W domu 2

13 sierpnia 2014 22:58 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Michasiu, tu masz też podaną poprawną wymowę:

http://www.e-niemiecki.net.pl/2012/11/beileid-aussprechen-kondolencje-po-niemiecku/

Jak zawsze pomocne !!! Dziękuje :)
14 sierpnia 2014 20:19 / 2 osobom podoba się ten post
Na polecenie Siwej oznajmiam, ze dojechala do domku szczesliwie, wszystkich pozdrawia! Rozmawiamy własnie.
14 sierpnia 2014 20:19 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Na polecenie Siwej oznajmiam, ze dojechala do domku szczesliwie, wszystkich pozdrawia! Rozmawiamy własnie.

Pozdrów ją od nas i od papuga :))
14 sierpnia 2014 20:27
margolcia

to super... pozdrowienia rowniez odemnie....czekamy na WAS/  cale /......sloneczka i milego relaksiku.....hahahaaa
14 sierpnia 2014 20:40 / 6 osobom podoba się ten post
Mój lapek z czymś się zadał i  załapał coś poważnego....  W koncu musiałam go zresetowć, a teraz uczę sie go na nowo... Cholera dalej nie chodzi jaak powinien...  Ale witam wszystkich serdecznie...
14 sierpnia 2014 21:13
Nie umiem grzebać !!!! On sam się zrobił jakiś taki  nadwrażliwy... Klwiatura mi szwnkuje i nie wiemm czy nie wyląduje na śmieciach... )))
14 sierpnia 2014 21:22 / 2 osobom podoba się ten post
E  tam ... zaraz żal... Kasa lubi ruch, a już moja to nie lubi leżeć na końcie... Jak już wiem, że muszę to płacę bez zmrużenia okiem i oglądaniaa się ... Jak zarabiam to niekoniecznie muszę oszczędzać hihihi))))
14 sierpnia 2014 21:28
Zawsze możesz kontrolować internetowo ;-))
14 sierpnia 2014 21:29 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Zawsze możesz kontrolować internetowo ;-))

A po co,żeby się dołować ? :))))
14 sierpnia 2014 21:32 / 1 osobie podoba się ten post
Moje jeszcze nie bo po 2,5 miesicach w de zresetował mi się pin do karty i dzisiaj dopiero go odszukałam hihihi A lapk z balkonikem nie zniosę i tyle hihihi))))
14 sierpnia 2014 21:33
ivanilia40

A po co,żeby się dołować ? :))))

No wiesz, lepiej internetowo niż potem w PL szoku dostac. 
A TY gdzie jesteś, na urlopie leniuchu siedzisz ???

14 sierpnia 2014 21:34
To sie roztrzepańcu musisz "naumieć" właściwej obsługi, własnego konta ;-))
14 sierpnia 2014 22:45 / 4 osobom podoba się ten post
Wrociłam do domu.Wypoczęta,opalona i zadowolona.Witam wszystkich na forum bardzo serdecznie.Wyjazd był udany opieszę, moze ktoś bedzię chciał  w tym cudownym miejscu odpocząć.Trafilam super i pogoda i gospodarze - wszystko super.Dopiero wrocilam a już tęsknię.
15 sierpnia 2014 09:15
mleczko47

Wrociłam do domu.Wypoczęta,opalona i zadowolona.Witam wszystkich na forum bardzo serdecznie.Wyjazd był udany opieszę, moze ktoś bedzię chciał  w tym cudownym miejscu odpocząć.Trafilam super i pogoda i gospodarze - wszystko super.Dopiero wrocilam a już tęsknię.

Pewnie że napisz gdzie byłaś co tam fajnego widziałaś zawsze może się komuś przydać takie sprawdzone miejsce.
15 sierpnia 2014 09:55 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

Pewnie że napisz gdzie byłaś co tam fajnego widziałaś zawsze może się komuś przydać takie sprawdzone miejsce.

Napisze, napisze - narazie ciesze sie psami i kotami:):)