woda z soda byle Ci do glowy nie uderzyla,albo sok pomidorowy,albo maslanka
woda z soda byle Ci do glowy nie uderzyla,albo sok pomidorowy,albo maslanka
sodówka czasem uderza :D nieczęsto.
Na kefir dziś miałam chęć ale komu się chciało iść? ;)
Kiedyś to łagodniejsze te efekty PO miałam. Starzeje się człowiek i sypie...
Jutro napiszę, dziś mózg mi wysiadł.
:)
LILI=obydwie sa oki... zobacz w ktorej Ty czujesz sie lepiej, swobodniej. Szalej, szalej.. milutkiej kawy..a propos..Turawa jeszcze istnieje, ostatni raz bylam tam w 83...
a co uważasz , że zakopali te hektary ??? właśnie wróciliśmy ze Srebrnego -- było upalnie ale super !
Kasia, to musieliśmy minąć się gdzieś po drodze!!!
Wróciłam pół godziny temu i cóż... muszę powiedzieć że "weselny" stara się jak może... Kawa była bardzo dobra, lody też smaczne, tematów do rozmowy nie brakowało żadnemu z nas, nawet zatańczyliśmy na plaży, bo super muzyka leciała z głośników w knajpce... Fajnie tańczy się boso na piasku, a ląduje w nim jeszcze fajniej ;))))))
A co do kiecek - planowałam zabrać obydwie, pytanie od której zacząć ;)
Dostałam smsa od firmy: "Pani XY zaakceptowała pani kandydaturę. Prosimy przygotować się do podróży". WDF?
Dzwonię i się pytam, a mnie tylko zaplanowali na powrót do Friedrichshafen na k. września zeby nikt inny sprzed nosa mnie nie sprzątnął :D
hahaha
Jak tam stan umysłu po wczorajszym k...?
Kasia, to musieliśmy minąć się gdzieś po drodze!!!
Wróciłam pół godziny temu i cóż... muszę powiedzieć że "weselny" stara się jak może... Kawa była bardzo dobra, lody też smaczne, tematów do rozmowy nie brakowało żadnemu z nas, nawet zatańczyliśmy na plaży, bo super muzyka leciała z głośników w knajpce... Fajnie tańczy się boso na piasku, a ląduje w nim jeszcze fajniej ;))))))
A co do kiecek - planowałam zabrać obydwie, pytanie od której zacząć ;)
:D
Wczoraj bylo lewitowanie dziś umysł jak brzytwa! :)
I apetyt też wrócił.
a co? poprawiny wspólne? ;)
No ok, obiecałam i wrzucam zdjęcia...
Którą doradzacie? ;) Butów nie mam odpowiednich do żadnej, to znaczy ogólnie pasujące mam, ale wesela w nich nie wytrzymam, zwłaszcza przy tych upałach... Stopy mam ostatnio bardzo spuchnięte i żadnej rady na to... :(
A w ogóle to za godzinę "weselny" po mnie przyjeżdża i zabiera na kawę nad Jeziorem Srebrnym w Turawie... He, he, trzymajcie kciuki żeby temperatura była odpowiednia :))))))))))))
No i piszcie co lepsze - co kilka( -naście, -dziesiąt) par oczu to nie jedne ;)
A dojedziesz do mnie ;-) Ostrzegam będziesz musiała dotrzymać mi kroku ;-)