W domu 2

04 sierpnia 2014 13:25 / 1 osobie podoba się ten post
andrea - Ty to jak zjawa: pojawisz się na chwilkę, coś miłego skrobniesz i znikasz )))
..... no cóż - ostatecznie urlopujesz. . Wypoczywaj kochana, buziole, papatki
04 sierpnia 2014 14:38 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Moja koleżanka ma 40 lat i ma już wnuka 6-letniego,więc nic nie dziwi. Też została matką w wieku 16 lat.

Ja zostałam babcią w wieku 36 lat. Teraz dużo kobiet w tym wieku rodzi pierwsze dziecko. Ja miałam 18 lat  jak urodziłam swojego pierworodnego i on też postarał sie na swoją 18-tkę o potomstwo. Jednak to było niejako zastępstwo za utraconego młodszego synka. Starszy syn tak poradził sobie z traumą śmierci brata, że spółdził dziecko ze swoją dziewczyną. Wnuczek przyszedł na świat 11 miesięcy po tamtej tragedii. Życie..........
04 sierpnia 2014 15:23 / 3 osobom podoba się ten post
W domu jestem 8 dni i przeżyłam już jakieś 11 burz, dziś już druga, a gdzie tam do wieczora? Dzień bez burzy dniem straconym:(
04 sierpnia 2014 15:27 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

W domu jestem 8 dni i przeżyłam już jakieś 11 burz, dziś już druga, a gdzie tam do wieczora? Dzień bez burzy dniem straconym:(

Przesuń te burze na północ , w Gdańsku jest Sahara i nie zanosi się na zmianę pogody.
04 sierpnia 2014 15:30 / 1 osobie podoba się ten post
sas-anka

Wreszcie w domu:) Nie wiem co najpierw odpakować, wszystko wszędzie porozrzucane...

Ivanilia ja podobnie, relacje ze starszą córką bardziej teraz określiłabym już jako przyjaźń niż zależność matka-córka i to jest naprawdę bardzo fajne:)

Dasz radę wszystko ogarnąć jak zwykle zresztą. 
04 sierpnia 2014 16:22
efka66

U mnie właśnie burza i straszna ulewa. Ciemno i ponuro i to ma być urlop?
04 sierpnia 2014 16:28
MeryKy

U mnie właśnie burza i straszna ulewa. Ciemno i ponuro i to ma być urlop?

Poczekaj,zaraz ja jadę na urlop i będę miec identycznie.:))
04 sierpnia 2014 16:32
witam wszystkich , a ja po ponad 2 tygodniach 40 stopniowych upałów --- cieszę się z każdej kropelki , która spada z nieba - a nie ze mnie !!!!
04 sierpnia 2014 16:33
Nie kraczę,czytałam prognozę długoterminową.:))
04 sierpnia 2014 16:36 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Poczekaj,zaraz ja jadę na urlop i będę miec identycznie.:))

Oby nieee! Nie musi być upałów, oby tylko tych burz nie było. Całe popołudnie do kitu. Trzeba kiblować a rowerek stoi i czeka na lepsze czasy :))
04 sierpnia 2014 16:37 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Nie kraczę,czytałam prognozę długoterminową.:))

No to mnie pocieszyłaś :(
04 sierpnia 2014 16:38
MeryKy

Oby nieee! Nie musi być upałów, oby tylko tych burz nie było. Całe popołudnie do kitu. Trzeba kiblować a rowerek stoi i czeka na lepsze czasy :))

Właśnie tez zamiarzam rowerkiem zasuwać,ale chyba pozostanie tylko basen,cóż...namiastka pływania w jeziorze :))
04 sierpnia 2014 17:27
Witam opiekuneczki,jestem trzeci dzień w domku,bardzo się cieszę,ale tak nie do końca, poniewż czuję się samotna i to mnie przytłacza.
Nie mam z kim pogadać,czy gdziekolwiek wyjść i to jest moja zmora od wielu lat.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich.
04 sierpnia 2014 19:24 / 3 osobom podoba się ten post
Wybrałam się (raczej -śmy się) na Wielką Sowę. Turystów jak na lekarstwo, dziś poniedziałek, choć spotykaliśmy na szlaku pojedyncze osoby. Oto zdjęcia. 
04 sierpnia 2014 20:36
sas-anka

Specjalnie dla Was jeszcze ciepłe z Łudstoka:) Oczywiście córka też była, ale na zdjęciu obce dzieci, ale wszystkie sa przecież nasze:) Mam zakwasy od skakania okrutne...

Byłaś? A księdza Lemańskiego słuchałaś? Biedny, ma teraz przerąbane, żal mi go, jeden żywy i odważny.