W domu 2

09 sierpnia 2014 20:23 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Masz rację , Lena szuka takiego , żeby ją na kolana powalił a nie jakiegoś brata - łatę , z którym tylko się fajnie tańczy :))))..... Jeśli chodzi o te " kolana " , no ,nie wiem co ma na myśli .... nie wiem , nie wiem , nie wiem..... brzmi to trochę ... E , nie będę nikomu zaglądać pod pierzynę ....:))))))))))))))))))))))))))

no tak no tak Ok pozniej sie mowi : "miedzy nami nic nie bylo.....Nawet koszuli ha ha
09 sierpnia 2014 20:49 / 2 osobom podoba się ten post
no Orim nie ociagaj sie ,miales cos wyjasnic naszej milej kolezance jeszcze niedoswiadczonej Arabrab
10 sierpnia 2014 08:01 / 4 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich odpoczywających,zyczę miłego odpoczynku,serdecznie pozdrawiam.
10 sierpnia 2014 09:41 / 2 osobom podoba się ten post
Luda

Witam wszystkich odpoczywających,zyczę miłego odpoczynku,serdecznie pozdrawiam.

Perły , to podobno łzy..... , ale za to anturium - przecudne - szczególnie ta żółta , stojąca cząsteczka ...... Chyba już mam jakąś artystyczną duszę , że co zobaczę na zdjęciu - zaraz mi się z czymś miłym kojarzy .....:)))))))))))
10 sierpnia 2014 09:48 / 3 osobom podoba się ten post
..... ale co se pokojarze - to se pokojarze !.... O !..... a pózniej , gdy idę spać czuję się jak królowa ...... berło w dłoń :)))))))))
10 sierpnia 2014 09:48 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Perły , to podobno łzy..... , ale za to anturium - przecudne - szczególnie ta żółta , stojąca cząsteczka ...... Chyba już mam jakąś artystyczną duszę , że co zobaczę na zdjęciu - zaraz mi się z czymś miłym kojarzy .....:)))))))))))

Arabrab,czy Ty przypadkiem nie jestes zbyt dlugo bez "wspomagacza dobrego nastroju"
10 sierpnia 2014 09:54 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

Arabrab,czy Ty przypadkiem nie jestes zbyt dlugo bez "wspomagacza dobrego nastroju"

O co Ty mnie " zapytowywujesz " , no juz nie mam zielonego pojęcia . Żółta cząsteczka anturium kojarzy mi się z malutkim bananem , takim maciupeńkim dla krasnoludków ...... no i znowu coś wyszło nie tak .... :))))))))))
10 sierpnia 2014 10:12 / 7 osobom podoba się ten post
Jestę. :)
Piszę szybko, bo towarzysz w łązience. Ideał qwa?
Niedziela wolna, nie chce jechać do siebie, chce ze mną spędzić dzień. Zdezorientowana jestę lekko bo tego w planach mych nie ujęłam :P
heh, mężczyźni! jeszcze gorsi niż my, kobiety :)

10 sierpnia 2014 13:08 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Jestę. :)
Piszę szybko, bo towarzysz w łązience. Ideał qwa?
Niedziela wolna, nie chce jechać do siebie, chce ze mną spędzić dzień. Zdezorientowana jestę lekko bo tego w planach mych nie ujęłam :P
heh, mężczyźni! jeszcze gorsi niż my, kobiety :)

Lenka korzystaj poki mozesz,bo potem to juz tylko Wacus ci zostanie
10 sierpnia 2014 17:00 / 10 osobom podoba się ten post
Weszłam na forumową pocztę, a tam 38 wiadomości... A ja tak skromnie nocą tylko kilka postów dorzuciłam... :) Wczorajszy (niemal dobowy) wypad do Warszawy z moim tatuśkiem - wyjechaliśmy bladym świtem, wróciliśmy ciemną nocą ale zadowoleni z efektu podróży :) A zaraz zmykam do Turawy, pomoczyć stopy i poturlać się w piasku na plaży ;)))       Edit: nie wiem czemu zdjęcie bokiem się wkleja, nic nie mogę z nim zrobić :(
10 sierpnia 2014 17:06 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Weszłam na forumową pocztę, a tam 38 wiadomości... A ja tak skromnie nocą tylko kilka postów dorzuciłam... :) Wczorajszy (niemal dobowy) wypad do Warszawy z moim tatuśkiem - wyjechaliśmy bladym świtem, wróciliśmy ciemną nocą ale zadowoleni z efektu podróży :) A zaraz zmykam do Turawy, pomoczyć stopy i poturlać się w piasku na plaży ;)))       Edit: nie wiem czemu zdjęcie bokiem się wkleja, nic nie mogę z nim zrobić :(

Jeśli masz tyyyle wiadomości,to znaczy ze czas do De ruszać hihi . Wymiana nie długo,jedni do domku inni do roboty :))
10 sierpnia 2014 17:12 / 5 osobom podoba się ten post
Lili

Przekręciłam swoją glacę o 90 st. i okazuje się, że fotka jest oki :)))
10 sierpnia 2014 18:35
Berdi kochana, mnie absolutnie nie zazdrość niczego. Niczego please.
Za friko dostałam dobre geny, a reszta to poukładane w mózgownicy (wbrew pozorom).

10 sierpnia 2014 18:41 / 10 osobom podoba się ten post
Podzielę się z wami spostrzeżeniami (trochę). Bylo ok. Naprawdę w porządku. Nie planowałam i nie spodziewałam sie kontynuacji tańców i nocy. A jednak jeszcze mężczyźni są w stanie mnie zaskoczyć. Nie było idealnie, bo żadne z nas nie dążyło do ideału; było normalnie. Dobrze się bawiłam, miło porozmawiałam i podyskutowałam.
ALE. No ale nie mogę się pozbyć wrażenia, że jakieś trupy w szafie są. Każdy ma takiego trupa. KAŻDY. Kwestia tylko czy do przeżycia czy nie do zaakceptowania.
Nie wiem co dalej. Zrobię jak Fredro radzi: niech się dzieje wola nieba...
10 sierpnia 2014 18:43 / 7 osobom podoba się ten post
lena7

Podzielę się z wami spostrzeżeniami (trochę). Bylo ok. Naprawdę w porządku. Nie planowałam i nie spodziewałam sie kontynuacji tańców i nocy. A jednak jeszcze mężczyźni są w stanie mnie zaskoczyć. Nie było idealnie, bo żadne z nas nie dążyło do ideału; było normalnie. Dobrze się bawiłam, miło porozmawiałam i podyskutowałam.
ALE. No ale nie mogę się pozbyć wrażenia, że jakieś trupy w szafie są. Każdy ma takiego trupa. KAŻDY. Kwestia tylko czy do przeżycia czy nie do zaakceptowania.
Nie wiem co dalej. Zrobię jak Fredro radzi: niech się dzieje wola nieba...

Nie zapomnij sprawdzic go w BIK-u,  z resztą sobie poradzisz :)