W domu 2

10 sierpnia 2014 19:15 / 6 osobom podoba się ten post
lena7

Podzielę się z wami spostrzeżeniami (trochę). Bylo ok. Naprawdę w porządku. Nie planowałam i nie spodziewałam sie kontynuacji tańców i nocy. A jednak jeszcze mężczyźni są w stanie mnie zaskoczyć. Nie było idealnie, bo żadne z nas nie dążyło do ideału; było normalnie. Dobrze się bawiłam, miło porozmawiałam i podyskutowałam.
ALE. No ale nie mogę się pozbyć wrażenia, że jakieś trupy w szafie są. Każdy ma takiego trupa. KAŻDY. Kwestia tylko czy do przeżycia czy nie do zaakceptowania.
Nie wiem co dalej. Zrobię jak Fredro radzi: niech się dzieje wola nieba...

a nie mowilam ze nie koniecznie musi rzucac na kolana zeby mozna milo spedzic czas,a moze wiecej czasu.Moja glowka tez czasami ma jeszcze przeblyski
11 sierpnia 2014 07:56 / 4 osobom podoba się ten post
Witam wszystkie odpoczywajace opiekuneczki i opiekunów.Tylko pozazdrościć miło spędzacie czas,mi niestety pozoztay samotne spacery.
pozdrawiam serdecznie dedykuje moją kompozycję.
11 sierpnia 2014 08:14 / 5 osobom podoba się ten post
Luda

Witam wszystkie odpoczywajace opiekuneczki i opiekunów.Tylko pozazdrościć miło spędzacie czas,mi niestety pozoztay samotne spacery.
pozdrawiam serdecznie dedykuje moją kompozycję.

A weż Ty się w końcu w garść , wyjdz do ludzi  !:)..... Nie zachowuj się jak przedwojenna panienka , której mamusia mówiła : siedż w kącie a znajdą cię ....Luda , jak bym była samotna i w dodatku z Twoją urodą to bym sobie szalała , że nikt by mi nie podskoczył !..... Samotnie też można wyjść na spacer , usiąść na ławce , ktoś się przysiądzie ...... i znajomość gotowa ...... I proszę mi tu nie narzekać od poniedziałku , bo tydzień będzie przesr.......y .... Fłowa do góry :))))))))))))))))))))))))))))
11 sierpnia 2014 08:56 / 10 osobom podoba się ten post
Witam pięknie wszytskich w ostatnim tygodniu pobytu w domu. W następną niedzielę wyruszam na zachód zeby się dowiedziec czy nadal na tym zachodzie jest bez zmian :) Jak długo będę? Jeszcze nie wiem i wolę nie planować coby Pana Boga nie rozśmieszyć :) Wracam do pracy w minorowym nastroju jednak pełna nadzieii. Zabieram Anioła a raczej On się ze mną zabiera i wierzę że bedzie nam się dobrze współpracowalo. Dostałam maila od Anji że Skarby tęsknią i cieszą się na mój powrót, i że jestem zdrowa...No cóż. Z tym zdrowiem to powiem tak. Nie jest dobrze ale tez nie jest tragicznie. Więc jak jest? No kurcze. Dobrze jest :)
11 sierpnia 2014 08:56 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A weż Ty się w końcu w garść , wyjdz do ludzi  !:)..... Nie zachowuj się jak przedwojenna panienka , której mamusia mówiła : siedż w kącie a znajdą cię ....Luda , jak bym była samotna i w dodatku z Twoją urodą to bym sobie szalała , że nikt by mi nie podskoczył !..... Samotnie też można wyjść na spacer , usiąść na ławce , ktoś się przysiądzie ...... i znajomość gotowa ...... I proszę mi tu nie narzekać od poniedziałku , bo tydzień będzie przesr.......y .... Fłowa do góry :))))))))))))))))))))))))))))

Tak masz rację,bardzo bym chciała,coś zmienić w swoim życiu,ale to nie jest takie proste,pozdrawiam serdecznie.
11 sierpnia 2014 09:05 / 7 osobom podoba się ten post
Witam wszytkich serdecznie
Właśnie wróciłam z krótkiego wyjazdu ( piękna Ziemia Lubuska ). Teraz spędzę kilka dni w domku ale nie zamierzam się nudzić ! Dzis basen , jutro lub pojutrze wybieram się do stadniny - nie jeździłam z pół roku i ciągnie mnie bardzo.Mój ogród w rozkwicie , przywiozłam sobie trochę roślinek i się przyjęły.Podobno grzyby rosną - trzeba by sprawdzić. A na letnie popołudnia zakupiłam sobie w DE ( bo oczywiście pojechałam na zakupy ) ksiązkę - to w ramach doskonalenia języka , żeby było i pożytecznie i przyjemnie . Końcem września wracam do pracy a na razie cieszę się każdym dniem.
11 sierpnia 2014 09:30 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Witam pięknie wszytskich w ostatnim tygodniu pobytu w domu. W następną niedzielę wyruszam na zachód zeby się dowiedziec czy nadal na tym zachodzie jest bez zmian :) Jak długo będę? Jeszcze nie wiem i wolę nie planować coby Pana Boga nie rozśmieszyć :) Wracam do pracy w minorowym nastroju jednak pełna nadzieii. Zabieram Anioła a raczej On się ze mną zabiera i wierzę że bedzie nam się dobrze współpracowalo. Dostałam maila od Anji że Skarby tęsknią i cieszą się na mój powrót, i że jestem zdrowa...No cóż. Z tym zdrowiem to powiem tak. Nie jest dobrze ale tez nie jest tragicznie. Więc jak jest? No kurcze. Dobrze jest :)

Asik, wszystko bedzie dobrze...tylko o tym mysl...bedzie dobrze...  Twoj Aniol bedzie z Toba i oczywiscie cale forum...
Pozdrawiam serdecznie .. relaksuj sie i pakuj juz walizy...... wirt. buziaki...
11 sierpnia 2014 11:27 / 6 osobom podoba się ten post
No kochani, właśnie zadzwonialm do swojej dentystki i klamka zapadła. Idę. Od dłuższego czasu mój ząb daje o sobie znac ale ja, zajęta innymi sprawami bagatelizowałam jego nieśmiałe aczkolwoek u...dliwe sygnały. A dentystka przez telefon że może byc zapalenie nerwu i leczenie kanałowe. A tzn ze dalsze leczenie w DE. Kurde balans trampolina! No! Nic to. Niech leczy a jak nie to niech wyrywa, wykopie dziada bo męczy juz mnie tym "jamaniem" niczym pan Skarb. Wyslijcie mi psychiczne znieczulenie:)
11 sierpnia 2014 11:32 / 3 osobom podoba się ten post
Asik

No kochani, właśnie zadzwonialm do swojej dentystki i klamka zapadła. Idę. Od dłuższego czasu mój ząb daje o sobie znac ale ja, zajęta innymi sprawami bagatelizowałam jego nieśmiałe aczkolwoek u...dliwe sygnały. A dentystka przez telefon że może byc zapalenie nerwu i leczenie kanałowe. A tzn ze dalsze leczenie w DE. Kurde balans trampolina! No! Nic to. Niech leczy a jak nie to niech wyrywa, wykopie dziada bo męczy juz mnie tym "jamaniem" niczym pan Skarb. Wyslijcie mi psychiczne znieczulenie:)

Ja już od progu wołam znieczulenie ,zawsze się ze mnie śmieje dentystka,spoczko Asiku przeżyjesz :)
11 sierpnia 2014 11:33 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

a to gad... zrob z nim porzadek....a znieczulenia teraz sa takie super/ prywatnie oczywiscie / , ze nawet ja sie nie bojeeeeeeeee,  hahhaaa
wysylam Ci nie znieczulenie, ale  =kopniaka=  na szczescie...
11 sierpnia 2014 11:38 / 1 osobie podoba się ten post
Jasne że przeżyję...tylko widzicie...jakbym mało miala problemów to jeszcze durne myśli mnie nachodzą...no sąsiadke mam jedną i z zębem poszła a szczękę jej amputowano. Skorupiak jakis sie wywiązał :( Nieeee...za dużo mam wolnego. A za kopniaka dziękuję :) Juz go poczułam :)
11 sierpnia 2014 11:50 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Jasne że przeżyję...tylko widzicie...jakbym mało miala problemów to jeszcze durne myśli mnie nachodzą...no sąsiadke mam jedną i z zębem poszła a szczękę jej amputowano. Skorupiak jakis sie wywiązał :( Nieeee...za dużo mam wolnego. A za kopniaka dziękuję :) Juz go poczułam :)

nie wiem co sie z Toba dzieje.... masz myslec pozytywnie, a nie latac po miescie i czytac nekrologii......a jak sie nudzisz zrob z 200 pierogow z mieskiem i mozesz mi podrzucic / cos  mi sie chce / ... hahhahhaaaa   polecial kopniaczek.....
11 sierpnia 2014 11:51 / 5 osobom podoba się ten post
Asik

Asik teraz technologia tak poszła do przodu, że ja kanałówkę na jednej wizycie zrobiłam, dwa dni przed wyjazdem do De. Psychiczne znieczulenie wysyłam, ale to medyczne też nieźle daje radę :DDDDDDDDDDD
Czy prywatne czy na NFZ nie ma znaczenia, bo zawsze takie samo podają :PPPPP
11 sierpnia 2014 13:28 / 7 osobom podoba się ten post
Melduję sie z domku dotarłam dziś po północy powitajki na polskiej ziemi % trwały dwa dni :)
11 sierpnia 2014 16:19
Jeszcze dwa dni w domku mi zostały , jak ciężko mi wyjeżdżać . Becze jak sobie pomyśle ,że moje maluchy znów muszę zostawić . Niestety nie wszystkie sprawy udało mi się załatwić , a jeszcze w środę sprawa w sądzie mnie czeka - tatuś mijego synka domaga sie kontaktów z dzieckiem . Mam już dość sądów ..,