W domu 2

11 sierpnia 2014 16:29 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

Jeszcze dwa dni w domku mi zostały , jak ciężko mi wyjeżdżać . Becze jak sobie pomyśle ,że moje maluchy znów muszę zostawić . Niestety nie wszystkie sprawy udało mi się załatwić , a jeszcze w środę sprawa w sądzie mnie czeka - tatuś mijego synka domaga sie kontaktów z dzieckiem . Mam już dość sądów ..,

przepraszam ze pytam dziecko nie chce sie widziec czy ty nie chcesz zeby sie widzialo???

oczywiscie jesli nie chcesz nie odpowiadaj to dosc prywatne pytanie
11 sierpnia 2014 16:41 / 3 osobom podoba się ten post
Lili

Weszłam na forumową pocztę, a tam 38 wiadomości... A ja tak skromnie nocą tylko kilka postów dorzuciłam... :) Wczorajszy (niemal dobowy) wypad do Warszawy z moim tatuśkiem - wyjechaliśmy bladym świtem, wróciliśmy ciemną nocą ale zadowoleni z efektu podróży :) A zaraz zmykam do Turawy, pomoczyć stopy i poturlać się w piasku na plaży ;)))       Edit: nie wiem czemu zdjęcie bokiem się wkleja, nic nie mogę z nim zrobić :(

Odwrócony :) Tak lepiej :)
11 sierpnia 2014 16:57 / 4 osobom podoba się ten post
Luda

Witam wszystkie odpoczywajace opiekuneczki i opiekunów.Tylko pozazdrościć miło spędzacie czas,mi niestety pozoztay samotne spacery.
pozdrawiam serdecznie dedykuje moją kompozycję.

Kompozycja piękna, ale skończ już się użalać nad sobą. Ja niby mam rodzinę a każdy w swoja stronę i dba o swoje zainteresowania. Ile ja się naprosiłam żeby córka poszła ze mną na spacer i co i nic. Wzięłam więc  lekturę czyli Nasz Katowice. Tam mam wszystko co się dzieje w naszych domach kultury i wybieram sobie wydarzenia, które mnie interesują. Moje miejscowe Centrum Aktywności Lokalnej organizuje Nordic Walking z trenerem. Właśnie dzisiaj zaliczyłam dwie godziny z patykami. Moje pierwsze dwie godziny :)) I czuję że mam nogi. Niedługo święto dzielnicy i organizują spacer włoczykijów z dyplomami na zakończenie. Rozglądnij się dobrze i zawsze coś się znajdzie ciekawego w pobliżu :)) Powodzenia :))
11 sierpnia 2014 16:58 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

przepraszam ze pytam dziecko nie chce sie widziec czy ty nie chcesz zeby sie widzialo???

oczywiscie jesli nie chcesz nie odpowiadaj to dosc prywatne pytanie

Magdziu  on od 4 lat nie widzial dziecka i się nie kontaktował z dzieckiem . W tym roku sądownie zmieniłam dziecku nazwisko na nazwisko mego męża i tatuś przypomniał sobie ,że ma syna . Dziecko nie chce kontaktów z ojcem mimo ,że ma dopiero 6 lat.  Winą za brak kontaktów z dzieckiem on obwinia mnie
11 sierpnia 2014 18:20 / 11 osobom podoba się ten post
Luda

Witam wszystkie odpoczywajace opiekuneczki i opiekunów.Tylko pozazdrościć miło spędzacie czas,mi niestety pozoztay samotne spacery.
pozdrawiam serdecznie dedykuje moją kompozycję.

A i jeszcze dodam bo zapomniałam o tym napisać w poprzednim poście ze co sobote (w sierpniu)  mamy Zumbe za free na świezym powietrzu. Mam zdjęcie pamiatkowe. Ja z flaszką stoje :)
11 sierpnia 2014 18:37 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

A i jeszcze dodam bo zapomniałam o tym napisać w poprzednim poście ze co sobote (w sierpniu)  mamy Zumbe za free na świezym powietrzu. Mam zdjęcie pamiatkowe. Ja z flaszką stoje :)

Zuch dziewczynka, az milo czytac, tak trzymac, twardym trzeba byc ...;)))
11 sierpnia 2014 18:45 / 7 osobom podoba się ten post
MeryKy

....to jest ta slowiańska krew
   to jest ta uroda i wdzięk...

11 sierpnia 2014 20:45 / 7 osobom podoba się ten post
Jadę do Stuttg najpierw. Już przyklepane. Jestem bardzo ciekawa i jeszcze nie mam stresa, ale będę mieć na pewno przed wyjazdem, bo 1wszy raz jadę do mężczyzny. Już nie pamiętam co znaczy trema przedwyjazdowa, a teraz przyszła kryska na matyska :)
Ostatnie półtora tygodnia urlopu.
12 sierpnia 2014 02:12 / 4 osobom podoba się ten post
MeryKy

Odwrócony :) Tak lepiej :)

Co ja się kurczę produkowałam żeby je odwrócić to ludzkie słowo nie opisze... W folderze otwiera się prawidłowo, a tu trzy razy wklejałam i figa... 
Dzięki MeryKy :)))
12 sierpnia 2014 06:42 / 6 osobom podoba się ten post
alinka1339

Magdziu  on od 4 lat nie widzial dziecka i się nie kontaktował z dzieckiem . W tym roku sądownie zmieniłam dziecku nazwisko na nazwisko mego męża i tatuś przypomniał sobie ,że ma syna . Dziecko nie chce kontaktów z ojcem mimo ,że ma dopiero 6 lat.  Winą za brak kontaktów z dzieckiem on obwinia mnie

Nie przejmuj się takim "tatusiem". Oni najczęściej nas, kobiety o wszystko obwiniają, zwłaszcza o swoje nieudane życie. Mój EX też mnie obwinia o to, że stoczył się, bo ja go zostawiłam. A ja tylko nie chciałam z nim tonąć, on nie chciał odbić się od dna, ani ze mną, ani beze mnie.
12 sierpnia 2014 12:21 / 6 osobom podoba się ten post
Witam z domku ,jechałam wyjątkowo krótko nieco ponad 4 godz.
Po trzech godzinach snu juz zdążyłam ,,oblecieć ,,miasto,zaliczyłam dwa lumpki,kupiłam fajne ciuchy:Po południu spotkanie z bliżniakami,już się nie mogę doczekać.Pozdrawiam Opiekunkowo:)
12 sierpnia 2014 12:42 / 9 osobom podoba się ten post
Ach domek :))))
Zadzwoniła właśnie córka, z zaproszeniem na obiad. 
Dobrze jest dać się porozpieszczać :)))))
Wczoraj zrobiła pycha ciasto.
Wrócę później do podczytywania zaległości.
Miłego popołudnia :)
12 sierpnia 2014 13:03 / 4 osobom podoba się ten post
Od wczoraj zmasowany atak telefoniczny firm w sprawie pracy - chętnych nie mają czy jak?:)Lenia mam jak stąd na Księżyc:)Kręcę się po chałupie i za nic nie chce mi się porządnie wziąć:( Upały już minęły,jest 22 stopnie i wieje dość zimny wicherek-letniki niczym w Ciechocinku na leżaczkach pod kocykami gremialnie zalegli:)Na plaży dla starszych państwa za zimno.Bardzo nie lubię tych ostatnich dni przed wyjazdem-niby tyle spraw jeszcze a jakoś tak.....
12 sierpnia 2014 14:17 / 3 osobom podoba się ten post
Byłam w mieście, oczywiście załapałam się na deszcz, utknęłam w błocie przed ratuszem (jest remont ulic). A miałam śliczne baleriny na nogach :P
Oblatałam ekspresem sklepy i widziałam śliiiiczną torebkę hehehe Opamiętałam się jednak! Cud!
Nic nie ubyło ani nie przybyło w mieście moja kontrola wykazała.
:))))))))
12 sierpnia 2014 14:24
lena7

Byłam w mieście, oczywiście załapałam się na deszcz, utknęłam w błocie przed ratuszem (jest remont ulic). A miałam śliczne baleriny na nogach :P
Oblatałam ekspresem sklepy i widziałam śliiiiczną torebkę hehehe Opamiętałam się jednak! Cud!
Nic nie ubyło ani nie przybyło w mieście moja kontrola wykazała.
:))))))))

Przybylo oj przybylo !!! Piekny parking na Rycerskiej,przebudowany Pl Teatralny i to ze golo babe z przed ratusza wyrzucili ha ha 
PS teraz mi sie podoba awatar