W domu 2

01 września 2014 20:28 / 6 osobom podoba się ten post
Dojechałem,wykapany i najedzony ! Od jutra pierwszy dzien urlopu.Powodzenia wszystkim w domu i na wyjezdzie
01 września 2014 20:29 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Dojechałem,wykapany i najedzony ! Od jutra pierwszy dzien urlopu.Powodzenia wszystkim w domu i na wyjezdzie

Wszyscy zadowoleni?Jak odpoczniesz na grzyby jedziemy!!!!
01 września 2014 20:39
mleczko47

Wszyscy zadowoleni?Jak odpoczniesz na grzyby jedziemy!!!!

ok jedziemy jak tylko bedziesz miala je w sloikach  ha ha NIE ZNAM SIE NA GRZYBACH !!!! pisałem przeciez
01 września 2014 20:59 / 4 osobom podoba się ten post
ja od mojego wejscia na poklad Sindbada w sobote wieczorem probuje sie mierzyc z polska rzeczywistoscia, chyba mnie przerasta. zapomnialam jaki to chory kraj i ile zdrowia na bzdury czasem trzeba tracic :/ z zusem problem, z bankiem problem, z telewizja problem, na ulicy brak usmiechow i pomocnych gestow, w sklepach tez... wszystko inaczej. strasznie jestem dzis podminowana. w De tylko ciezka PDP i jej rodzina byly problemem- tu jest nim wszystko :(
01 września 2014 23:54 / 3 osobom podoba się ten post
Jutro o 14 wyjazd do pracy, koniec urlopu i niezapomnianych chwil z wnukami.Jestem zadowolona, trochę zmęczona i finansowo potrzebująca, Po załadowaniu sticka odezwę się. pa pa do miłego napisania.:)
01 września 2014 23:56 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

ok jedziemy jak tylko bedziesz miala je w sloikach  ha ha NIE ZNAM SIE NA GRZYBACH !!!! pisałem przeciez

Odpoczywaj , odpoczywaj intensywnie, grzybów nie zbieraj jak się nie znasz, lepiej idz naa rybki !!!
02 września 2014 06:29
ORIM

Odpoczywaj, baw się i nabieraj dalszych sił psychicznych do wyjazdu. Ja mam już chyba ostatni miesiąc "laby", więc też odwiedzam rodzinę i nadrabiam "zaległości towarzyskie".
02 września 2014 06:31 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Ja juz mam w słoikach, możesz wpaść to chętnie ugoszczę.
02 września 2014 08:23 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim - pogoda taka jak lubię tzn. pada deszcz rzęsisty - czuję sie bardzo dobrze, prawie euforia.Juz na grzyby nie będę biegała muszę przed wyjazdem odpocząć.Dzisiaj pewnie jeszcze czeka mnie wyjście do miasta jakies drobne zakupy w aptece typu rutinoscorbin,magnez,jakaś witaminka i juz będę gotowa.Pewnie muszę cos kupic "na gardło" bo a nóż....angina sie przyplącze.Jadę, bo chcę jechać jesień szaruga i słota nie ma specjalnie nic do roboty w domu.Synowa zwolniła się z pracy postanowiliśmy wszyscy w domu,ze pierwszy rok w szkole wnuczka musi byc dopilnowana.A kto to lepiej zrobi od mamy.Poradzimy sobie wsplnie.
02 września 2014 08:45
Witajcie- 2 dzień w domu. Ciekawa jestem co dziś mnie zirytuje- ciężko się przestawic z tamtej rzeczywistości na nasza :/ brakuje mi cierpliwości. wszystko nie tak, jak być powinno. mam nadzieje, ze za kilka dni trochę bardziej przywyknę i już nie będę się tak denerwować- na ten moment masakra :(
02 września 2014 08:58 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Jutro o 14 wyjazd do pracy, koniec urlopu i niezapomnianych chwil z wnukami.Jestem zadowolona, trochę zmęczona i finansowo potrzebująca, Po załadowaniu sticka odezwę się. pa pa do miłego napisania.:)

Szczęśliwej podróży Michasiu.
02 września 2014 09:00 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich cieplutko z domku chociaż za oknem leje:( Ciesze się że trafiłam na to forum.Dzięki niemu poznałam fajnych ludzi wirtualnie i w realu.Czas minął na wyjeździe o wiele przyjemniej dzięki rozmowom , poradom i muzyce która dodaje sił:) Pozdrawiam całe forum i tych na Banicji.Do usłyszenia:)
02 września 2014 10:53
I ja witam ponownie z domku :) urlopik jeszcze trwa całe 4tyg zostało :) wykorzystam na maxa :)
02 września 2014 13:38 / 1 osobie podoba się ten post
Padam Rano basen córki bo klasa pływacka, potem mnóstwo innych zadań, obiad itp. Sklepy bo nie wszystko udało mi się kupić do pełnej wyprawki, właśnie dzwonili że zamówione biurka trzeba odebrać. Hehe sama sobie jestem trochę winna bo tak wszystko na ostatnią chwilę ale co tam, przeżyję Pozdrowienia ślę
03 września 2014 07:45 / 1 osobie podoba się ten post
Witam Wszystkich z pochmurnego (od 2 dni) dolnego śląska.
Dziś stuknęły 4 tygodnie urlopowania się. Zostało mi jeszcze 1,5 tygodnia.
Po skończonych wakacjach córci, życie wróciło na bardziej harmonijny tor, ale bez szkolnych niespodzianek
pewnie się nie obejdzie. Jutro już 1 wywiadówka - czyt. wydanie pieniędzy na ubezpieczenie i inne...
Pozdrawiam serdecznie Urlopowiczów i Pracusiów :)