W domu 2

23 sierpnia 2014 12:17 / 6 osobom podoba się ten post
..Ale numer !... Coś nie tak sobie popstrykałam ( poklikałam mogłoby się nie tak kojarzyć ) ...i wyskoczył mi REGULAMIN..... ogłaszam wszystkim ...PRZECZYTAŁAM !!!!..... lepiej póżno niż wcale :))))))).....Bo ja po prostu lubię czytać :))))))))))))))))
23 sierpnia 2014 14:02 / 6 osobom podoba się ten post
Wpadłam na chwilę przywitać się z Wami i życzyć miłej reszty soboty.
Ja już po obiedzie, chłopaki właśnie sprzątają kuchnię (napracują się ciężko, wstawią naczynia do zmywarki, zetrą blaty i zamiotą podłogę, hi hi hi) a potem się zabieram z domu. Uprosili mnie żeby nad wodę pojechać, więc zawiozę nas na Malinę, niech jeszcze wlezą się pochlapać, bo lada dzień koniec przyjemności.
"Złośliwość" natury nie zna granic ni kordonów... Wczoraj pogoda była wyjątkowo niesprzyjająca wychodzeniu z domu, prognozy na resztę weekendu też. A dziś słoneczko jak malowane... Mogłam jechać w góry i nie przejmować się prognozami w serwisach meteo... Widać czytałam nie tą prognozę co trzeba :)))))))))
Wieczorem jak zawsze zerknę co u Was, a teraz idę sobie, szkoda dnia :) Paaaaa!!!!
23 sierpnia 2014 16:58 / 2 osobom podoba się ten post
Ands

..a charakter chyba po sąsiedzie;)...pedz,pędź zagoniona kobieto...i uwazaj na "banke" ;)

Sie nie martw.ja juz mam to za soba a ty przed.Więc uwazaj.A bańke to trzeba mieć,bo jak pusta to takie wpisy są:)
23 sierpnia 2014 17:01 / 1 osobie podoba się ten post
Mam pauze jak w opiece,ale jeszcze krotszą.Jeszcze mi zostało troche do roboty.Wymysliłam pewien sposob na cos co robimy prawie wszystkie.Zaraz umieszcze zdjecie i kto zgadnie, ma nagrode:)))))))))
23 sierpnia 2014 17:18
mleczko47

Mam pauze jak w opiece,ale jeszcze krotszą.Jeszcze mi zostało troche do roboty.Wymysliłam pewien sposob na cos co robimy prawie wszystkie.Zaraz umieszcze zdjecie i kto zgadnie, ma nagrode:)))))))))

Nie skromne to z mojej strony ale czy ta nagroda to 7 dni w Grecji ha ha Dawaj fotke bo musze mojej pdp kolacje podac
23 sierpnia 2014 17:25 / 4 osobom podoba się ten post
nie udaLo mi sie pomniejszyć zdjęcia.To zgadywanka nie wyjdzie.Wpadłam na pomysł kiszenia ogorkow w butelce po mleku.Czesto wyjezdzamy na troche nad wode albo do lasu i zabieramy ze soba prowiant.Sloiki stykaja w podrózy wiec wymysliłam sposob zeby nie stukały.A 2 zrobie sobie na wyjazd,bo tam kiszonych nie ma a zwłaszcza tak kiszonych.
23 sierpnia 2014 17:32
ORIM

Nie skromne to z mojej strony ale czy ta nagroda to 7 dni w Grecji ha ha Dawaj fotke bo musze mojej pdp kolacje podac

No i po nagrodzie Orim!:( Do Grecjii już niestety nie pojedziesz:):):)
23 sierpnia 2014 17:37 / 4 osobom podoba się ten post
Lili

Wpadłam na chwilę przywitać się z Wami i życzyć miłej reszty soboty.
Ja już po obiedzie, chłopaki właśnie sprzątają kuchnię (napracują się ciężko, wstawią naczynia do zmywarki, zetrą blaty i zamiotą podłogę, hi hi hi) a potem się zabieram z domu. Uprosili mnie żeby nad wodę pojechać, więc zawiozę nas na Malinę, niech jeszcze wlezą się pochlapać, bo lada dzień koniec przyjemności.
"Złośliwość" natury nie zna granic ni kordonów... Wczoraj pogoda była wyjątkowo niesprzyjająca wychodzeniu z domu, prognozy na resztę weekendu też. A dziś słoneczko jak malowane... Mogłam jechać w góry i nie przejmować się prognozami w serwisach meteo... Widać czytałam nie tą prognozę co trzeba :)))))))))
Wieczorem jak zawsze zerknę co u Was, a teraz idę sobie, szkoda dnia :) Paaaaa!!!!

a lec skarbie a nie zapomnij jeszcze w międzyczasie zrobic kompotów ,a opisz koniecznie jak o zrobiłas, bo  to takie jest zajmujące;))))
pisz ,pisz koniecznie:)))))))))))
23 sierpnia 2014 17:40 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Nagdrode masz jak w banku:)))))

Pomysł sie liczy, co tam nagroda:)))
23 sierpnia 2014 17:56 / 3 osobom podoba się ten post
...................................................do roboty,do roboty:))))))))))) koniec pauzy.
23 sierpnia 2014 17:59 / 3 osobom podoba się ten post
ziolkowa

a lec skarbie a nie zapomnij jeszcze w międzyczasie zrobic kompotów ,a opisz koniecznie jak o zrobiłas, bo  to takie jest zajmujące;))))
pisz ,pisz koniecznie:)))))))))))

Ziolkowa, jakich kompotów???
Halo, tu ziemia! To ja, Lili :))))))))))
Kompoty u mnie w domu nie mają racju bytu, ja robię soki i dżemy bądź konfitury, ale nie pamiętam żebym Was zanudzała opisywaniem ich... :)))))))))))
Buziak na otarcie łez po kapnięciu się, hi hih iiihi :))))))
23 sierpnia 2014 18:00
katka30

No i po nagrodzie Orim!:( Do Grecjii już niestety nie pojedziesz:):):)

a i tak pojade ha ha
23 sierpnia 2014 18:02 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Nagdrode masz jak w banku:)))))

Pomysł sie liczy, co tam nagroda:)))

jasne ze tak tylko ja cholera jak juz cos w zyciu wygralem to zawsze to byl .......lizak !!! ha ha
23 sierpnia 2014 18:05 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Ziolkowa, jakich kompotów???
Halo, tu ziemia! To ja, Lili :))))))))))
Kompoty u mnie w domu nie mają racju bytu, ja robię soki i dżemy bądź konfitury, ale nie pamiętam żebym Was zanudzała opisywaniem ich... :)))))))))))
Buziak na otarcie łez po kapnięciu się, hi hih iiihi :))))))

oj Lili to...taki żarcik był ,taki dżołk, to Ty nie złapałaś:))))))
23 sierpnia 2014 18:08 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

jasne ze tak tylko ja cholera jak juz cos w zyciu wygralem to zawsze to byl .......lizak !!! ha ha

Dobry i lizak ha ha:) Grunt to umieć cieszyć się z małych rzeczy:)