W domu 2

05 września 2014 20:52
serce a ty masz samsunga

05 września 2014 20:53 / 4 osobom podoba się ten post
jeszcze jedne tak pracuja, ze je koordynator nie moze z domu pdp wygonic, chyba ze sobie rękę złamią, ha ha ha . Koniec swiata, ha ha ha ha ha ha !

Wasza wiarygodnosc...............
05 września 2014 20:53 / 1 osobie podoba się ten post
Do sądu pójdziemy teraz w większości czy jak ? Każda osobno ?
05 września 2014 20:53
Do sądu pójdziemy teraz w większości czy jak ? Każda osobno ?
05 września 2014 20:53 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Cieszę sie,że zostałam zauwazona.A klo..... nie wejde bo ty tam jestes.

Zastanawia mnie dlaczego na to wszystko tobie M. pozwala????? Mało zaglądam bo biało tu ostatnio na forum i kwaśno :(
Podwójne mleczne posty bez cytowania też ponownie widziałam! O czo tu chodzi???????
05 września 2014 20:54 / 4 osobom podoba się ten post
magdalena_k

no prosze i wyszlo szydlo z worka, a taka niewinna miala byc i co.....

Jestem tak wkurzona ,że dałam się wpuścic w przysłowiowe maliny ,że lepiej żebym nie pisała nic więcej......Tina ,Ty tez się w owe maliny dałaś wpuścić.....
05 września 2014 20:54 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

serce a ty masz samsunga

ja tez mam w takim ladnym czerwonym etui...... i co to zmienia.....
05 września 2014 20:54 / 3 osobom podoba się ten post
Jowitta mam jakies urzadzenie do pisania i odbierania rozmow a czy samsung czy inne badziewie to nie pisze meili anonimowych bo mam odwage by podpisac sie !!!
05 września 2014 20:54 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jestem tak wkurzona ,że dałam się wpuścic w przysłowiowe maliny ,że lepiej żebym nie pisała nic więcej......Tina ,Ty tez się w owe maliny dałaś wpuścić.....

:) pamietaj kij ma 2 konce jednym mozna ufac innym niestety nie
05 września 2014 20:55 / 9 osobom podoba się ten post
No i mleko się wylało !!!
05 września 2014 20:56 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

ja tez mam w takim ladnym czerwonym etui...... i co to zmienia.....

hahah ja tez mam czerwone etui :)))
05 września 2014 20:56 / 4 osobom podoba się ten post
serce78

Jowitta mam jakies urzadzenie do pisania i odbierania rozmow a czy samsung czy inne badziewie to nie pisze meili anonimowych bo mam odwage by podpisac sie !!!

serce ja jestem pod wrażeniem twojej odwagi i jeszcze jedno napiszę że jestem też pod wrażeniem Mleczka jak można być tak obłudnym i zawsze próbować sie wybielić kurcze jednak to prawda z tą kasą 
05 września 2014 20:57 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

hahah ja tez mam czerwone etui :)))

takie same ladne jak ja????
05 września 2014 20:58 / 5 osobom podoba się ten post
.......najlepiej, uszka po sobie kazdy i cichutko siedzieć... troche odwagi, w końcu to forum jest dla nas opiekunek, nie godze sie na uprawianie poletka chamstwa, wyzywanie od downa osob... bo nie przystoi to opiekunce...../ wzorowej opiekunce z takim podejsciem do choroby, tylko u bayera świnie paść/
05 września 2014 20:58 / 6 osobom podoba się ten post
Nawet nie potrafi się wytłumaczyć, na jej miejscu wstydziłabym się tutaj wracać. Wiele kobiet w ten sposób dorabia, ale przynajmniej pozwalają przepracować żeby było z czego zapłacić, a ten sęp jest tak pazerny na kase, że bierze zanim człowiek z domu wyjedzie. Żenada