Wreszcie w domu, ale nie mogę się z Wami porządnie przywitać tak jestem rozrywana....hihihi Oczywiście tęskniłam, rozgadam się póżniej jak się ogarnę... )))))
Wreszcie w domu, ale nie mogę się z Wami porządnie przywitać tak jestem rozrywana....hihihi Oczywiście tęskniłam, rozgadam się póżniej jak się ogarnę... )))))
Łaziłam po sklepie dzisiaj i przypomniałam sobie o akcji :) Zajrzałam na półkę z cydrem i zakupiłam. Właśnie się nim delektuje na złość Putinowi :)))
Ło, wpadłam spocona do domu bo biegałam po mieście (u nas w Wchu mówi się "jadę do miasta", "w mieście" jeśli ma się na myśli centrum). Mało czasu mam, bo gryl dziś u mnie, ale nie o tym chciałam.
Dżonego Radyjko spotkalam koło Rossmanna :) Facet należy do stalego krajobrazu miasta. Jestem w domu - pomyślałam :)))))
Próbka:
http://www.youtube.com/watch?v=Xz0oQnIYy1M
No,a ja obiecuje zjesc dodatkowe 4,5 kg jabłek przez rok!
Ja jabłka jem prawie codziennie. Ale niestety ostatnio 4 m-ce niemieckie. A ostatnio to takie niedobre były takie zdechłe w środku. Może z przed 2 lat były? Bo to leży na półkach wywoskowane i się nie psuje na zewnątrz a w środku trawa i trochę zgniła błe...
A ten Cydr to piłam pierwszy raz, nic specjalnego. Wolę jednak 100% sok jabłkowy :))))
Rany! Ale mi ciarki po grzbiecie chodzą! Zakupiłam sobie to co Lenka zareklamowała czyli Eveline Slim Extreme i faktycznie ekstremalne uczucie. Ciekawe czy mi sadło wypali???? hahahahah Pisze że conajmniej 3 tygodnie trzeba czekać na efekty?
Co to znaczy ,że Ci ciary chodzą? Żeby Ci nie zaszkodziło,skoro czujesz zbyt wyrażnie działanie.
No chodziły mi od tego gorąca ciarki po rękach i po plecach? To chyba ma tak działać? Może za dużo nakremowałam? :))))
Co to znaczy ,że Ci ciary chodzą? Żeby Ci nie zaszkodziło,skoro czujesz zbyt wyrażnie działanie.