Przybylo oj przybylo !!! Piekny parking na Rycerskiej,przebudowany Pl Teatralny i to ze golo babe z przed ratusza wyrzucili ha ha
PS teraz mi sie podoba awatar
Przybylo oj przybylo !!! Piekny parking na Rycerskiej,przebudowany Pl Teatralny i to ze golo babe z przed ratusza wyrzucili ha ha
PS teraz mi sie podoba awatar
od ostatniej mojej wizytacji w mieście mam na myśli. czyli tydzień temu. :)
A szkoda że tej fontanny na Magistrackim już nie będzie...
A Rycerska pewnie że odstawiona, wiecznie tam błoto było i wertepy jak na skróty się szło.
ad PS
kilka lat temu i kilka kg temu mniej :)
bylo zrec przez te lata ha ha
bylo zrec przez te lata ha ha
Orim ale z Ciebie dżentelmen no no !
masz szczęscie że ja fochów nie strzelam. :)))))))))))))))))))
ale sobie zapamiętam!
o!
i nie ma o co focha strzelac.pamieac mozesz ze prawde powiedzialem i szczerze a to jak wiesz u faceta zadkosc
Co ja się kurczę produkowałam żeby je odwrócić to ludzkie słowo nie opisze... W folderze otwiera się prawidłowo, a tu trzy razy wklejałam i figa...
Dzięki MeryKy :)))
i nie ma o co focha strzelac.pamieac mozesz ze prawde powiedzialem i szczerze a to jak wiesz u faceta zadkosc
Czy " zadkość " to od " zadek " ?:)))))))))
Nie przejmuj się takim "tatusiem". Oni najczęściej nas, kobiety o wszystko obwiniają, zwłaszcza o swoje nieudane życie. Mój EX też mnie obwinia o to, że stoczył się, bo ja go zostawiłam. A ja tylko nie chciałam z nim tonąć, on nie chciał odbić się od dna, ani ze mną, ani beze mnie.