W domu 2

05 września 2014 16:33 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

A ja otrzymalam dzisiaj meila z prosba o załatwienie pracy w DE za kase.Zdziwiona byłam poniewaz nie daję meila od tak sobie chyba,że komuś z kim piszę.Meil został wysłany z telefonu SAMSUNG jest to wyraznie napisane.Zaczynam byż podejrzliwa - bo kto to sie ostatnio chwalił zakupem wypasionego samsunga.Może to zbieg okolicznosci,a moze......?

Zastanawiam sie.......................... ale ja dociekliwa jestem.I ten temat dzisiaj? szykuje sie coś nowego.

Miłego popołudnia i wieczoru dzisiaj zyczę:(

Anonim?Każdy przychodzący meil ma przecież adres zwrotny:)Rozszyfrujesz raz dwa.

05 września 2014 16:49 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Anonim?Każdy przychodzący meil ma przecież adres zwrotny:)Rozszyfrujesz raz dwa.

Rozszyfrowałam tyle o ile, niby nik Milano,ale staram sie go wkleic na forum.Przyjdzie syn to mi to zrobi.To podpucha,wiem o tym, odpisalam i skierowałam ta opiekunke na forum,nasze forum.Nigdy nie załatwiam pracy, bo nie chce miec problemow.Dziwnym zbiegiem okoliczności został załozony temat o załatwianiu pracy odpłatnie i to jeszcze tygodniowki jakieś.Przez takie durne rozgrywki nawet gdybym mogła cos pomoć to nie pomogę.Na koniec jest informacja,że meila wysłano z telef. SAMSUNG.

Jakie to podłe i niskie.Bawcie sie dalej. Tyle na dzisiaj.:(:(:(
05 września 2014 16:58 / 2 osobom podoba się ten post
Na ten temat i tak wejść nie można -zamknięty i wydaje mi się słusznie.A nicka takiego nie ma na forum ,próbowałam szukać,ale nie wyskakuje.Ktoś nie przypuszczał ,że o tym napiszesz....I się teraz bardzo zdziwił...
05 września 2014 17:41 / 5 osobom podoba się ten post
Czy mam samsunga czy simensa wsio mi ryba hehe ale w dedektywa sie nie bawie jak ty mleczko zwlaszcza ze jestes w domu zamiast odpoczywac to spiskujesz zycze milego wieczorku!!!
05 września 2014 17:46 / 6 osobom podoba się ten post
kasia63

Na ten temat i tak wejść nie można -zamknięty i wydaje mi się słusznie.A nicka takiego nie ma na forum ,próbowałam szukać,ale nie wyskakuje.Ktoś nie przypuszczał ,że o tym napiszesz....I się teraz bardzo zdziwił...

No i dobrze,że zamkniety bo zaraz by pare osob z fb napisało,że załatwiłam prace za kase i co?jak sie wytłumaczysz czlowieku jedna przeciw kilku.Był spokoj na forum,jest tyle nowych dziewczyn i ciągle dochdzą i jest o czym pisać i kazdy może pisać, po co te wtręty ciągle.Nie zamknę konta sama chyba że......... :(:(:(

Nie ma czasu pisac o waznych sprawach,bo musze sie ciągle bronić.Przeciez dla osob inteligentnych do opanowania jest pominąć wpis na forum.A kto chce to przeczyta.
05 września 2014 18:20
serce78

Czy mam samsunga czy simensa wsio mi ryba hehe ale w dedektywa sie nie bawie jak ty mleczko zwlaszcza ze jestes w domu zamiast odpoczywac to spiskujesz zycze milego wieczorku!!!

Poczytaj a pozniej komentuj.Nie moj interes jaki masz telefon.Zapomnialas juz? bo ja mam dobra pamiec.
05 września 2014 20:12 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Poczytaj a pozniej komentuj.Nie moj interes jaki masz telefon.Zapomnialas juz? bo ja mam dobra pamiec.

Ręka mnie dzisiaj swędzi,więc albo wylecę z tego forum,albo ktoś tu w końcu porzadek zrobi ? 

Zapomniałaś już od kogo kasę chciałaś i ile ?

Czy jakieś choroby cię nawiedziły ?  Przypominasz sobie czy nie ? 300 € też nic ci nie mówi ?
05 września 2014 20:16 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

Ręka mnie dzisiaj swędzi,więc albo wylecę z tego forum,albo ktoś tu w końcu porzadek zrobi ? 

Czy jakieś choroby cię nawiedziły ?  Przypominasz sobie czy nie ? 300 € też nic ci nie mówi ?

Ania napisz prosto zmostu a nie w podchody sie bawisz :) 

cczy ktos nazwieto po imieniu
05 września 2014 20:18 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

Ania napisz prosto zmostu a nie w podchody sie bawisz :) 

cczy ktos nazwieto po imieniu

Ja nie detektyw...Jest Moderator,jak tyle osób mu emaile smaruje,to niech sie w końcu chłop za robote weźmie i zrobi porządek raz na zawsze !!!!!!!! Czemu przywołuje do pionu jednych a drugim plusy daje ?

Już się zabrałem za robotę i dlatego nie masz tutaj konta.

05 września 2014 20:19 / 3 osobom podoba się ten post
ania37

300 € to mi nic nie mowi ale 3000 Fr juz cos mowi.Napisz mi o co Ci chodzi,że zaprosiłam Cie do domu,że obiad zjadłas ze mna?że przywiezliśmy i odwiezlismy Ciebie.Chesz 300€ nie mam nie pozycze Ci mam franki ile chcesz?Czy zatraciłas godność?Choroby nie nawiedzają mnie, jestem zdrowa,chyba ze ręke sobie złamie:(
05 września 2014 20:21 / 1 osobie podoba się ten post
chodzilo mi o to ze jak cos wiesz to poprostu napisz,sprawa z mailem wydawala mi sie grubo naciagnieta na zasadzie ja taka dobra a Wy sie czepiacie.....
05 września 2014 20:23
Nie jesteś dla anonimowa jeszcze jedna insynuacja i spotkamy sie w sadzie.
05 września 2014 20:27 / 2 osobom podoba się ten post
Nie wiem do kogo ostatni post był,nie komentuję,winne niech się bronią i tłumaczą...Reputacja po mału na tym forum spada,każdego dnia po troszku...
05 września 2014 20:29 / 1 osobie podoba się ten post
Nie przesadzaj mleczko, zaraz do sądu z takimi sporami z forum;) Ja zrozumiałam to tak; Ania była swiadkiem kiedy mleczko proponowała jej lub innej opiekunce sztele w zamian za 300€ ,dobrze rozumiem?
05 września 2014 20:35 / 3 osobom podoba się ten post
Temperatura rośnie............lubie tak:)