W domu 2

09 sierpnia 2014 13:42
lena7

Na wieczór.
Na tańce.
Z miłym towarzyszem.

Ok no no narescie ha ha moga byc te cekiny hihi Szpilki i mala czarna
09 sierpnia 2014 13:48 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Ok no no narescie ha ha moga byc te cekiny hihi Szpilki i mala czarna

hehe
cekiny są w kolorze cielistym.
mała czarna za ciasna :(
Wybrałam jednak czerwoną, szpile mam wysokie i bez męskiego ramienia się nie obejdzie. a co! mogę dziś zagrać MM, nie mu będzie ;)

09 sierpnia 2014 13:52 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

hehe
Wybrałam jednak czerwoną, szpile mam wysokie i bez męskiego ramienia się nie obejdzie. a co! mogę dziś zagrać MM, nie mu będzie ;)

niech mu bedzie a tobie sie uda ha ha
09 sierpnia 2014 13:52 / 4 osobom podoba się ten post
lena7

hehe

Zawsze Stockiem możesz się podeprzeć :))))) Jednak zdecydowanie lepsze męskie ramie,najlepiej z porządnym samochodem i nieujeżdżający ślimaków :D
09 sierpnia 2014 13:54 / 4 osobom podoba się ten post
Bedzie superseksownie, gorace lato, czerwona sukienka i szpile, no blondi .....WOman in red;))))
09 sierpnia 2014 14:02 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

niech mu bedzie a tobie sie uda ha ha

to jemu sie uda jak się postara ;)

09 sierpnia 2014 14:24 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Na wieczór.
Na tańce.
Z miłym towarzyszem.

no,no Lena idziesz jak burza,zycze przyjemnosci i niech to zakwitnie,to moze??????.........
09 sierpnia 2014 14:43 / 4 osobom podoba się ten post
siwa

no,no Lena idziesz jak burza,zycze przyjemnosci i niech to zakwitnie,to moze??????.........

...dostaniemy zaproszenie na ślub i włożymy szpilki oraz sukienki...Orim się ucieszy, a on obowiązkowo w smokingu, co tam garnitur, to banał...I do smokingu adidasy dla jaj, he, he...
09 sierpnia 2014 14:46 / 2 osobom podoba się ten post
romana

...dostaniemy zaproszenie na ślub i włożymy szpilki oraz sukienki...Orim się ucieszy, a on obowiązkowo w smokingu, co tam garnitur, to banał...I do smokingu adidasy dla jaj, he, he...

i obecujemy, że nie będziemy Orimowi rogów przyprawiać :)
09 sierpnia 2014 14:50 / 5 osobom podoba się ten post
O nie! Tak daleko już planujecie?!
Toż to tylko pójście na tańce. Towarzysz znany, lubiany, ale żeby od razu ślub????
Roma, zatwardziałą singielkę za mąż chcesz wydawać dla widoku orimowego smokingu? ;)
09 sierpnia 2014 14:51 / 3 osobom podoba się ten post
siwa

Łeeee tam, nie zakwitnie.
To nie ten co mnie na kolana powalił. Taki się chyba jeszcze nie urodził. Albo już zmarł. hahaha
09 sierpnia 2014 15:22 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Łeeee tam, nie zakwitnie.
To nie ten co mnie na kolana powalił. Taki się chyba jeszcze nie urodził. Albo już zmarł. hahaha

lo Matko czy musi powalac na kolana,a nie starczy jak powali wzrokiem i olsniewajacym usmiechem od ktorego nie bedziesz mogla sie uwolnic
09 sierpnia 2014 16:22 / 4 osobom podoba się ten post
siwa

siwa na litosc Boska !!!! Ale ty wredna jestes kolezanka ha ha Przyjemnosci jej zyczysz ktora ma zakwitnac ha ha No wiesz co ???? W co ty ja chcesz wpedzic po jednych tancach hihi
09 sierpnia 2014 16:33 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

siwa na litosc Boska !!!! Ale ty wredna jestes kolezanka ha ha Przyjemnosci jej zyczysz ktora ma zakwitnac ha ha No wiesz co ???? W co ty ja chcesz wpedzic po jednych tancach hihi

Masz rację , Lena szuka takiego , żeby ją na kolana powalił a nie jakiegoś brata - łatę , z którym tylko się fajnie tańczy :))))..... Jeśli chodzi o te " kolana " , no ,nie wiem co ma na myśli .... nie wiem , nie wiem , nie wiem..... brzmi to trochę ... E , nie będę nikomu zaglądać pod pierzynę ....:))))))))))))))))))))))))))
09 sierpnia 2014 16:57 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Masz rację , Lena szuka takiego , żeby ją na kolana powalił a nie jakiegoś brata - łatę , z którym tylko się fajnie tańczy :))))..... Jeśli chodzi o te " kolana " , no ,nie wiem co ma na myśli .... nie wiem , nie wiem , nie wiem..... brzmi to trochę ... E , nie będę nikomu zaglądać pod pierzynę ....:))))))))))))))))))))))))))

Masz racje Basiu,żeby zdjecia obejrzeć nie trzeba albumu kupować :))