W domu 2

05 września 2014 20:39 / 3 osobom podoba się ten post
Podobno w Polsce tylko ryby nie biorą????? :)))))
05 września 2014 20:39 / 5 osobom podoba się ten post
Nie rozumiem, jednej można tak pisać a innej nie....Oj kobieto,biada tobie,sprawiedliwość na tym świecie jest i doświadczysz tego.
05 września 2014 20:40 / 4 osobom podoba się ten post
Jak dyskutujesz o swoich problemach na forum to każda z nas może swoje zdanie napisac,rozumiesz czy nie?
05 września 2014 20:40 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Rozszyfrowałam tyle o ile, niby nik Milano,ale staram sie go wkleic na forum.Przyjdzie syn to mi to zrobi.To podpucha,wiem o tym, odpisalam i skierowałam ta opiekunke na forum,nasze forum.Nigdy nie załatwiam pracy, bo nie chce miec problemow.Dziwnym zbiegiem okoliczności został załozony temat o załatwianiu pracy odpłatnie i to jeszcze tygodniowki jakieś.Przez takie durne rozgrywki nawet gdybym mogła cos pomoć to nie pomogę.Na koniec jest informacja,że meila wysłano z telef. SAMSUNG.

Jakie to podłe i niskie.Bawcie sie dalej. Tyle na dzisiaj.:(:(:(

Ja mam telefon Samsung.
05 września 2014 20:43 / 2 osobom podoba się ten post
Jak można pisać/używać takich słów, to niedopuszczalne. Skandal, hańba !!!
05 września 2014 20:44 / 5 osobom podoba się ten post
bieta

Jak można pisać/używać takich słów, to niedopuszczalne. Skandal, hańba !!!

Na szafot!
05 września 2014 20:44 / 7 osobom podoba się ten post
czy jest tu moderator na tym forum może dość obraźliwych słów już padło że strony Mleczko pod adresem innych najwyższa pora coś tu zmienić
05 września 2014 20:45 / 2 osobom podoba się ten post
Bez pół litra nie rozbierzesz.!
05 września 2014 20:45 / 10 osobom podoba się ten post
... robote ci psuje, ceny zaniża i klientów kradnie....  hahhahaahaaaaaaa
  brawo mleczko....zawsze wiedziałam, ze to zbuchciale.... i tylko do  klo....
05 września 2014 20:47 / 3 osobom podoba się ten post
Tez mam telefon'Samsung".....ale nie wiem o co chodzi.Czytajac powyzsze wypowiedzi wole zostac w nieswiadomosci i ....po prostu [raz jeszcze]nie wiedziec o co chodzi.
05 września 2014 20:49 / 10 osobom podoba się ten post
Mleczko pytasz czy pamietam!Tak paietam twa pomoc po smierci meza mojego,potrzebowalam pomocy zoferowalas mi sztele ale chcialas tygodniowke ktorej niemialam wiec po paru dniach zadzwonilas ze corka sie rozmyslila nagle a wyjazd zaplanowany byl na 5 marca ty;le co do mej pamieci ktora mi odswiezasz!!!
05 września 2014 20:49 / 9 osobom podoba się ten post
Mleczko pytasz czy pamietam!Tak paietam twa pomoc po smierci meza mojego,potrzebowalam pomocy zoferowalas mi sztele ale chcialas tygodniowke ktorej niemialam wiec po paru dniach zadzwonilas ze corka sie rozmyslila nagle a wyjazd zaplanowany byl na 5 marca ty;le co do mej pamieci ktora mi odswiezasz!!!
05 września 2014 20:50
AMOREK

... robote ci psuje, ceny zaniża i klientów kradnie....  hahhahaahaaaaaaa
  brawo mleczko....zawsze wiedziałam, ze to zbuchciale.... i tylko do  klo....

Cieszę sie,że zostałam zauwazona.A klo..... nie wejde bo ty tam jestes.
05 września 2014 20:51
Dziekuje za mile spedzony wieczor. jak ktos chce prace to wiecie co robic.Chyba,ze tez za trudne do pojecia:)))))))))))))))))))))))
05 września 2014 20:52 / 6 osobom podoba się ten post
no prosze i wyszlo szydlo z worka, a taka niewinna miala byc i co.....