W domu 2

20 lipca 2014 21:36 / 3 osobom podoba się ten post
siwa

woda z soda byle Ci do glowy nie uderzyla,albo sok pomidorowy,albo maslanka

sodówka czasem uderza :D nieczęsto.
Na kefir dziś miałam chęć ale komu się chciało iść? ;)
Kiedyś to łagodniejsze te efekty PO miałam. Starzeje się człowiek i sypie... 

20 lipca 2014 21:43 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

sodówka czasem uderza :D nieczęsto.
Na kefir dziś miałam chęć ale komu się chciało iść? ;)
Kiedyś to łagodniejsze te efekty PO miałam. Starzeje się człowiek i sypie... 

nastepnym razem zrob zakupy zanim zrobisz impreze
20 lipca 2014 21:52
lena7

Jutro napiszę, dziś mózg mi wysiadł.
:)

Kein Problem :)
20 lipca 2014 21:55 / 1 osobie podoba się ten post
Dobranoc.Po dzisiejszym opalaniu nad piękna czystą wodą czas iść spać.W koncu  w domu jestem.
21 lipca 2014 00:58
AMOREK

LILI=obydwie sa oki... zobacz w ktorej Ty czujesz sie lepiej, swobodniej. Szalej, szalej.. milutkiej kawy..a propos..Turawa jeszcze istnieje, ostatni raz bylam tam w 83...

Jasne że tak! I po okresie totalnego zastoju i rozsypki (dosłownie też - wiele domków było w opłakanym stanie) teraz znów wraca życie i ruch nad wszystkie cztery jeziora :)
21 lipca 2014 01:08 / 2 osobom podoba się ten post
fiber39

a co uważasz , że zakopali te hektary ??? właśnie wróciliśmy ze Srebrnego -- było upalnie ale super !

Kasia, to musieliśmy minąć się gdzieś po drodze!!!
Wróciłam pół godziny temu i cóż... muszę powiedzieć że "weselny" stara się jak może... Kawa była bardzo dobra, lody też smaczne, tematów do rozmowy nie brakowało żadnemu z nas, nawet zatańczyliśmy na plaży, bo super muzyka leciała z głośników w knajpce... Fajnie tańczy się boso na piasku, a ląduje w nim jeszcze fajniej ;))))))

A co do kiecek - planowałam zabrać obydwie, pytanie od której zacząć ;)
21 lipca 2014 06:25 / 1 osobie podoba się ten post
C.d  - wypoczynku w planie woda,słoneczko i przyjemności.
21 lipca 2014 13:43 / 2 osobom podoba się ten post
Dostałam smsa od firmy: "Pani XY zaakceptowała pani kandydaturę. Prosimy przygotować się do podróży". WDF?
Dzwonię i się pytam, a mnie tylko zaplanowali na powrót do Friedrichshafen na k. września zeby nikt inny sprzed nosa mnie nie sprzątnął :D
hahaha
21 lipca 2014 14:08 / 3 osobom podoba się ten post
Lili

Wróciłam pół godziny temu i cóż... muszę powiedzieć że "weselny" stara się jak może... Kawa była bardzo dobra, lody też smaczne, tematów do rozmowy nie brakowało żadnemu z nas, nawet zatańczyliśmy na plaży, bo super muzyka leciała z głośników w knajpce... Fajnie tańczy się boso na piasku, a ląduje w nim jeszcze fajniej ;))))))

Niebieska do kościoła, później na przebranie ta druga.

Bardzo dobra decyzja ze bierzesz obie.

21 lipca 2014 14:09
lena7

Dostałam smsa od firmy: "Pani XY zaakceptowała pani kandydaturę. Prosimy przygotować się do podróży". WDF?
Dzwonię i się pytam, a mnie tylko zaplanowali na powrót do Friedrichshafen na k. września zeby nikt inny sprzed nosa mnie nie sprzątnął :D
hahaha

Jak tam stan umysłu po wczorajszym k...?
21 lipca 2014 14:17
Sówka

Jak tam stan umysłu po wczorajszym k...?

:D
Wczoraj bylo lewitowanie dziś umysł jak brzytwa! :)
I apetyt też wrócił.

a co? poprawiny wspólne? ;)
21 lipca 2014 14:25 / 3 osobom podoba się ten post
Lili

Lili ,jak ja lubię jak ktos cieszy sie życiem!
Sukienki wez obie ale nie zapomnij o tym co najważniejsze, czyli....o tym co co pod nimi,czyli....kup sobie fajna, seksowną bieliznę!
Ha,tym bardziej skoro ten 'weselny'tak się stara... 
21 lipca 2014 14:33
lena7

:D
Wczoraj bylo lewitowanie dziś umysł jak brzytwa! :)
I apetyt też wrócił.

a co? poprawiny wspólne? ;)

A dojedziesz do mnie ;-) Ostrzegam będziesz musiała dotrzymać mi kroku ;-)
21 lipca 2014 14:51 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

No ok, obiecałam i wrzucam zdjęcia...
Którą doradzacie? ;) Butów nie mam odpowiednich do żadnej, to znaczy ogólnie pasujące mam, ale wesela w nich nie wytrzymam, zwłaszcza przy tych upałach... Stopy mam ostatnio bardzo spuchnięte i żadnej rady na to... :(
A w ogóle to za godzinę "weselny" po mnie przyjeżdża i zabiera na kawę nad Jeziorem Srebrnym w Turawie... He, he, trzymajcie kciuki żeby temperatura była odpowiednia :))))))))))))
No i piszcie co lepsze - co kilka( -naście, -dziesiąt) par oczu to nie jedne ;)

W obydwu wygladasz swietnie!

Ja bym załozyła niebieska do kościoła a tę na ramiaczkach jak już się atmosfera rozluźni:)))
21 lipca 2014 15:18
Sówka

A dojedziesz do mnie ;-) Ostrzegam będziesz musiała dotrzymać mi kroku ;-)

Zawodniczka ze mnie jak z koziej...
ale myślałam że jednak skusisz się na Wro.