W domu 2

03 sierpnia 2014 11:09 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Przechodzące " ciary " - --- to musi być afrodyzjak .... pamiętam , że kiedyś już tak miałam..... aleeee się dzialo potem !!!! DDDDDD

Basiulka my tu mamy już jeden afrodyzjak-imbir. Ty na pewno nie wiesz o co chodzi,ale mamy spacjalny temet na jego temat. Na mnie działa,że hej,niech Orim sam powie hahahahhahaahh

Tu jest jak chcesz zerknąć http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/1624
03 sierpnia 2014 11:13 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Basiulka my tu mamy już jeden afrodyzjak-imbir. Ty na pewno nie wiesz o co chodzi,ale mamy spacjalny temet na jego temat. Na mnie działa,że hej,niech Orim sam powie hahahahhahaahh

Własnie musi mi przestygnąć i będę piła ..... nie zapominaj , że zmieniła mnie Romanka .... i dużoooooooooo wiem , a ciała to nabrałam , że ho , ho , ho !!!:)))))))
03 sierpnia 2014 11:13 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A ja zapomniałam tego imbiru kupić? Hahahah Wczoraj pojechałam do Rossmana bo miałam kupon na 40 % zniżki i zaszalałam :))))
Ale jeszcze nic straconego ostatecznie jestem w Polsce i sklepy pootwierane, więc poszukam imbiru i może jeszcze dzisiaj nawarzę?
Wczoraj cydr a dzisiaj imbir :)))
03 sierpnia 2014 11:17 / 4 osobom podoba się ten post
MeryKy

A ja zapomniałam tego imbiru kupić? Hahahah Wczoraj pojechałam do Rossmana bo miałam kupon na 40 % zniżki i zaszalałam :))))
Ale jeszcze nic straconego ostatecznie jestem w Polsce i sklepy pootwierane, więc poszukam imbiru i może jeszcze dzisiaj nawarzę?
Wczoraj cydr a dzisiaj imbir :)))

.. dla rownowagi wpadnij spontanicznie do cukierni... hhahhhaaaa
03 sierpnia 2014 11:22 / 1 osobie podoba się ten post
AMOREK

.. dla rownowagi wpadnij spontanicznie do cukierni... hhahhhaaaa

Macocha ciasto upiekła, więc do cukierni już nie muszę :))))
03 sierpnia 2014 11:26 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Przechodzące " ciary " - --- to musi być afrodyzjak .... pamiętam , że kiedyś już tak miałam..... aleeee się dzialo potem !!!! DDDDDD

Nie wiem co tak grzeje? Ale ten balsam zawiera nawet 24 karatowe złoto i olejek arganowy. Pisze na nim SLIM Extreme 4D. Ma wyrzeźbić i wymodelować?? Zobaczymy czy wypali te zbedne kawałki mojego ciała? hahaah :)))
03 sierpnia 2014 11:48 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Nie wiem co tak grzeje? Ale ten balsam zawiera nawet 24 karatowe złoto i olejek arganowy. Pisze na nim SLIM Extreme 4D. Ma wyrzeźbić i wymodelować?? Zobaczymy czy wypali te zbedne kawałki mojego ciała? hahaah :)))

... czy ten balsam ma funkcje  Grill... hahhahaha czy tylko 4D...
03 sierpnia 2014 11:53 / 2 osobom podoba się ten post
AMOREK

... czy ten balsam ma funkcje  Grill... hahhahaha czy tylko 4D...

No jak w piekarniku sie czułam. Nagrzane auto na słońcu może się przy tym balsamie schować :)))
03 sierpnia 2014 16:33 / 1 osobie podoba się ten post
Tak się cieszyłam na trochę lata w Polsce ale już mi się odechciało:((( Pogoda jest do dupy. cały tydzień 30 stopni, parno, słońce czasem wyjrzy, tylko ciemne chmury wiszą nisko i duchota, codziennie burza, rzygać się chce, jeszcze nie było grila bez uciekania przed deszczem, dziś od 12 się kotłuje i kotłuje, dziś u mnie chcieliśmy zrobić i się normalnie nie da, ja już chcę jesień, bo takie lato jak na południu Polski to tylko za karę:(
03 sierpnia 2014 17:33 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

Tak się cieszyłam na trochę lata w Polsce ale już mi się odechciało:((( Pogoda jest do dupy. cały tydzień 30 stopni, parno, słońce czasem wyjrzy, tylko ciemne chmury wiszą nisko i duchota, codziennie burza, rzygać się chce, jeszcze nie było grila bez uciekania przed deszczem, dziś od 12 się kotłuje i kotłuje, dziś u mnie chcieliśmy zrobić i się normalnie nie da, ja już chcę jesień, bo takie lato jak na południu Polski to tylko za karę:(

Wczoraj nieźle było bez opadów u mnie wytrzymało. A dzisiaj drzewa się uginają, okna trzaskają. Na niebie czarne chmury. Zobaczymy co z tego wyniknie?
03 sierpnia 2014 18:23 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Wczoraj nieźle było bez opadów u mnie wytrzymało. A dzisiaj drzewa się uginają, okna trzaskają. Na niebie czarne chmury. Zobaczymy co z tego wyniknie?

Burza???:))))))
03 sierpnia 2014 18:26
ivanilia40

Burza!!! :)))
Znowu zaczyna grzmieć.
03 sierpnia 2014 18:31
alexia

Burza!!! :)))
Znowu zaczyna grzmieć.

Tu od dwóch tygodni leje,więc dla mnie słońce jest czymś nowym :))) Pojadę do domku to może zdązę wygrzać się jeszcze przed jesienią,bo tu co najwyżej depresji można dostac.
03 sierpnia 2014 18:32 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Dziwne bo już kropi a grzmotów nie ma? :))
03 sierpnia 2014 18:35
ivanilia40

Tu od dwóch tygodni leje,więc dla mnie słońce jest czymś nowym :))) Pojadę do domku to może zdązę wygrzać się jeszcze przed jesienią,bo tu co najwyżej depresji można dostac.

Tez o tym marzyłam, dlatego taka zła jestem, co z tego że 30 stopni, jak nie ma czym oddychać, słońca na lekarstwo , czasami wyjrzy, a ciuchy w szafie to wilgotne, masakra. Mieszkam w kotlinie Oświęcimskiej, tu jak się zachmurzy, to na wieki.