Moja koleżanka ma 40 lat i ma już wnuka 6-letniego,więc nic nie dziwi. Też została matką w wieku 16 lat.

..... no cóż - ostatecznie urlopujesz. . Wypoczywaj kochana, buziole, papatki
Moja koleżanka ma 40 lat i ma już wnuka 6-letniego,więc nic nie dziwi. Też została matką w wieku 16 lat.
W domu jestem 8 dni i przeżyłam już jakieś 11 burz, dziś już druga, a gdzie tam do wieczora? Dzień bez burzy dniem straconym:(
Wreszcie w domu:) Nie wiem co najpierw odpakować, wszystko wszędzie porozrzucane...
Ivanilia ja podobnie, relacje ze starszą córką bardziej teraz określiłabym już jako przyjaźń niż zależność matka-córka i to jest naprawdę bardzo fajne:)
W domu jestem 8 dni i przeżyłam już jakieś 11 burz, dziś już druga, a gdzie tam do wieczora? Dzień bez burzy dniem straconym:(
U mnie właśnie burza i straszna ulewa. Ciemno i ponuro i to ma być urlop?
Poczekaj,zaraz ja jadę na urlop i będę miec identycznie.:))
Nie kraczę,czytałam prognozę długoterminową.:))
Oby nieee! Nie musi być upałów, oby tylko tych burz nie było. Całe popołudnie do kitu. Trzeba kiblować a rowerek stoi i czeka na lepsze czasy :))
Specjalnie dla Was jeszcze ciepłe z Łudstoka:) Oczywiście córka też była, ale na zdjęciu obce dzieci, ale wszystkie sa przecież nasze:) Mam zakwasy od skakania okrutne...