W domu 2

12 sierpnia 2014 14:28
ORIM

Przybylo oj przybylo !!! Piekny parking na Rycerskiej,przebudowany Pl Teatralny i to ze golo babe z przed ratusza wyrzucili ha ha 
PS teraz mi sie podoba awatar

od ostatniej mojej wizytacji w mieście mam na myśli. czyli tydzień temu. :)
A szkoda że tej fontanny na Magistrackim już nie będzie... 
A Rycerska pewnie że odstawiona, wiecznie tam błoto było i wertepy jak na skróty się szło.

ad PS
kilka lat temu i kilka kg temu mniej :)
12 sierpnia 2014 15:15
ach, gdzie Luda ? Luda, jak wrocisz podziel sie z kolezankami i kolegami dobrymi nowinami... pozdrawiam....
12 sierpnia 2014 16:23
lena7

od ostatniej mojej wizytacji w mieście mam na myśli. czyli tydzień temu. :)
A szkoda że tej fontanny na Magistrackim już nie będzie... 
A Rycerska pewnie że odstawiona, wiecznie tam błoto było i wertepy jak na skróty się szło.

ad PS
kilka lat temu i kilka kg temu mniej :)

bylo zrec przez te lata ha ha
12 sierpnia 2014 16:33 / 1 osobie podoba się ten post
No to 900€ masz jak w banku. Do mnie też dzwonią na polską komórkę,ale nie odbieram z wiadomych względów. Jest deficyt opiekunek,może w końcu agencje zaczną się prześcigać w "kto da więcej" :))
12 sierpnia 2014 16:36 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

masz szczęscie że ja fochów nie strzelam. :)))))))))))))))))))
ale sobie zapamiętam!
o!

12 sierpnia 2014 16:41
ORIM

Orim ale z Ciebie dżentelmen no no !

12 sierpnia 2014 16:53
katka30

Orim ale z Ciebie dżentelmen no no !

kolega i to szczery wiec lepszy niz dzentelmen bo nie prawi tanich komplementow
12 sierpnia 2014 16:55
lena7

masz szczęscie że ja fochów nie strzelam. :)))))))))))))))))))
ale sobie zapamiętam!
o!

i nie ma o co focha strzelac.pamieac mozesz ze prawde powiedzialem i szczerze a to jak wiesz u faceta zadkosc
12 sierpnia 2014 16:58 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

i nie ma o co focha strzelac.pamieac mozesz ze prawde powiedzialem i szczerze a to jak wiesz u faceta zadkosc

no comments
12 sierpnia 2014 17:09 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Co ja się kurczę produkowałam żeby je odwrócić to ludzkie słowo nie opisze... W folderze otwiera się prawidłowo, a tu trzy razy wklejałam i figa... 
Dzięki MeryKy :)))

Ściągłam na komputer i misiałam odwrócić. Nie wiem dlaczego prawidłowo ci się wyświetla?
Nie ma za co dziękować to drobnostka. Kilka sekund i po robocie :)
12 sierpnia 2014 17:14 / 2 osobom podoba się ten post
A ja pojadę jeszcze teraz do pracy. Dzwoniłam do KW i w kadrach pani powiedziała, że raczej przed długim weekendem jeszcze terminy psycho nie będą znane, więc mówię jej, że w takim razie muszę na trochę wyjechać i co jeśli dostanę termin a nie będę mogła się wstawić. Powiedziała, żeby przygotować sobie pismo na taką ewentualność i można termin przesunąć, jeśli tak wyjdzie. Ale tylko raz. Na tym drugim muszę się wstawić już bezwzględnie, bo jeśli nie, to będę musiała całą rekrutację od samego początku przechodzić. No cóż...pieniążki się skończyły, że spłukałam się praktycznie do cna a akurat mój dziadek wychodzi ze szpitala, więc pojadę. Na 20.08. mam wyjazd.
12 sierpnia 2014 17:28 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Czy " zadkość " to od " zadek " ?:)))))))))
12 sierpnia 2014 17:28 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

12 sierpnia 2014 17:35 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

no cos tam z tylu
12 sierpnia 2014 19:37 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Nie przejmuj się takim "tatusiem". Oni najczęściej nas, kobiety o wszystko obwiniają, zwłaszcza o swoje nieudane życie. Mój EX też mnie obwinia o to, że stoczył się, bo ja go zostawiłam. A ja tylko nie chciałam z nim tonąć, on nie chciał odbić się od dna, ani ze mną, ani beze mnie.

Mmasz racje , ojciec mojego synka wszędzie szuka winych , a siebie nie widzi . Przecież miało być tak pięknie , a że ja przejżałam na oczy i go zostawiłam to ja jestem winna . Cóż przeżyję jutrzejszy dzień i będzie wszystko ok . Mam taka nadzieję