W domu 2

05 września 2014 20:58
jowitaliber

serce a ty masz samsunga

Kazdy wie ze Samsung to firma koreanska.I napewno legalna, a nie przykryta stołem.:)
05 września 2014 20:59 / 13 osobom podoba się ten post
mleczko47

300 € to mi nic nie mowi ale 3000 Fr juz cos mowi.Napisz mi o co Ci chodzi,że zaprosiłam Cie do domu,że obiad zjadłas ze mna?że przywiezliśmy i odwiezlismy Ciebie.Chesz 300€ nie mam nie pozycze Ci mam franki ile chcesz?Czy zatraciłas godność?Choroby nie nawiedzają mnie, jestem zdrowa,chyba ze ręke sobie złamie:(

O to ja już  nigdy nikogo na żaden obiad nie zaproszę, a o odwożeniu to już nawet żadnej mowy nie ma.
05 września 2014 20:59 / 4 osobom podoba się ten post
jowitaliber

serce ja jestem pod wrażeniem twojej odwagi i jeszcze jedno napiszę że jestem też pod wrażeniem Mleczka jak można być tak obłudnym i zawsze próbować sie wybielić kurcze jednak to prawda z tą kasą 

ja sie Sercu dziwie ze tak pozno sie odezwala po tych wszystkich awanturach i niesnaskach z Pania M ja bym sie duzo wczesniej odezwala......

niecierpie obludnych,zaklamanych osob......

05 września 2014 21:00
magdalena_k

ja sie Sercu dziwie ze tak pozno sie odezwala po tych wszystkich awanturach i niesnaskach z Pania M ja bym sie duzo wczesniej odezwala......

niecierpie obludnych,zaklamanych osob......

No jestesmy w jednej grupie.Tylko,że  mi nie po drodze..................wycofuje sie:))))))))))))))))))))))))))))))))
05 września 2014 21:02 / 2 osobom podoba się ten post
AMOREK

.......najlepiej, uszka po sobie kazdy i cichutko siedzieć... troche odwagi, w końcu to forum jest dla nas opiekunek, nie godze sie na uprawianie poletka chamstwa, wyzywanie od downa osob... bo nie przystoi to opiekunce...../ wzorowej opiekunce z takim podejsciem do choroby, tylko u bayera świnie paść/

Zespół Downa to choroba, jak każda inna. To nie jest wyzywanie, że tak słowo wtrącę.
Każdy mógł się na nią chory urodzić. 
Sumując, to niezłą mam zabawę na koniec dnia.
05 września 2014 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
napisalam Ci wczesniej ze sobie nie zycze zebys komentowala moje posty.......
05 września 2014 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
Reputacje to trzeba miec.A nie na fb ustalac pierdoły i pisac na powaznym forum.
05 września 2014 21:04 / 6 osobom podoba się ten post
mleczko47

Cieszę sie,że zostałam zauwazona.A klo..... nie wejde bo ty tam jestes.

tak, moje potrzeby fizjolg. zalatwiam w klo i wode spuszczam, a ty co... z chlewu wylazłaś i tam skończysz...
05 września 2014 21:04 / 2 osobom podoba się ten post
Wreszcie wyszło na jaw!

05 września 2014 21:04 / 7 osobom podoba się ten post
mleczko47

Kazdy wie ze Samsung to firma koreanska.I napewno legalna, a nie przykryta stołem.:)

pod stół to ja bym się na twoim miejscu schowała ze wstydu za obrażanie dziewczyn i za te inne rzeczy o których można tu przeczytać tupeciara z ciebie nie zła,dziwnym trafem nigdy nie chcesz też dziewczyną podać adresu swojego sklepu przestań wkońcu kłamać na każdym kroku 
05 września 2014 21:05 / 6 osobom podoba się ten post
mleczko47

Reputacje to trzeba miec.A nie na fb ustalac pierdoły i pisac na powaznym forum.

Zalogowanych 40 w tym jedna reputacyjna której nikt nie broni! O czym to świadczy????
05 września 2014 21:06 / 7 osobom podoba się ten post
Magdaleno zawsze jestem cierpliwa i wyrozumiala poki ktos mi najedzie na odcisk,ale teraz widze co sie dzieje i postanowilam sie odezwac ,kazda z nas potrzebuje czasami pomocy ale nie za kase tylko bezinteresiownej ,duzo mi pomoglo bezinteresownie i za to wielkie DZIEKUJE!!!!!
05 września 2014 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

O to ja już  nigdy nikogo na żaden obiad nie zaproszę, a o odwożeniu to już nawet żadnej mowy nie ma.

I masz racje.Za pozno doszłam do tego wniosku.Precz z domu takie.......................
05 września 2014 21:09 / 6 osobom podoba się ten post
MeryKy

Zalogowanych 40 w tym jedna reputacyjna której nikt nie broni! O czym to świadczy????

na reputacje trzeba sobie zasluzyc :)
05 września 2014 21:10 / 7 osobom podoba się ten post
mleczko47

I masz racje.Za pozno doszłam do tego wniosku.Precz z domu takie.......................

...WYLOGUJ SIĘ....