20 sierpnia 2014 14:36 / 19 osobom podoba się ten post
mleczko47No i po co ja sie logowałam? płakać mi sie chce! Najinteligentniejszy topik został zamkniety a autorka pomysłu pewnie sama sie zbanuje z rozpaczy.Bo gdzie tu napisać "złote myśli"?
Zawsze cenie na forum szczerosć taka prawdziwą - czuje sie zachwycona pomysłem zosi - samosi wymęczonym w topiku "dupelek" i cieszę się,że mozah.aM została zdemaskowana- i dobrze nie bedzie wiecej popełniac plagiatow.
W domu jak w domu dzisiaj mam wielkie plany mam odwiedziny kolezanki z forum, przygotowałam rekawice bokserskie,wagę łazienkową no i coś na otarcie łez.
Nie wiem czy to wywiad środowiskowy czy też chęć głębszej przyjażni.Ale to ja licze na to,że cos wycieknie ze szczelnie zamknietej formacji "Sabat" czy "Ptasie radio" siedzące w krzakach na fb.
Wieczorkiem sie okaże:)))))
Nomka wracaj na forum byłaś tą ktora swoja uroda podwyzszała średnia na forum a teraz zostałam tylko ja i jeszcze pare dziewczyn:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Droga pani mleczko.
Kochasz afery i ja to wiem, i Ty to wiesz, Moderator też wie i reszta forum też. I wiem, że tylko i wyłacznie z tego powodu wysmarowałaś powyższego, zacytowanego pzreze mnie posta.
Zaczął się nowy dzień.
Po co ruszasz temat, który już upadł? Czyżbyś czuła się taką celebrytką, że niważne jak byleby o Tobie mówili?
Zrozumialabym gdyby tak postępował podlotek a nie dojrzała, obyta w świecie kobieta.
O formacji na fb nie wiesz nic i to jest solą w Twoim oku (nie zaprzeczaj), zmartwię Cię jednak. Afera mleczkowa była epizodem, mamy duzo innych tematów, które można poruszyć bez nadzoru i obawy o czerwony, tematów, których tu poruszyć nie można.
Nie mamy się za elitę, czy czarownice na Sabacie, obrazasz niemalże personalnie osoby, ktore tam są a są również te, które cenisz (bo wierzę, że tak jest, że cenisz kogoś poza sobą).
Szkoda, że nie wykazałaś się dojrzałością i po prostu nie odpuściłaś.
Tym samym dobitnie uświadomiłaś wszystkim, że nie stać Cię na sojusz z nikim.
Pozdrawiam i obiecuję, że to mój ostatni post skierowany personalnie do Ciebie.