Masz racje Basiu,żeby zdjecia obejrzeć nie trzeba albumu kupować :))
Masz racje Basiu,żeby zdjecia obejrzeć nie trzeba albumu kupować :))
O nie! Tak daleko już planujecie?!
Toż to tylko pójście na tańce. Towarzysz znany, lubiany, ale żeby od razu ślub????
Roma, zatwardziałą singielkę za mąż chcesz wydawać dla widoku orimowego smokingu? ;)
Dziecko byś urodziła, fajna matkę mieć będzie, oryginalną, a Ty na starość wysłać kogoś do apteki po pampersy. Bo kochanków się nie da, sami Ci swoje recepty do wykupienia dołożą!
W bloku naprzeciwko, na balkonie, bardzo często pogrywa sobie na gitarze elektrycznej pewien pan. Trzeba mu przyznać, że gra bardzo dobrze. Koncerty mam za darmo :) Może powinnam swoją gitarę podłączyć. On z balkonu, ja z okna... Dwie osoby to już zespół ;)
hahahaha
że ja niby na kolana mam padać nie z motyli w brzuchu a tego innego? :DDDD
A właśnie że bym chciala tych motyli. Wtedy od razu hamulec mi się włączy, oczy maślane zablysną, głowa w chmurach zostanie... A jak już zostanie to mooooże i bym zdanie zmieniła w pewnych zasadniczych sprawach.
Orim ma od razu brzydkie skojarzenia,ja wlasnie o tych motylkach myslalam,olsniewajacy usmiech,fantastyczny tancerz,meski i potrafiacy powiedziec kobiecie komplement,powalajace spojrzenie i juz motylki skrobia
Co motylki skrobia ?... kolana ?...... Napiszę krótko , biedny Orim .... wszystko na niego :))))))))
Orim ma od razu brzydkie skojarzenia,ja wlasnie o tych motylkach myslalam,olsniewajacy usmiech,fantastyczny tancerz,meski i potrafiacy powiedziec kobiecie komplement,powalajace spojrzenie i juz motylki skrobia
motylki w brzuszku skrobia a nie kolana,dokladnie mnie rozwalilas
To jak tam one wejdą ?.... tą samą drogą co dzidziuś wychodzi , czy jak ?.... :))))))))))
ta droga to co innego wchodzi a nie motylki i napewno nie skrobie i daje inny rodzaj przyjemnosci
Co wchodzi tą drogą i co nie skrobie ?.... za młoda jeszcze jestem , matula nie żyją - nie ma mi kto wytłumaczyć :((((((((((