W domu 2

05 września 2014 21:11 / 1 osobie podoba się ten post
Nie bede odpisywała na cytowane moje wpisy mozecie pisac az do braila dojdziecie.Na durne wpisy nie odpowiadam.
05 września 2014 21:11 / 2 osobom podoba się ten post
Nie każdy ma ochotę na pisemne przepychanki , nie każdemu pasuje podnoszenie adrenaliny sposobem obrażania innych . Jest wiele sensownych wypowiedzi i szacun dla tych osób ale stosowanie niewybrednych epitetów jest nie halo. Osobiście nie cierpię słownych przepychanek ,dlatego nie wtrącam się w tego typu klimaty.
05 września 2014 21:13 / 2 osobom podoba się ten post
A może kefirowata to moderator tego forum ?
05 września 2014 21:14 / 7 osobom podoba się ten post
Mleczko, dlaczego nie odpowiesz na zarzut Serca? Bo to prawda i nie ma co dodać? Czy może nagle chcesz udawać damę w kapeluszu?
05 września 2014 21:14 / 3 osobom podoba się ten post
ania37

zsiadla???
05 września 2014 21:15 / 2 osobom podoba się ten post
jowitaliber

pod stół to ja bym się na twoim miejscu schowała ze wstydu za obrażanie dziewczyn i za te inne rzeczy o których można tu przeczytać tupeciara z ciebie nie zła,dziwnym trafem nigdy nie chcesz też dziewczyną podać adresu swojego sklepu przestań wkońcu kłamać na każdym kroku 

I myślisz, że wszystkie by tam pojechały?
Ale byłby najazd, nie mówiąc o utargu. 

05 września 2014 21:15
ania37

zsiadla???
05 września 2014 21:15 / 14 osobom podoba się ten post
Sówka

Nawet nie potrafi się wytłumaczyć, na jej miejscu wstydziłabym się tutaj wracać. Wiele kobiet w ten sposób dorabia, ale przynajmniej pozwalają przepracować żeby było z czego zapłacić, a ten sęp jest tak pazerny na kase, że bierze zanim człowiek z domu wyjedzie. Żenada

Przykre to co piszecie. Nie rozumiem po co korzystacie z usług jakiś naciągaczek. Przecież są agencje. Nie ma takiej opcji, aby znając język nawet słabo nie znaleźć pracy. Należy skompletowac sobie potrzebne dokumenty, zrobic to w formie elektronicznej i wysyłac do firm. Zawsze jakaś firma sie odezwie.A teraz takie kuszące wyjazdy do Szwajcari. Dziewczyny poczytajcie forum, tu zostało wszystko z detalami napisane, jak zaczynac, od czego.Duzo konkretnych informacji podała Emilia. Nie bądźcie naiwne i same sobie pracę znajdziecie.I nikt wam nigdy nic nie wypomni. Nie wyobrażam sobie, gdybym miała tydzien pracować na jakiegoś babsztyla.Bądźcie dzielne i wytrwałe w poszukiwaniu pracy i nie dajcie sie naciągać na kasę.Nieraz lepiej zarobic troszkę mniej ale bez niepotrzebnych znajomości.  :)
05 września 2014 21:17 / 6 osobom podoba się ten post
nie chodzi o to ....poprostu okazalo sie kim tak naprawde Pani M jest .....
05 września 2014 21:17
jowitaliber

pod stół to ja bym się na twoim miejscu schowała ze wstydu za obrażanie dziewczyn i za te inne rzeczy o których można tu przeczytać tupeciara z ciebie nie zła,dziwnym trafem nigdy nie chcesz też dziewczyną podać adresu swojego sklepu przestań wkońcu kłamać na każdym kroku 

...a jest jakiś sklep ????? już nie nadążam....
05 września 2014 21:17 / 3 osobom podoba się ten post
didusia

Nie każdy ma ochotę na pisemne przepychanki , nie każdemu pasuje podnoszenie adrenaliny sposobem obrażania innych . Jest wiele sensownych wypowiedzi i szacun dla tych osób ale stosowanie niewybrednych epitetów jest nie halo. Osobiście nie cierpię słownych przepychanek ,dlatego nie wtrącam się w tego typu klimaty.

Didusia z calym szacunkiem - to są kalumnie czy mam czytac to,to stek bzdur ułozonych w grupie  na fb ostatnio zwanej banitkami aha przedostatnio.Czy ja kogos zaczepaim?Ciagle cos do mnie maja ale dzisiaj to chwyt ponizej pasa.Ale nie dam sie.I nie bede sie tłumaczyc .One nie wiedza,ze maja miedzy soba tez mleczko co rąbie prawde.No,juz sie dowiedziały:(
05 września 2014 21:22 / 2 osobom podoba się ten post
iwunia

...a jest jakiś sklep ????? już nie nadążam....

tak a jakz bielizna niby :0
05 września 2014 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

nie chodzi o to ....poprostu okazalo sie kim tak naprawde Pani M jest .....

pozdrawam ślepe kotki   oraz klakiernię,    przykre, ze dalej sa osoby, ktore nie wiedza o co chodzi...
05 września 2014 21:23 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

tak a jakz bielizna niby :0

hahahahahahahahahahahaha
05 września 2014 21:23 / 1 osobie podoba się ten post
AMOREK

pozdrawam ślepe kotki   oraz klakiernię,    przykre, ze dalej sa osoby, ktore nie wiedza o co chodzi...

halo a to ja niby nie wem?