W domu 2

20 sierpnia 2014 08:30 / 1 osobie podoba się ten post

Modi, nie za ostro???? Co ona tam naskrobała?

Nie za ostro. Przypominam że forum opiekunki24.pl służy czemuś innemu, niż robienie afer, skłócanie użytkowników i robienie w każdym temacie bałaganu opartego na pieniactwie. Moderator

20 sierpnia 2014 08:32 / 1 osobie podoba się ten post

Co jest grane? juz nic nie rozumiem !.... Napisałam tylko jednego posta , nikogo nie obrażałam ....a tu się dowiaduję , że osoby , których posty są usunięte są " na cenzurowanym " , więc pytam : za co zostałam ukarana ?.....Wczoraj żle się czułam i nie brałam udziału w dyskusji .....nic nie rozumiem :((((((

"Niewinnemu nie dzieje się krzywda" - za pojedyncze przewinienia, gdy komuś "gul skoczy", nigdy nie daję banów. Osoby do których pisałem ostrzeżenie wiedzą o kim mówię i to one powinny się zastanowić czy chcą tutaj jeszcze pisać. Moderator

20 sierpnia 2014 09:00
mleczko47

No i po co ja sie logowałam? płakać mi sie chce! Najinteligentniejszy topik został zamkniety a autorka pomysłu pewnie sama sie zbanuje z rozpaczy.Bo gdzie tu napisać "złote myśli"?

Zawsze cenie na forum szczerosć taka prawdziwą - czuje sie zachwycona pomysłem zosi - samosi wymęczonym w topiku "dupelek" i cieszę się,że mozah.aM została zdemaskowana- i dobrze nie bedzie wiecej popełniac plagiatow.

W domu jak w domu dzisiaj mam wielkie plany mam odwiedziny kolezanki z forum, przygotowałam rekawice bokserskie,wagę łazienkową no i coś na otarcie łez.
Nie wiem czy to wywiad środowiskowy czy też chęć głębszej przyjażni.Ale to ja licze na to,że cos wycieknie ze szczelnie zamknietej formacji "Sabat" czy "Ptasie radio" siedzące w krzakach na fb.

Wieczorkiem sie okaże:)))))

Nomka wracaj na forum byłaś tą ktora swoja uroda podwyzszała średnia na forum a teraz zostałam tylko ja i jeszcze pare dziewczyn:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Amorek chcecz podzielić los Ziolkowej? Moderator

20 sierpnia 2014 09:06 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Co jest grane? juz nic nie rozumiem !.... Napisałam tylko jednego posta , nikogo nie obrażałam ....a tu się dowiaduję , że osoby , których posty są usunięte są " na cenzurowanym " , więc pytam : za co zostałam ukarana ?.....Wczoraj żle się czułam i nie brałam udziału w dyskusji .....nic nie rozumiem :((((((

"Niewinnemu nie dzieje się krzywda" - za pojedyncze przewinienia, gdy komuś "gul skoczy", nigdy nie daję banów. Osoby do których pisałem ostrzeżenie wiedzą o kim mówię i to one powinny się zastanowić czy chcą tutaj jeszcze pisać. Moderator

No to już jestem w domu !.... obawiałam się , że grozi mi " wylatanie z forum ".... i to tym razem by było za " niewinność "...:)))
20 sierpnia 2014 09:08 / 3 osobom podoba się ten post
ziolkowa

i TAKIE wpisy panie Moderatorze panu nie przeszkadzają?:)
czemu one służą, bo na pewno nie zgodzie na forum:(

a p. moderator, to po ktorej stronie...neutralnie  ????????
ZIÓŁKOWA    WRACAJ.... TO KTOS INNY POWINIEN ZASTANOWIC SIE NAD WYLOGOWANIEM.......
20 sierpnia 2014 09:13 / 1 osobie podoba się ten post
AMOREK

a p. moderator, to po ktorej stronie...neutralnie  ????????
ZIÓŁKOWA    WRACAJ.... TO KTOS INNY POWINIEN ZASTANOWIC SIE NAD WYLOGOWANIEM.......

Ziółkowa nie może sama wrócić, musi obiecać, że już nie złamie regulaminu.
20 sierpnia 2014 09:23
Uciekam ...nic mi się nie chce , problemy ,problemy ....wracam po południu :(((
20 sierpnia 2014 13:49 / 11 osobom podoba się ten post
Jestem...uwielbiam Was i forum,dziekuje za wsparcie i postaram się nie dac sprowokować,no i oczywista i obiecałam poprawę:)
Modi ...dzieki:)
20 sierpnia 2014 13:54 / 33 osobom podoba się ten post
Malgi

Modi, nie za ostro???? Co ona tam naskrobała?

Nie za ostro. Przypominam że forum opiekunki24.pl służy czemuś innemu, niż robienie afer, skłócanie użytkowników i robienie w każdym temacie bałaganu opartego na pieniactwie. Moderator

W domu jestem i na forum wchodzę rzadko, a jak już wejdę to zawyczaj zaloguję się i idę w cholerę od lapka. A potem wracam i czytam takie coś, od czego krew się gotuje...
Ludzie kochani wszyscy, z Modim włącznie!!! Nie wiem co stąd wyleciało i ile jadu w tym było ( że był - sądzę po wpisach Moderatora) ale czy naprawdę nie można inaczej??? Wiadomo wszem i wobec że każdy z nas jest inny i zdanie odmienne będziemy mieć zawsze jak nie na jeden temat to na drugi. Sztuka konwersacji polega na tym, by potrafić przedstawić swoje przekonania nawet najbardziej radykalne w taki sposób by nikogo nie obrazić. I to jest 1/3 sukcesu. Kolejna 1/3 to umiejętność zrozumienia odnienności innych i ich zdania, a ostatnia część do pełnego sukcesu to umiejętność niereagowania na komentarze mające na celu wyprowadzenie z równowagi. 
I choć lubię to forum za zróżnicowaną szatę tematyczną, lubię, szanuję ich uczestników a z wieloma mam kontakt prywatny to w tym momencie apeluję do wszystkich: ZLITUJCIE SIĘ I PRZESTAŃCIE MIESZAĆ W TYM GARNKU!!!
Nie ma opcji że Mleczko dla nas zmieni styl pisania i zajadłość komentowania, na niektórych nie działają żadne argumenty ani aluzje- mniej czy bardziej dosadne.
Największą karą dla zaczepialskiego jest niekomentowanie postów i nieodpowiadanie na zaczepki. Sprawdziłam na sobie - wylała na mnie wiadro niewybrednych komentarzy na które z trudem wprawdzie ale jednak nie odpowiedziałam i temat umarł śmiercią naturalną. Nigdy jej nic nie zrobiłam złego i kiedy raz nie spodobała mi się forma jej wypowiedzi i delikatnie na ten temat napomknęłam, jeszcze zaznaczając że nie chcę jej urazić - obraziła mnie kilkakrotnie. Trudno więc wymagać żebym zapałała sympatią do tego co pisze. Juz po prostu nie reaguję i nawet kiedy przysłowiowy nóż w kieszeni się otwiera przechodzę dalej.
Spróbujcie tej metody, bo inaczej to forum stanie się prawdziwym portalem obszczekującym innych, a szkoda byłoby tego miejsca bo stworzone zostało dla nas, nie dla agencji czy naszych PDP.

Moderatorze - z całym szacunkiem do Ciebie i Twojej pracy (pewnie nie jest łatwo) - popatrz czasem na to wszystko naszym okiem. Z zasady my - stali użytkownicy z długim stażem trzymamy się zasad i  celowo nie naginamy ustalonych reguł. Od czasu do czasu gdy się ktoś zagalopuje pogrozisz palcem i wszystko wraca do normy, ale jeśli tak wiele z nas ma zastrzeżenia, to może warto spojrzeć od drugiej strony lustra na sprawę? Ostatecznie ciągnie się to nie od wczoraj i nawet nie od tygodnia czy miesiąca i nie jest to wydumany problem jednej osoby.. Generalna większość stałych "pisaczy" ma dość docinków.
Na zasadzie powiedzenia: "Jeśli pięć osób mówi ci że jesteś pijany; to nie siadaj za kierownicę tylko połóż się spać".

PS. Proszę by nikt nie miał do mnie żalu za te kilka słów prawdy z serca, czasem trzeba coś wyrzucić... I tak wszystkich lubię tak samo jak do tej pory! :)))

20 sierpnia 2014 14:06 / 3 osobom podoba się ten post
Milego popoludnia Lili...
20 sierpnia 2014 14:13 / 7 osobom podoba się ten post
Lili, nic dodać nic ująć....
20 sierpnia 2014 14:24 / 3 osobom podoba się ten post
Lili jestem jak najbardziej ''za'',pozdrawiam.
20 sierpnia 2014 14:25 / 4 osobom podoba się ten post
super Lili,wielki szacun :)
20 sierpnia 2014 14:35 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

W domu jestem i na forum wchodzę rzadko, a jak już wejdę to zawyczaj zaloguję się i idę w cholerę od lapka. A potem wracam i czytam takie coś, od czego krew się gotuje...
Ludzie kochani wszyscy, z Modim włącznie!!! Nie wiem co stąd wyleciało i ile jadu w tym było ( że był - sądzę po wpisach Moderatora) ale czy naprawdę nie można inaczej??? Wiadomo wszem i wobec że każdy z nas jest inny i zdanie odmienne będziemy mieć zawsze jak nie na jeden temat to na drugi. Sztuka konwersacji polega na tym, by potrafić przedstawić swoje przekonania nawet najbardziej radykalne w taki sposób by nikogo nie obrazić. I to jest 1/3 sukcesu. Kolejna 1/3 to umiejętność zrozumienia odnienności innych i ich zdania, a ostatnia część do pełnego sukcesu to umiejętność niereagowania na komentarze mające na celu wyprowadzenie z równowagi. 
I choć lubię to forum za zróżnicowaną szatę tematyczną, lubię, szanuję ich uczestników a z wieloma mam kontakt prywatny to w tym momencie apeluję do wszystkich: ZLITUJCIE SIĘ I PRZESTAŃCIE MIESZAĆ W TYM GARNKU!!!
Nie ma opcji że Mleczko dla nas zmieni styl pisania i zajadłość komentowania, na niektórych nie działają żadne argumenty ani aluzje- mniej czy bardziej dosadne.
Największą karą dla zaczepialskiego jest niekomentowanie postów i nieodpowiadanie na zaczepki. Sprawdziłam na sobie - wylała na mnie wiadro niewybrednych komentarzy na które z trudem wprawdzie ale jednak nie odpowiedziałam i temat umarł śmiercią naturalną. Nigdy jej nic nie zrobiłam złego i kiedy raz nie spodobała mi się forma jej wypowiedzi i delikatnie na ten temat napomknęłam, jeszcze zaznaczając że nie chcę jej urazić - obraziła mnie kilkakrotnie. Trudno więc wymagać żebym zapałała sympatią do tego co pisze. Juz po prostu nie reaguję i nawet kiedy przysłowiowy nóż w kieszeni się otwiera przechodzę dalej.
Spróbujcie tej metody, bo inaczej to forum stanie się prawdziwym portalem obszczekującym innych, a szkoda byłoby tego miejsca bo stworzone zostało dla nas, nie dla agencji czy naszych PDP.

Moderatorze - z całym szacunkiem do Ciebie i Twojej pracy (pewnie nie jest łatwo) - popatrz czasem na to wszystko naszym okiem. Z zasady my - stali użytkownicy z długim stażem trzymamy się zasad i  celowo nie naginamy ustalonych reguł. Od czasu do czasu gdy się ktoś zagalopuje pogrozisz palcem i wszystko wraca do normy, ale jeśli tak wiele z nas ma zastrzeżenia, to może warto spojrzeć od drugiej strony lustra na sprawę? Ostatecznie ciągnie się to nie od wczoraj i nawet nie od tygodnia czy miesiąca i nie jest to wydumany problem jednej osoby.. Generalna większość stałych "pisaczy" ma dość docinków.
Na zasadzie powiedzenia: "Jeśli pięć osób mówi ci że jesteś pijany; to nie siadaj za kierownicę tylko połóż się spać".

PS. Proszę by nikt nie miał do mnie żalu za te kilka słów prawdy z serca, czasem trzeba coś wyrzucić... I tak wszystkich lubię tak samo jak do tej pory! :)))

Cos nieskoodrnowane masz połkule apelujesz o spakoj a sama zaczynasz.Zacytuj moze ten post z pomyjami* z chęcia poczytam.O czym Ty kobietao piszesz o zasadach? czy wiesz co to słowo znaczy?

Nie zaczynam nigdy awantury na forum bo ja jak ziołkowa kocham forum.Ja sie bronie przed atakiem i to masowym.Zawsze zbierzecie sie w kilka i atakujeci nawet wiem gdzie i jakie sa te  ustalenia.Nie cytuje osob "wrazliwych inaczej" i nie moim zamiarem jest wprowadzanie na forum zamieszania.Nie czytam czego przykladem jest wczorajsza noc.Popisały sobie opiekunki,ulżyły sobie , abonament sie wyczerpał bo dzisiaj cos nie widze na forum. A kto tu może miec żal do ciebie?nawet ja nie mam chociaz wymieniłas moj nik.Powodzenia ci zyczę i dobrej Stelli w przyszłości.

Mysle,ze do wieczora ustalenia zostaną podjęte.A ja nie mam po poludniu czasu na czytanie.Gościa mam i to z forum.
20 sierpnia 2014 14:35 / 7 osobom podoba się ten post
Lili

Nie mam zalu za slowa prawdy.Jest ostatnio duzo takich "dziwnych" wpisów.Kazdy z nas jest odmienny to fakt.Ja i koledzy na forum mamy jeszcze odmienna plec i jest nas malo a jakos dajemy rade nie wojoawc zbytnio.Wiec chyba inni tez potrafia.
Jak pieciu mowi pijanemu ze jest pijany to uwiez mi to za mało ha ha a zeby jeszcze poszedl spac hihi to juz sie nie da ha ha