W domu 2

19 sierpnia 2014 09:21 / 22 osobom podoba się ten post
Witajcie Kochane,jestem 3 dni w domu ,a euforia jeszcze mnie nie opuściła. Wstaję codziennie o 6-6.30 zamiast spać do 10-tej :). Zaliczyłam już fryzjera,weterynarza,dziś mam dentystę,zrobiłam malutkie zakupy odstresujące z córeczką.
Dziś zaczynam nadrabiać zaległości towarzyskie.
Najważniejsze: schudłam 9 kg w 2 miesiące na imbirze,teraz moją córkę katuję wywarem. Stwierdziła,że nic dziwnego,że imbir odchudza jak po wypiciu go od razu zwraca się co się zje hahahahh.
Mój pies nie chce ze mną spać,na puerwszy spacer szedł ale oglądał się za córką,no ale już przekupiłam to moje stworzenie i przypomniał sobie kto tu jest szefem:)
Dziewczyna ,która mnie zmieniła nie udziela sie wiele na forum,nicka jej nie mogę podać bo nie wiem czy sobie życzy,jak będzie chciała to sama napisze.
Tak jak mówiłam sport rowerowy uprawiam prawie systematycznie,niestety złapał mnie gigantyczny katar i narazie pozostały długie spacery z psem.
Pogoda w miarę dobra,ale niestety chłodno,raptem 20 st.
Życzę Wam szybkiego mijania czasu i przepsanych nocek.:))
19 sierpnia 2014 09:27 / 4 osobom podoba się ten post
Luda

Właśnie wróciłam z 5-cio dnowego pobytu nad jeziorkiem w Marianowie,było cudnie cisza,spokój,delektowanie się przyrodą.Serdecznie pozdrawiam opiekunkowo.
Fotka  jeziorka.w Marianowie.

Jeśli Marianów, to pewnie z jakimś Marianem, coooo? Albo przynajmniej Zdzichem...

Fajnie, że wyszłas z domu, dla osób nieśmiałych to pierwszy krok ku zmianom. A fotka super, tak trochę mroczna jak ludzka dusza.
19 sierpnia 2014 09:32 / 4 osobom podoba się ten post
Zapytowuję się jakim prawem czas w Polsce na urlopie biegnie szybciej niż w Niemczech w robocie?!
19 sierpnia 2014 09:44 / 6 osobom podoba się ten post
Zapraszam na małosolne - juz jutro będą akuratne.
19 sierpnia 2014 10:08 / 3 osobom podoba się ten post
Jade do lasu to przez Mozah i Malgi. Nie mam chwili odpoczynku,nie piszczie o tym więcej.Proszę:)
19 sierpnia 2014 10:41 / 3 osobom podoba się ten post
lena7

Zapytowuję się jakim prawem czas w Polsce na urlopie biegnie szybciej niż w Niemczech w robocie?!

Też mam zawsze takie odczucia.

19 sierpnia 2014 16:25 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Hihihi.., a co z tym OC... ? Ogórki oczywiście bomba..., ja dałam sobie urlop od robienia zapasów na zimę i jakoś z tego urlopu nie mogę powrócić...hihihi)))
19 sierpnia 2014 20:24 / 3 osobom podoba się ten post
I prawie 10dni w domku :) fryzjerka paznokcie nowe wesele porządki poprasowane poprane wg pani domu :)jutro wycieczka 4dniowa na górny Śląsk :)ciesze się mężem domkiem rodzinką :)
19 sierpnia 2014 20:45
mleczko47

Jak zrobiłaś dziś rano, to już są dobre. Pissss.... . Oddałabym dużo za takiego małosolnego !
20 sierpnia 2014 07:56 / 2 osobom podoba się ten post
No i po co ja sie logowałam? płakać mi sie chce! Najinteligentniejszy topik został zamkniety a autorka pomysłu pewnie sama sie zbanuje z rozpaczy.Bo gdzie tu napisać "złote myśli"?

Zawsze cenie na forum szczerosć taka prawdziwą - czuje sie zachwycona pomysłem zosi - samosi wymęczonym w topiku "dupelek" i cieszę się,że mozah.aM została zdemaskowana- i dobrze nie bedzie wiecej popełniac plagiatow.

W domu jak w domu dzisiaj mam wielkie plany mam odwiedziny kolezanki z forum, przygotowałam rekawice bokserskie,wagę łazienkową no i coś na otarcie łez.
Nie wiem czy to wywiad środowiskowy czy też chęć głębszej przyjażni.Ale to ja licze na to,że cos wycieknie ze szczelnie zamknietej formacji "Sabat" czy "Ptasie radio" siedzące w krzakach na fb.

Wieczorkiem sie okaże:)))))

Nomka wracaj na forum byłaś tą ktora swoja uroda podwyzszała średnia na forum a teraz zostałam tylko ja i jeszcze pare dziewczyn:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

20 sierpnia 2014 08:00 / 10 osobom podoba się ten post
i TAKIE wpisy panie Moderatorze panu nie przeszkadzają?:)
czemu one służą, bo na pewno nie zgodzie na forum:(
20 sierpnia 2014 08:01 / 1 osobie podoba się ten post
ziolkowa

i TAKIE wpisy panie Moderatorze panu nie przeszkadzają?:)
czemu one służą, bo na pewno nie zgodzie na forum:(

Skarzypyta.:)
20 sierpnia 2014 08:04 / 3 osobom podoba się ten post

Jak przeczytasz regulamin i zrozumiesz na czym polega Twoje dzisiejsze wykroczenie, napisz maila, to przywrócę Twoje konto. Moderator

20 sierpnia 2014 08:18
ziolkowa

Jak przeczytasz regulamin i zrozumiesz na czym polega Twoje dzisiejsze wykroczenie, napisz maila, to przywrócę Twoje konto. Moderator

Masz racje - zapomnialam w powitajkach napisac  Dzien dobry wszytkim.Totalny brak kultury.Juz dobrze ?:):):)
20 sierpnia 2014 08:20 / 1 osobie podoba się ten post
rob tak dalej,mam nadzieje,że Modi to ogląda i nie bawi się tak dobrze jak TY!

no tego to sie nie spodziewałam :(