W domu 2

20 lipca 2014 19:14 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

No Margolcia ja juz też wiem dlaczego  ta płeć brzydsza za Tobą biega.No,no pozazdrościć Ci wyglądu.Jak  mialam tyle lat co Ty też tak wyglądałam:) no moze az nie tak:)ale staram sie tez chcę być zaje..............:) to takie topowe na forum:):)

Mleczko, jestes sympatyczna, szczera i wiesz co? I zazdroszcze Ci jednego, tej figury porcelanowej laleczki, zawsze marzylam byc filigramową kobietka. 
20 lipca 2014 19:17
lena7

hehe :)
to jest Jula:

mala sliczna aktoreczka ktora uroczo pozuje do zdjecia
20 lipca 2014 19:18 / 3 osobom podoba się ten post
lena7

hehe :)
to jest Jula:

Obie dziewczynki są słodkie, ciocia ich zersztą też:)
20 lipca 2014 19:18 / 1 osobie podoba się ten post
no i jakie włosy cudne u takiego maluszka,oj będzie łamaczka serc:))))
20 lipca 2014 19:22 / 2 osobom podoba się ten post
Julka ma ciemne strasznie gęste i kręcone włosy (końcówki). Zazdroszczę jej bo ja mam cienkie okrutnie (woda niemiecka mi zniszczyla).
A Lena ma meszek blond. I jest identyczna jak ja w jej wieku - skóra zdjęta ze mnie po prostu.
20 lipca 2014 19:23 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

No ok, obiecałam i wrzucam zdjęcia...
Którą doradzacie? ;) Butów nie mam odpowiednich do żadnej, to znaczy ogólnie pasujące mam, ale wesela w nich nie wytrzymam, zwłaszcza przy tych upałach... Stopy mam ostatnio bardzo spuchnięte i żadnej rady na to... :(
A w ogóle to za godzinę "weselny" po mnie przyjeżdża i zabiera na kawę nad Jeziorem Srebrnym w Turawie... He, he, trzymajcie kciuki żeby temperatura była odpowiednia :))))))))))))
No i piszcie co lepsze - co kilka( -naście, -dziesiąt) par oczu to nie jedne ;)

Zdecydownie w  czarno-białej chociaż ta niebieska  owszem,owszem. W tej pierwszj widac w pełni Twoją klasę.
20 lipca 2014 19:48 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko47

A sprzatasz po kocie?No chyba,że przychodzi ktos ekstra do kota:) ja tam wole kota wyczesać jak po nim sprzatać.Wiele czynności  nie mam w zakresie obowiazkow ale to co lubię to robię.Dla zabicia czasu i dla własnej przyjemności:)

Sprzątam i to mam w obowiązkach:):):):):):)Ale żwirek wymienia córka:)Dla zabicia czasu mam co robić:):):)A dla własnej przyjemności tym bardziej:):):) 
20 lipca 2014 19:50 / 2 osobom podoba się ten post
Lila mi fasonowo bardziej odpowiada chabrowa ----- ale Tobie jest zdecydowanie lepiej w tej czarno- białej !!! całuski
20 lipca 2014 19:52 / 1 osobie podoba się ten post
fiber39

Lila mi fasonowo bardziej odpowiada chabrowa ----- ale Tobie jest zdecydowanie lepiej w tej czarno- białej !!! całuski

Tak samo uważam.
20 lipca 2014 19:52 / 2 osobom podoba się ten post
AMOREK

LILI=obydwie sa oki... zobacz w ktorej Ty czujesz sie lepiej, swobodniej. Szalej, szalej.. milutkiej kawy..a propos..Turawa jeszcze istnieje, ostatni raz bylam tam w 83...

a co uważasz , że zakopali te hektary ??? właśnie wróciliśmy ze Srebrnego -- było upalnie ale super !
20 lipca 2014 20:04 / 3 osobom podoba się ten post
byłam na pieknej,polskiej wsi,napływałam sie jak jaka głupia,zresetowałam sie cudnie a w domu gospodarzy byly 3 koty,przepiekne ale ja zdecydowanie wolę nasza sunię,w odróżnieniu od tych niedostępnych,nieprzewidywalnych kotów ,bo to jak nas przywitała po 2 dniach nieobecności dało nam tyle radości,że nie da sie opowiedzieć,cieszyła się calutka od stópek po uszki a my az nią:))))))

odpowiedziałam Kasi 63 ale tu leci jak jakie metro a mnie net muli:)))))
20 lipca 2014 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
ziolkowa

byłam na pieknej,polskiej wsi,napływałam sie jak jaka głupia,zresetowałam sie cudnie a w domu gospodarzy byly 3 koty,przepiekne ale ja zdecydowanie wolę nasza sunię,w odróżnieniu od tych niedostępnych,nieprzewidywalnych kotów ,bo to jak nas przywitała po 2 dniach nieobecności dało nam tyle radości,że nie da sie opowiedzieć,cieszyła się calutka od stópek po uszki a my az nią:))))))

odpowiedziałam Kasi 63 ale tu leci jak jakie metro a mnie net muli:)))))

Ty mi powiedz tak na przyszłość jakie ziele mam pić, ew. wcinać żeby szybciej kaca wyleczyć :)))))))))
20 lipca 2014 21:31
giunta

Tak samo uważam.

Jutro napiszę, dziś mózg mi wysiadł.
:)
20 lipca 2014 21:32 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Jutro napiszę, dziś mózg mi wysiadł.
:)

Lenka na kaca najlepsza jest praca...oczywiście po wyspaniu:)))
ja biore duuużachne dawki Vit C tak ze 3 gramy!
20 lipca 2014 21:33 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Ty mi powiedz tak na przyszłość jakie ziele mam pić, ew. wcinać żeby szybciej kaca wyleczyć :)))))))))

woda z soda byle Ci do glowy nie uderzyla,albo sok pomidorowy,albo maslanka