ja Wam zazdroszcze, tego urlopu !!!
Przed chwila widzialam Mleczko na skype, opalona jak murzynka, wypoczęta, szczesliwa, usmiech jej z twarzyczki nie schodził. Bawcie sie milo w domku, urlopujcie intensywnie, wszystkiego dobrgo i sloneczka !!
20 lipca 2014 18:39 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

biala w czarne kwiatki,a najlepiej obie i sie przebierzesz po polnocy

dla mnie też biała/czarna,bo bardziej odkryta,bedzie pewno wściekle gorąco,więc im bardziej odkryta tym lepiej, a w razie co mozna narzucić szal:)))
a drugą zabrać na zaś i w razie zmiany pogody:)
20 lipca 2014 18:45 / 1 osobie podoba się ten post
W której jest Tobie wygodniej- w tej idź... Chociaż bardziej podobasz mi się w tej w kwiaty...Ale weź obie najlepiej!!!Najważniejsze abyś dobrze się bawiła.:)))
20 lipca 2014 18:48 / 1 osobie podoba się ten post
Liluś obie sukienki sa bardzo ładne.
Mi podobasz sie bardziej w tej czarno-białej.
Jest bardzo kobieca :)))))))))
20 lipca 2014 18:48 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Czesania kota nie mam w zakresie obowiążków:)Poza tym nikt tego nie robi ,a ja sie nie wychylam.Generalnie koty toleruję,sa to są ,ale miłością do nich nie pałam....On i tak po żarcie do mnie sie przychodzi upominac i taka zażyłość mi wystarczy:)Stary jest 13lat to i rzyga...trudno,jeszcze chwila to jakoś to przeżyję:)Wole jak w domu PDP jest pies:)

A sprzatasz po kocie?No chyba,że przychodzi ktos ekstra do kota:) ja tam wole kota wyczesać jak po nim sprzatać.Wiele czynności  nie mam w zakresie obowiazkow ale to co lubię to robię.Dla zabicia czasu i dla własnej przyjemności:)
20 lipca 2014 18:53 / 4 osobom podoba się ten post
margolcia

W obu wygladasz bajecznie Lili!!!

Och jak ja Wam zazdroszcze, tego urlopu !!!
Przed chwila widzialam Mleczko na skype, opalona jak murzynka, wypoczęta, szczesliwa, usmiech jej z twarzyczki nie schodził. Bawcie sie milo w domku, urlopujcie intensywnie, wszystkiego dobrgo i sloneczka !!

No Margolcia ja juz też wiem dlaczego  ta płeć brzydsza za Tobą biega.No,no pozazdrościć Ci wyglądu.Jak  mialam tyle lat co Ty też tak wyglądałam:) no moze az nie tak:)ale staram sie tez chcę być zaje..............:) to takie topowe na forum:):)
20 lipca 2014 18:59 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Lili-w tej czarno białej wyglądasz zwiewnie i ona chyba na upały i weselne hulanki lepsza ,natomiast ta niebieska taka bardziej uroczysta.No i do tej pierwszej łatwiej butki dobrać:)

Też tak myślę,jak Kasia.Weż obie na wszelki wypadek.
20 lipca 2014 19:08 / 5 osobom podoba się ten post
To jestem ja z wczoraj przed imprezą z młodszą bratanicą - Leną. Julka (starsza) gdzieś zwiała w międzyczasie.
20 lipca 2014 19:11 / 3 osobom podoba się ten post
lena7

To jestem ja z wczoraj przed imprezą z młodszą bratanicą - Leną. Julka (starsza) gdzieś zwiała w międzyczasie.

cudna ta Twoja bratanica i slodka jak karmelek i tlusciutka jak paczus
20 lipca 2014 19:14 / 5 osobom podoba się ten post
siwa

cudna ta Twoja bratanica i slodka jak karmelek i tlusciutka jak paczus

hehe :)
to jest Jula: