Dobry i lizak ha ha:) Grunt to umieć cieszyć się z małych rzeczy:)
Dobry i lizak ha ha:) Grunt to umieć cieszyć się z małych rzeczy:)
oj Lili to...taki żarcik był ,taki dżołk, to Ty nie złapałaś:))))))
Sie nie martw.ja juz mam to za soba a ty przed.Więc uwazaj.A bańke to trzeba mieć,bo jak pusta to takie wpisy są:)
jasne ze tak tylko ja cholera jak juz cos w zyciu wygralem to zawsze to byl .......lizak !!! ha ha
Język też trzeba ćwiczyć:)Hi hi hi Nie tylko na forum:)
a lec skarbie a nie zapomnij jeszcze w międzyczasie zrobic kompotów ,a opisz koniecznie jak o zrobiłas, bo to takie jest zajmujące;))))
pisz ,pisz koniecznie:)))))))))))
.....nigdzie nie lecę , bom strasznie zapracowana !.... pisałam gdzieś dzisiaj o sałatce jarzynowej i mnie naszło .... Otóż tę sałatkę zrobiłam z ziemniaków , marchewki , ogóreczków kiszonych , jajek , zielonego groszku , selera , jabłuszka i z czegoś tam jeszcze , już wiem : pora i moja rodzina lubi jak dla kolorku dodam " ciuteczkę " kiełbaski , ot , tak aby , aby .... Pózniej ją doprawiłam itd . itd . itd ..... Córka wybyła na grilowanie ( tylko ? ) i nie ma kto mi zdjęcia wrzucić ....przykro mi :((((((
a siama nie umiem????
No nie !!!!.:))))
Jezyk niemiecki ćwiczysz czy język Niemki? Hi hi
..no to przykre ze masz za sobą...mam nadzieje ze więcej Cie to nie spotka :)...szkoda ze nie dodałaś ze masz lata na karku i doświadczenie :P..no nic, więcej dystansu do siebie ;]