W domu 2

20 sierpnia 2014 14:36 / 19 osobom podoba się ten post
mleczko47

No i po co ja sie logowałam? płakać mi sie chce! Najinteligentniejszy topik został zamkniety a autorka pomysłu pewnie sama sie zbanuje z rozpaczy.Bo gdzie tu napisać "złote myśli"?

Zawsze cenie na forum szczerosć taka prawdziwą - czuje sie zachwycona pomysłem zosi - samosi wymęczonym w topiku "dupelek" i cieszę się,że mozah.aM została zdemaskowana- i dobrze nie bedzie wiecej popełniac plagiatow.

W domu jak w domu dzisiaj mam wielkie plany mam odwiedziny kolezanki z forum, przygotowałam rekawice bokserskie,wagę łazienkową no i coś na otarcie łez.
Nie wiem czy to wywiad środowiskowy czy też chęć głębszej przyjażni.Ale to ja licze na to,że cos wycieknie ze szczelnie zamknietej formacji "Sabat" czy "Ptasie radio" siedzące w krzakach na fb.

Wieczorkiem sie okaże:)))))

Nomka wracaj na forum byłaś tą ktora swoja uroda podwyzszała średnia na forum a teraz zostałam tylko ja i jeszcze pare dziewczyn:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Droga pani mleczko.
Kochasz afery i ja to wiem, i Ty to wiesz, Moderator też wie i reszta forum też. I wiem, że tylko i wyłacznie z tego powodu wysmarowałaś powyższego, zacytowanego pzreze mnie posta.
Zaczął się nowy dzień.
Po co ruszasz temat, który już upadł? Czyżbyś czuła się taką celebrytką, że niważne jak byleby o Tobie mówili?
Zrozumialabym gdyby tak postępował podlotek a nie dojrzała, obyta w świecie kobieta.
O formacji na fb nie wiesz nic i to jest solą w Twoim oku (nie zaprzeczaj), zmartwię Cię jednak. Afera mleczkowa była epizodem, mamy duzo innych tematów, które można poruszyć bez nadzoru i obawy o czerwony, tematów, których tu poruszyć nie można.
Nie mamy się za elitę, czy czarownice na Sabacie, obrazasz niemalże personalnie osoby, ktore tam są a są również te, które cenisz (bo wierzę, że tak jest, że cenisz kogoś poza sobą).
Szkoda, że nie wykazałaś się dojrzałością i po prostu nie odpuściłaś.
Tym samym dobitnie uświadomiłaś wszystkim, że nie stać Cię na sojusz z nikim.

Pozdrawiam i obiecuję, że to mój ostatni post skierowany personalnie do Ciebie.
20 sierpnia 2014 14:58 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Nie mam zalu za slowa prawdy.Jest ostatnio duzo takich "dziwnych" wpisów.Kazdy z nas jest odmienny to fakt.Ja i koledzy na forum mamy jeszcze odmienna plec i jest nas malo a jakos dajemy rade nie wojoawc zbytnio.Wiec chyba inni tez potrafia.
Jak pieciu mowi pijanemu ze jest pijany to uwiez mi to za mało ha ha a zeby jeszcze poszedl spac hihi to juz sie nie da ha ha

to trzeba, az po bandzie poleciec  ????????   chyba tak....
20 sierpnia 2014 14:59 / 4 osobom podoba się ten post
AMOREK

to trzeba, az po bandzie poleciec  ????????   chyba tak....

po jakiej bandzie ha ha Jak Boga kocham tylko jedno pifffffffko wypilem hihi i nie pojde teraz spac ha ha
20 sierpnia 2014 15:53 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko47

Cos nieskoodrnowane masz połkule apelujesz o spakoj a sama zaczynasz.Zacytuj moze ten post z pomyjami* z chęcia poczytam.O czym Ty kobietao piszesz o zasadach? czy wiesz co to słowo znaczy?

Nie zaczynam nigdy awantury na forum bo ja jak ziołkowa kocham forum.Ja sie bronie przed atakiem i to masowym.Zawsze zbierzecie sie w kilka i atakujeci nawet wiem gdzie i jakie sa te  ustalenia.Nie cytuje osob "wrazliwych inaczej" i nie moim zamiarem jest wprowadzanie na forum zamieszania.Nie czytam czego przykladem jest wczorajsza noc.Popisały sobie opiekunki,ulżyły sobie , abonament sie wyczerpał bo dzisiaj cos nie widze na forum. A kto tu może miec żal do ciebie?nawet ja nie mam chociaz wymieniłas moj nik.Powodzenia ci zyczę i dobrej Stelli w przyszłości.

Mysle,ze do wieczora ustalenia zostaną podjęte.A ja nie mam po poludniu czasu na czytanie.Gościa mam i to z forum.

Jak mi tutaj te słowa pasują ( moje własne subiektywne zdanie): "Przypominam że forum opiekunki24.pl służy czemuś innemu, niż robienie afer, skłócanie użytkowników i robienie w każdym temacie bałaganu opartego na pieniactwie. Moderator"

20 sierpnia 2014 17:08 / 4 osobom podoba się ten post

Dajcie już spokój z tym całym pieniactwem! Ileż można o to prosić? Czy co chwilę ktoś będzie dopisywał po jednym zdaniu, by dorzucić swoje ostatnie trzy grosze? To już dawno zrobiło się nudne dla 99% użytkowników, którzy nie wchodzą tutaj po to by czytać tego typu rzeczy.

20 sierpnia 2014 17:38 / 2 osobom podoba się ten post
A co tu tak czerwono dzisiaj ludziki kochane? Widac dużo mnie ominęło??????? :))))

Ja moi drodzy szwendam się po okolicy.  W ubiegłą sobotę szwendałam się leśnym traktem od Załeża do Kochłowic.
Po drodze spotkaliśmy nawet brzydkie kaczątka :)))

W ubiegły czwartek załapałam sie na finisaż Art Naif Festiwalu z smakowitym poczestunkiem. Na dodatek rozdawali różowe okulary i zostałam ich szczęśliwą posiadaczką :)

Następne szwendanie w sobotę bedzie za granicą (Sosnowiec):)) Może któraś z opiekunek na urlopie się tam pojawi?????

20 sierpnia 2014 18:27 / 7 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich na forum . Wczoraj napisałam jakies dwa posty , wyjasniłam co mi się nie podoba i uznałam sprawę za zamkniętą .I to był chyba mój bład.
Pojechałam na cały dzień do lasu , znaleźliśmy ponad 300 prawdziwków i z dobrym humorem zaglądam na forum i cóz widzę - ano post Zosi Samosi który pozwalam sobie skopiowac - tak dla przypomnienia.

,,mozah...,czy to TY ???? dawna inteligentna ,rezolutna .Śmiem wątpić , po powrocie na forum twoje "wypowiedzi "maja już inny charakter ,,inny styl. Może to dwie w jednym .teraz ?? .Zauważyłam dziwną zbieżnasc .......... .Moje zdanie .''

I w co kolezanko wątpisz ?
W moją inteligencję ?
Czy przestałam być rezolutna czy raczej odwrotnie , bo troche mało byłas precyzyjna w swojej wypowiedzi.
A czemuż to niby piszę innym stylem ? Czy używam brzydkich wyrazów , inwektyw , czy obrażam kogoś , czy wbijam komuś szpile dla samej przyjemności robienia tego ? Mylisz się - stylu pisania nie mozna podrobić . Nie mam i nie bedę miała tak błyskawicznej riposty jak niektórzy a moim znakiem charakterystycznym jest logika wypowiedzi. I to pozostanie .
A co się zmieniło - niewiele . Po prostu nie pozwalam sobie jeździc po głowie , piszę , co mi sie nie podoba.
Nigdy też nie ukrywałam , że lubię Mleczko , która pisze zawsze co myśli a mnie wiele razy pomogła. A ja dobro pamietam .
I na koniec - tak , to ja Mozah .Jestem jedną osobą - nie jak sugerujesz ,,dwie w jednym ''
21 sierpnia 2014 06:21 / 1 osobie podoba się ten post
Co to sie działo - ja to mam pecha - jak akcja to ja gościa mam w domu.Musze poczytac.   Co to opiekunki konta usunęły?może to i dobrze,że mnie nie było na forum? odrobie zaległości.
21 sierpnia 2014 06:29 / 2 osobom podoba się ten post
Nie wiem gdzie pisać w jakim topiku.Na forum cisza, pokazały sie trzy opiekunki na online i cisza. A ja czytam.
21 sierpnia 2014 06:38 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Nie wiem gdzie pisać w jakim topiku.Na forum cisza, pokazały sie trzy opiekunki na online i cisza. A ja czytam.

Czasem to mam wrażenie jakby to forum umierało.

To że kilku osobom na tym ostatnio zależy, nie znaczy że tak jest.

21 sierpnia 2014 07:15 / 3 osobom podoba się ten post
bo umiera...
21 sierpnia 2014 07:27 / 4 osobom podoba się ten post
alinka1339

Czasem to mam wrażenie jakby to forum umierało.

To że kilku osobom na tym ostatnio zależy, nie znaczy że tak jest.

Forum jest potrzebne,bo gdzie znajdziesz tyle informacji w jednym miejscu?forum nie umrze spoko,odpocznie i dalej bedzie spelniało swoja rolę.

Jest stara zasada jak cie nie pytaja nie wtrącaj sie.Teraz cytuje Ciebie i do Ciebie pisze po co inni wyciagaja pojedyncze słowa czy zdania i komentuja.(bo tak nastąpi).Poczytałam i wiem co grane mniej wiecej, wiec podzielę sie z Tobą Alinka swoimi spostrzeżeniami.Forum nie słuzy do zabawy - zakladając konto wszyscy wiemy,że jest moderowane,ze ma regulamin i że trzeba go przeczytać i stosować sie do niego.Trzeba być tez lojalnym skoro sie z niego korzysta i nie probować w sposob dziecinny wprowadzac jakieś nowe zwyczaje.Po co zakladać tajne grupy?wybierac sobie osoby do wsparcia i umawiac się na nagonke na inna osobę.Z założenia forum ma służć do pomocy, gdzie można dowiedzieć sie co ugotowac, jak postępować z pdp,poczytac o kłopotach innych i pomoć.Wystarczy pocztac jeden topik "Sobota na forum" i wiadomo kto sie ochlapał własnymi pomyjami.Wszyscy pisza nasze forum, a czy tak zachowuja sie u siebie w domu?Wczoraj było jak było ale po co co było wracac do tego co już zostalo przewałkowane,czy trzeba było  zaczynac od początku awanture .Myśle,że agencje zatrudniające czytaja forum i maja wyrobione zdanie na temat opiekunek.Z tych łagodnych z dobrym sercem (bo takie powinny byc) okazuja sie zjadliwe i mącace.Ja tez jestem "granat obronny" bo tak sie utarło co złego to mleczko.Ale nie zaczynam awantury tylko musze sie bronić.A akcja z kefirem - to niby ja byłam - a potem przeszło nikt nie napisał,że pomyliłam się.Moderator moim zdaniem daje za dużo swobody i to jest efekt.Wulgaryzmy czepianie sie i wytykanie. Wstawie zdjecie kaczki - potok komentarzy,wstawilam pewnie 4 mce temu zdjecie pewnej rosliny jeszcze o tym piszą.Niech kazdy pilnuje swojego nosa,i nie wymysla oficjalnie na forum np  ze ktos ma dwa niki- bo tu jest ktos kto tego pilnuje - zawsze komus można cos zarzucić - ale slowo przepraszam nie istnieje na forum.Lepiej napisac:siedze i czekam na głupiego syna pdp - to wtedy jest sie swoim.To tak na marginesie.To moje spostrzeżenia a Twoje?

Dojdą nowe dziewczyny i tez beda potrzbowały pomocy,będą pisały.I tu mam apel do agencji zatrudniajacych opiekunki dawajcie namiary na forum Opiekunki24.pl bedziecie mieli mniej roboty, bo czesto sprawy błahe, a dla nowicjuszek poważne, mozna rozwiązac tu na forum.Wszystkim bedzie łatwiej.
21 sierpnia 2014 07:41 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

bo umiera...

kicha:(
21 sierpnia 2014 07:48 / 1 osobie podoba się ten post
Ze umiera to juz piszecie od dawna.Skoro tak żle, to po co wracacie po banach? ja, jak zamknełam profil to musialam prosic moderatora o przywrocenie.

Teraz więcej dziewczyn jedzie z laptopami dojdą nowe nikt tu dozywocia nie ma.Wolna wola.A jeszcze jedno - stara paczka jak huragan przewala sie po forum, ale jak nowa opiekunka dojdzie to dostaje czesto po łapach.Jedna Andrea zawsze cos miłego napisze.Powita,pocieszy.
21 sierpnia 2014 07:49 / 1 osobie podoba się ten post
Jadę na grzybki u nas sie mowi "pokazały sie":))))))