Tu od dwóch tygodni leje,więc dla mnie słońce jest czymś nowym :))) Pojadę do domku to może zdązę wygrzać się jeszcze przed jesienią,bo tu co najwyżej depresji można dostac.
Tu od dwóch tygodni leje,więc dla mnie słońce jest czymś nowym :))) Pojadę do domku to może zdązę wygrzać się jeszcze przed jesienią,bo tu co najwyżej depresji można dostac.
Moja 39letnia sąsiadka została babcią dzięki swojemu 16letniemu synowi.
Jest tylko 2 lata starsza ode mnie.
Jakoś nie może pomieścić mi się w głowie że GDYBYM miała dzieci to ewnetualnie tak wcześnie zostałabym babcią. Szok.
16 lat... Jak ja miałam 16 lat to musiałam się uczyć, uczyć i uczyć. I bzdury mi w głowie nie były.
Wypadki chodzą po ludziach...
Moja koleżanka ma 40 lat i ma już wnuka 6-letniego,więc nic nie dziwi. Też została matką w wieku 16 lat.
Ale mi się to w głowie nie mieści! Tu wychodzi moja konserwa.
16 lat to trzeba na koncerty jeździć, marzyć o przyszłości, snuć niestworzone plany, śmiać się, odnaleźć swoją tożsamość itd. Ale dzieci?!
Jak urodziłam moją córkę miałam 20 lat ( nie 16 ) ,koleżanki mi wspólczuły bo to najlepszy wiek do zabawy,a teraz co? Mam 40 lat dorosłą córkę i mogę robić co chcę,a one siedzą w pieluszkach :))
W Szczecinie straszna burza od godziny, oberwanie chmury i temperatura spadla 13 stopni i jest ciemno jak w d...e;)