No co ty nie żartuj żadnej bratniej duszy zaufanej osoby ? w jakich rejonach mieszkasz ?
No co ty nie żartuj żadnej bratniej duszy zaufanej osoby ? w jakich rejonach mieszkasz ?
Tak mi się zycie poukładało,że niestety nie mam nikogo z kim mogłabym moglabym wyjść chociażby na spacer.Mieszkam w Szczecinie.Serdecznie pozdrawiam. Poranek w Lasku Arkońskim w Szczecinie.
Tak mi się zycie poukładało,że niestety nie mam nikogo z kim mogłabym moglabym wyjść chociażby na spacer.Mieszkam w Szczecinie.Serdecznie pozdrawiam. Poranek w Lasku Arkońskim w Szczecinie.
witam wszystkich, ale ten czas leci ....ja juz w domu od paru dni ....pierscionek na palcu juz jest...KOCHANIE naprawde sie postaral.....teraz zaczynamy sie pakowac na morze....
pozdrawiam i zycze cierpliwosci w pracy, a tym co na urlopach super odpoczynku ....
ps. za nie dlugo tu znow zajrze choc by na pare minut :)
witam wszystkich, ale ten czas leci ....ja juz w domu od paru dni ....pierscionek na palcu juz jest...KOCHANIE naprawde sie postaral.....teraz zaczynamy sie pakowac na morze....
pozdrawiam i zycze cierpliwosci w pracy, a tym co na urlopach super odpoczynku ....
ps. za nie dlugo tu znow zajrze choc by na pare minut :)
Bimbam dziś :)
Czekam na przesyłkę z workami do odkurzacza od soboty i coś dojść nie może. A przydałoby się już odkurzyć na tym kwadracie.
A w ogóle to jakim trzeba być bałaganiarzem, żeby ponad godzinę szukać spódnicy :D Nie wiem gdzie ją rzucilam, nie znalazłam. Przy okazji wpadnie w ręce :)
No, to idę na ploty do sąsiadki :)
też tak bywa smutne że zostajemy sami :( ale jest duzo opiekunek z twoich rejonów może jakies wspólne spotkanie zagadaj może jakas akurat chetna powodzenia :)
Właśnie wiem,że jest dużo opiekunek ze Szczecina,już próbowałam poznać i zaprzyjaźnić się,ale nie wyszło.
Powiem szczerze już nie mam siły na poszukiwanie koleżeństwa czy przyjaźni.
Luda serce ty moje:):):) ja jestem spod Szczecina ( ok. 60km) chętnie bym się z Tobą na kawkę wybrała ale ja do 31 sierpnia w Berlinie siedzę :):):):) od 1 września żaden problem tym bardziej ,że będę dosyć często w Szczecinie bo moich lekarzy będę nawiedzać :):):):):)
Cholercia,a ja jestem jak na złość na wylocie,do wyjazdu się szykuję,a też bym się z Wami chętnie na kawkę wybrała,bo do Szczecina 70 km mam.Przeszkoda do pokonania:))).Teraz jak pojadę,to dopiero na początku grudnia wrócę,wtedy mogę "nawiedzić";)
No ja do DE wracam dopiero w połowie pażdziernika i jeszcze nie wiem ile będę siedzieć :):):)
Luda serce ty moje:):):) ja jestem spod Szczecina ( ok. 60km) chętnie bym się z Tobą na kawkę wybrała ale ja do 31 sierpnia w Berlinie siedzę :):):):) od 1 września żaden problem tym bardziej ,że będę dosyć często w Szczecinie bo moich lekarzy będę nawiedzać :):):):):)