W domu 2

05 sierpnia 2014 08:00 / 5 osobom podoba się ten post
takaja

No co ty nie żartuj żadnej bratniej duszy zaufanej osoby ? w jakich rejonach mieszkasz ?

Tak mi się zycie poukładało,że niestety nie mam nikogo z kim mogłabym moglabym wyjść chociażby na spacer.Mieszkam w Szczecinie.Serdecznie pozdrawiam.              Poranek w Lasku Arkońskim w Szczecinie.

05 sierpnia 2014 10:08
Luda

Tak mi się zycie poukładało,że niestety nie mam nikogo z kim mogłabym moglabym wyjść chociażby na spacer.Mieszkam w Szczecinie.Serdecznie pozdrawiam.              Poranek w Lasku Arkońskim w Szczecinie.

Ależ cuuudny ten poranek .Po prostu bajka :)
05 sierpnia 2014 11:11 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry!!
Jak fajnie w domku, pogoda pochmurna, ale wolę to niż 40 stopniowe upały :))))))
Pozdrawiam Was cieplutko :))
05 sierpnia 2014 13:51
Luda

też tak bywa smutne że zostajemy sami :( ale jest duzo opiekunek z twoich rejonów może jakies wspólne spotkanie zagadaj może jakas akurat chetna powodzenia :)
05 sierpnia 2014 15:13 / 8 osobom podoba się ten post
witam wszystkich, ale ten czas leci ....ja juz w domu od paru dni ....pierscionek na palcu juz jest...KOCHANIE naprawde sie postaral.....teraz zaczynamy sie pakowac na morze....

pozdrawiam i zycze cierpliwosci w pracy, a tym co na urlopach super odpoczynku ....

ps. za nie dlugo tu znow zajrze choc by na pare minut :)
05 sierpnia 2014 15:18 / 1 osobie podoba się ten post
85marzena

witam wszystkich, ale ten czas leci ....ja juz w domu od paru dni ....pierscionek na palcu juz jest...KOCHANIE naprawde sie postaral.....teraz zaczynamy sie pakowac na morze....

pozdrawiam i zycze cierpliwosci w pracy, a tym co na urlopach super odpoczynku ....

Pięknie, gratulacje:)
05 sierpnia 2014 15:22 / 1 osobie podoba się ten post
85marzena

Ten pierścionek to zaręczynowy?
Jak tak to gratuluję i miłego pobytu nad morzem.
05 sierpnia 2014 16:00 / 3 osobom podoba się ten post
Bimbam dziś :)
Czekam na przesyłkę z workami do odkurzacza od soboty i coś dojść nie może. A przydałoby się już odkurzyć na tym kwadracie.
A w ogóle to jakim trzeba być bałaganiarzem, żeby ponad godzinę szukać spódnicy :D Nie wiem gdzie ją rzucilam, nie znalazłam. Przy okazji wpadnie w ręce :)
No, to idę na ploty do sąsiadki :)
05 sierpnia 2014 16:23 / 4 osobom podoba się ten post
lena7

Bimbam dziś :)
Czekam na przesyłkę z workami do odkurzacza od soboty i coś dojść nie może. A przydałoby się już odkurzyć na tym kwadracie.
A w ogóle to jakim trzeba być bałaganiarzem, żeby ponad godzinę szukać spódnicy :D Nie wiem gdzie ją rzucilam, nie znalazłam. Przy okazji wpadnie w ręce :)
No, to idę na ploty do sąsiadki :)

Do sąsiadki jednak wypada w spódniczce ..... jeśli sąsiad to " BEZ " lepiej ....:))))))
05 sierpnia 2014 16:33
takaja

też tak bywa smutne że zostajemy sami :( ale jest duzo opiekunek z twoich rejonów może jakies wspólne spotkanie zagadaj może jakas akurat chetna powodzenia :)

Właśnie wiem,że jest dużo opiekunek ze Szczecina,już próbowałam poznać i zaprzyjaźnić się,ale nie wyszło.
Powiem szczerze już nie mam siły na poszukiwanie koleżeństwa czy przyjaźni.
05 sierpnia 2014 16:37 / 1 osobie podoba się ten post
Luda

Właśnie wiem,że jest dużo opiekunek ze Szczecina,już próbowałam poznać i zaprzyjaźnić się,ale nie wyszło.
Powiem szczerze już nie mam siły na poszukiwanie koleżeństwa czy przyjaźni.

Luda serce ty moje:):):) ja jestem spod Szczecina ( ok. 60km) chętnie bym się z Tobą na kawkę wybrała ale ja do 31 sierpnia w Berlinie siedzę :):):):) od 1 września żaden problem tym bardziej ,że będę dosyć często w Szczecinie bo moich lekarzy będę nawiedzać :):):):):)
05 sierpnia 2014 16:45 / 1 osobie podoba się ten post
Joasia

Luda serce ty moje:):):) ja jestem spod Szczecina ( ok. 60km) chętnie bym się z Tobą na kawkę wybrała ale ja do 31 sierpnia w Berlinie siedzę :):):):) od 1 września żaden problem tym bardziej ,że będę dosyć często w Szczecinie bo moich lekarzy będę nawiedzać :):):):):)

Cholercia,a ja jestem jak na złość na wylocie,do wyjazdu się szykuję,a też bym się z Wami chętnie na kawkę wybrała,bo do Szczecina 70 km mam.Przeszkoda do pokonania:))).Teraz jak pojadę,to dopiero na początku grudnia wrócę,wtedy mogę "nawiedzić";)
05 sierpnia 2014 17:06 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Cholercia,a ja jestem jak na złość na wylocie,do wyjazdu się szykuję,a też bym się z Wami chętnie na kawkę wybrała,bo do Szczecina 70 km mam.Przeszkoda do pokonania:))).Teraz jak pojadę,to dopiero na początku grudnia wrócę,wtedy mogę "nawiedzić";)

No ja do DE wracam dopiero w połowie pażdziernika i jeszcze nie wiem ile będę siedzieć :):):) 
05 sierpnia 2014 17:24
Joasia

No ja do DE wracam dopiero w połowie pażdziernika i jeszcze nie wiem ile będę siedzieć :):):) 

Tak to własnie jest w tej robocie niewdzięcznej.Ciężko się zsynchronizować:))
05 sierpnia 2014 17:32
Joasia

Bardzo dziekuję,że się odezwałaś,ale tak to jest w naszej pracy,że sie rozmijamy,ja mam sierpień wolny,a od września do pracy,serdecznie cię pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.