Na wieczór.
Na tańce.
Z miłym towarzyszem.
Na wieczór.
Na tańce.
Z miłym towarzyszem.
Ok no no narescie ha ha moga byc te cekiny hihi Szpilki i mala czarna
hehe
cekiny są w kolorze cielistym.
mała czarna za ciasna :(
Wybrałam jednak czerwoną, szpile mam wysokie i bez męskiego ramienia się nie obejdzie. a co! mogę dziś zagrać MM, nie mu będzie ;)
hehe
cekiny są w kolorze cielistym.
mała czarna za ciasna :(
Wybrałam jednak czerwoną, szpile mam wysokie i bez męskiego ramienia się nie obejdzie. a co! mogę dziś zagrać MM, nie mu będzie ;)
niech mu bedzie a tobie sie uda ha ha
Na wieczór.
Na tańce.
Z miłym towarzyszem.
no,no Lena idziesz jak burza,zycze przyjemnosci i niech to zakwitnie,to moze??????.........
...dostaniemy zaproszenie na ślub i włożymy szpilki oraz sukienki...Orim się ucieszy, a on obowiązkowo w smokingu, co tam garnitur, to banał...I do smokingu adidasy dla jaj, he, he...
no,no Lena idziesz jak burza,zycze przyjemnosci i niech to zakwitnie,to moze??????.........
Łeeee tam, nie zakwitnie.
To nie ten co mnie na kolana powalił. Taki się chyba jeszcze nie urodził. Albo już zmarł. hahaha
siwa na litosc Boska !!!! Ale ty wredna jestes kolezanka ha ha Przyjemnosci jej zyczysz ktora ma zakwitnac ha ha No wiesz co ???? W co ty ja chcesz wpedzic po jednych tancach hihi
Masz rację , Lena szuka takiego , żeby ją na kolana powalił a nie jakiegoś brata - łatę , z którym tylko się fajnie tańczy :))))..... Jeśli chodzi o te " kolana " , no ,nie wiem co ma na myśli .... nie wiem , nie wiem , nie wiem..... brzmi to trochę ... E , nie będę nikomu zaglądać pod pierzynę ....:))))))))))))))))))))))))))