serce a ty masz samsunga
serce a ty masz samsunga
300 € to mi nic nie mowi ale 3000 Fr juz cos mowi.Napisz mi o co Ci chodzi,że zaprosiłam Cie do domu,że obiad zjadłas ze mna?że przywiezliśmy i odwiezlismy Ciebie.Chesz 300€ nie mam nie pozycze Ci mam franki ile chcesz?Czy zatraciłas godność?Choroby nie nawiedzają mnie, jestem zdrowa,chyba ze ręke sobie złamie:(
serce ja jestem pod wrażeniem twojej odwagi i jeszcze jedno napiszę że jestem też pod wrażeniem Mleczka jak można być tak obłudnym i zawsze próbować sie wybielić kurcze jednak to prawda z tą kasą
ja sie Sercu dziwie ze tak pozno sie odezwala po tych wszystkich awanturach i niesnaskach z Pania M ja bym sie duzo wczesniej odezwala......
niecierpie obludnych,zaklamanych osob......
.......najlepiej, uszka po sobie kazdy i cichutko siedzieć... troche odwagi, w końcu to forum jest dla nas opiekunek, nie godze sie na uprawianie poletka chamstwa, wyzywanie od downa osob... bo nie przystoi to opiekunce...../ wzorowej opiekunce z takim podejsciem do choroby, tylko u bayera świnie paść/
Cieszę sie,że zostałam zauwazona.A klo..... nie wejde bo ty tam jestes.
Kazdy wie ze Samsung to firma koreanska.I napewno legalna, a nie przykryta stołem.:)
Reputacje to trzeba miec.A nie na fb ustalac pierdoły i pisac na powaznym forum.
O to ja już nigdy nikogo na żaden obiad nie zaproszę, a o odwożeniu to już nawet żadnej mowy nie ma.
Zalogowanych 40 w tym jedna reputacyjna której nikt nie broni! O czym to świadczy????
I masz racje.Za pozno doszłam do tego wniosku.Precz z domu takie.......................