W domu 2

04 sierpnia 2014 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
witajcie!!!!Na poczatku chce przeprosic dziewczyny ze zjazdu ze sie nie pojawilam ale ktos mi przed wyjazdem zrobil niemila niespodzianke i zostalam zmuszona do pobytu w domku czego zaluje okrutnie.po tym wszystkim mialam atak swej choroby myslalam ze znajde sie po drugiej sytonie swego zycia ale anioly wysluchaly ))))i wracam do formy zdrowotnej juz super!! nastepna przygoda to wczoraj zepsula mi sie lodowka a upal w cholere i dzis zamrazalnik oddalam bezdomnym mieli radosc jakby wygrali totto lotto 6 gorzej ze mna(((((i nadal czekam na serwis naprawczy bo ma gwarancje,a dzis sie dowiedzialam nastepnej wiesci ze firma zrobila mi wypowiedzenie umowy i w dododatku nie odprowadzala skladkow zdrowotnych szlag mnie trafil!!!a tak poza tym staram sie o optymizm chociaz niemam go za cholere,Lena PROSZE przegon odemnie te demony bo sie wykoncze DZIEKUJE!!!!Niewiem gdzie to umiescic czy tutaj czy w poskarzyjkach wkleje tu i tu.buziaczki jak zawsze dla was od serca:):):):0
04 sierpnia 2014 21:17
Witam . Urlop sie kończy , a jeszcze nie wszystkie sprawy pozałatwiane jeszcze . Problemy u mnie gonia jeden ,drugi już cholera mnie bierze . Jakiś pechowy rok nastał dla mnie czy cóś ? Dodatkowo upały na Mazurach są nie do wytrzymania.
04 sierpnia 2014 21:21
serce78

witajcie!!!!Na poczatku chce przeprosic dziewczyny ze zjazdu ze sie nie pojawilam ale ktos mi przed wyjazdem zrobil niemila niespodzianke i zostalam zmuszona do pobytu w domku czego zaluje okrutnie.po tym wszystkim mialam atak swej choroby myslalam ze znajde sie po drugiej sytonie swego zycia ale anioly wysluchaly ))))i wracam do formy zdrowotnej juz super!! nastepna przygoda to wczoraj zepsula mi sie lodowka a upal w cholere i dzis zamrazalnik oddalam bezdomnym mieli radosc jakby wygrali totto lotto 6 gorzej ze mna(((((i nadal czekam na serwis naprawczy bo ma gwarancje,a dzis sie dowiedzialam nastepnej wiesci ze firma zrobila mi wypowiedzenie umowy i w dododatku nie odprowadzala skladkow zdrowotnych szlag mnie trafil!!!a tak poza tym staram sie o optymizm chociaz niemam go za cholere,Lena PROSZE przegon odemnie te demony bo sie wykoncze DZIEKUJE!!!!Niewiem gdzie to umiescic czy tutaj czy w poskarzyjkach wkleje tu i tu.buziaczki jak zawsze dla was od serca:):):):0

Napisz na priv. Postaram się pomóc. :)
04 sierpnia 2014 21:23
alinka1339

Witam . Urlop sie kończy , a jeszcze nie wszystkie sprawy pozałatwiane jeszcze . Problemy u mnie gonia jeden ,drugi już cholera mnie bierze . Jakiś pechowy rok nastał dla mnie czy cóś ? Dodatkowo upały na Mazurach są nie do wytrzymania.

Mnie też się kończy niestety.Zrobiłam sobie wakacje,bo gdyby nie to,to nie załatwiłabym wszystkich spraw,które zamierzałam załatwić.
Tak to niestety jest,jak się jeden problem pojawi,to gdzieś z kąta inny wylezie.
04 sierpnia 2014 21:31
tina 100%

Mnie też się kończy niestety.Zrobiłam sobie wakacje,bo gdyby nie to,to nie załatwiłabym wszystkich spraw,które zamierzałam załatwić.
Tak to niestety jest,jak się jeden problem pojawi,to gdzieś z kąta inny wylezie.

Oj tak , tak ....jeden problem rozwiąrzesz , a tu drugi sie pojawia . No cóż życie.
04 sierpnia 2014 21:35 / 2 osobom podoba się ten post
alinka1339

To samo ja miałam, myślałam, że nie pozałatwiam wszystkiego, pomimo, że przedłużyłam urlop o m-c.
Co do upałów na Mazurach, kochana, ale jakie na Mazurach są walory krajobrazowe, zwłaszcza przepiękne jeziora
i nieskażone lasy, pozostaje tylko pozazdrościć :)))))   

04 sierpnia 2014 21:50
bieta

To samo ja miałam, myślałam, że nie pozałatwiam wszystkiego, pomimo, że przedłużyłam urlop o m-c.
Co do upałów na Mazurach, kochana, ale jakie na Mazurach są walory krajobrazowe, zwłaszcza przepiękne jeziora
i nieskażone lasy, pozostaje tylko pozazdrościć :)))))   

Bieta , co do walorów krajobrazowych to racja , ale ja przy mojej pracy nie mam czasu korzystać z tych uroków buuuu......W Ełku turystów masa .
04 sierpnia 2014 22:03
Luda

Witam opiekuneczki,jestem trzeci dzień w domku,bardzo się cieszę,ale tak nie do końca, poniewż czuję się samotna i to mnie przytłacza.
Nie mam z kim pogadać,czy gdziekolwiek wyjść i to jest moja zmora od wielu lat.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich.

No co ty nie żartuj żadnej bratniej duszy zaufanej osoby ? w jakich rejonach mieszkasz ?
04 sierpnia 2014 22:03
alinka1339

Bieta , co do walorów krajobrazowych to racja , ale ja przy mojej pracy nie mam czasu korzystać z tych uroków buuuu......W Ełku turystów masa .

Samo to, że mieszkasz w centrum zielonych płuc Polski, to już jest coś !!!
04 sierpnia 2014 22:05
lena7

Napisz na priv. Postaram się pomóc. :)

Lenka moze skresl pare slow mam wiadomosciach swoich namiary
04 sierpnia 2014 23:32
serce78

Lenka moze skresl pare slow mam wiadomosciach swoich namiary

nie masz podanego @ w profilu.
Koniecznie napisz do mnie. 
04 sierpnia 2014 23:37
alinka1339

Alinko, nie grzesz, nie grzesz, Ty wiesz ile niektorzy by dali za te upaly, ale na Mazurach? ha ha ha , pociesz sie ze u nas tez upal, wczoraj popadalo, dzisiaj mgliscie rano bylo ale juz od 11 grzalo, wieczorem znowu pokropilo.
05 sierpnia 2014 00:16
Lena napisalam pare slow,ja swego@ widze!!!
05 sierpnia 2014 07:40 / 5 osobom podoba się ten post
Witajcie.Wpadłam na chwilkę-udało mi się wydostać z czeluści wielkiej góry ogórków:):):):)Słoiki,słoiki-istne wariatkowo słoikowe:):)Idę zaraz na jeżyny bo też obrodziły:)Przedwczoraj było chyba apogeum upałów-ok.14ej w cieniu 36stopni.Chałupa pełna ludzi,w okolicy zero wolnych pokoi a to co się w Mielnie dzieje......tłok na ulicach,niczym w dużym mieście w godzinach szczytu....jak to się nazywa wypoczynek......Dziś na szczęście chłodniej.Pozdrawiam Opiekunkowo i spadam:)Do zobaczenia w drugiej połowie miesiąca:)
05 sierpnia 2014 07:42 / 1 osobie podoba się ten post
widać,ze jesteś w swoim żywiole,to wspaniale:)