W domu 2

05 września 2014 08:31
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

Mija mój 4 dzień w domu.. coraz mniej mnie wszystko drazni, coraz bardziej przyzwyczajam się do pl rzeczywistości. ale jakbym miała wybor- w tym momencie pakowalabym się z powrotem do DE ;)

Też tak mam w kilka dni po przyjeździe do Polski. Przez kilka dni najchętniej nie wychodziłbym z domu, tylko po prostu mieszkał. Potem nadchodzi czas na aktywny wypoczynek (czyt. spotkania ze znajomymi, imprezy), a dopiero później zaczyna wracać chęć do normalnego życia.
05 września 2014 08:51
opiekun_Janusz

Też tak mam w kilka dni po przyjeździe do Polski. Przez kilka dni najchętniej nie wychodziłbym z domu, tylko po prostu mieszkał. Potem nadchodzi czas na aktywny wypoczynek (czyt. spotkania ze znajomymi, imprezy), a dopiero później zaczyna wracać chęć do normalnego życia.

Normalnosc to pojecie wzgledne. Ja normalnie zylam w DE, w naszym kraju wszystko jest chore- daleko mu do normalnosci. Ostatnich kilka dni tu w Pl kosztowalo mnie duzo wiecej zdrowia niz 2 miesiace przy ciezkiej PDP ;)
05 września 2014 14:33 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien dobry dopiero mam czas poczytać  i dowiedziec sie co nowego w forumowym życiu.

Barbarella - jesteś silną kobietą,nie daj sie.Kłopoty kazdy człowiek ma bez wzgledu na to gdzie przebywa.Juz nie raz przeskakiwałas dołek i tym razem to zrobisz.Na odległość to kazdy drobiazg staje się problemem.Głowa do gory,pierś do przodu - pokonasz wszelki przeszkody.Trzymaj się,masz poczucie humory,posmiej sie,napisz cos jak Ty tylko potrafisz.Pozdrawiam.
05 września 2014 15:10 / 2 osobom podoba się ten post
A ja otrzymalam dzisiaj meila z prosba o załatwienie pracy w DE za kase.Zdziwiona byłam poniewaz nie daję meila od tak sobie chyba,że komuś z kim piszę.Meil został wysłany z telefonu SAMSUNG jest to wyraznie napisane.Zaczynam byż podejrzliwa - bo kto to sie ostatnio chwalił zakupem wypasionego samsunga.Może to zbieg okolicznosci,a moze......?

Zastanawiam sie.......................... ale ja dociekliwa jestem.I ten temat dzisiaj? szykuje sie coś nowego.

Miłego popołudnia i wieczoru dzisiaj zyczę:(
05 września 2014 15:14 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

A ja otrzymalam dzisiaj meila z prosba o załatwienie pracy w DE za kase.Zdziwiona byłam poniewaz nie daję meila od tak sobie chyba,że komuś z kim piszę.Meil został wysłany z telefonu SAMSUNG jest to wyraznie napisane.Zaczynam byż podejrzliwa - bo kto to sie ostatnio chwalił zakupem wypasionego samsunga.Może to zbieg okolicznosci,a moze......?

Zastanawiam sie.......................... ale ja dociekliwa jestem.I ten temat dzisiaj? szykuje sie coś nowego.

Własnie chce na ten topik wejść i od 30 minut ino upps ,upps-moze temat zakazany?
05 września 2014 15:17 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

A wiesz,to tak przez przypadek,bo ja mam SAMSUNGA czy SIMSONA,juz sama nie wiem co mam ?  a może to ASUS lub DELL  ?
05 września 2014 15:21 / 9 osobom podoba się ten post
Wpisywać kto ma SAMSUNGI, chyba sporo.
Mój Opa też ma, nowiutki, bo nokia skonała.
05 września 2014 15:22 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Podpucha z wygnania Cie nie ominęła, ha ha ha . Zenada, niby dorosłe osoby a takie prostackie zachowanie. Tfu !!!
05 września 2014 15:23 / 3 osobom podoba się ten post
Ja niestety nie mam Samsunga, ale serce78 ma
05 września 2014 15:26
Nie kapuj.Płuco lewe też ma.:)))))))))))))))))))))
05 września 2014 15:31 / 3 osobom podoba się ten post
Więc sama widzisz jak idiotyczne są twoje posty i tok myślenia
05 września 2014 15:35 / 3 osobom podoba się ten post
Sówka

Ja niestety nie mam Samsunga, ale serce78 ma :-)

A ja mam samsunga ale już starego i niewypasionego :(
05 września 2014 16:03 / 2 osobom podoba się ten post
Za spokojnie bylo ostatnio ,szukamy zainteresowania , sensacji???????
05 września 2014 16:27 / 1 osobie podoba się ten post
Co się dziwić? Samsungi dobre i popularne są. Też mam. najnowszy nie jest, ale jest :)

05 września 2014 16:29 / 7 osobom podoba się ten post
mleczko47

Koleżanka zamiast się ucieszyć,że wszędzie o niej głośno,nie tylko w Szwarcari i Afryce,to wszedzie podstęp węszy ?   

Ciekawe,co na sumieniu koleżance leży ?