W domu 2

05 września 2014 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

halo a to ja niby nie wem?

sorki ,.....wydaje mi sie, ze wiesz.. pisze o innych..
05 września 2014 21:26
AMOREK

sorki ,.....wydaje mi sie, ze wiesz.. pisze o innych..

aaaaaa....bo mam koty na awatarze dlatego skojarzylam ze ,,slepymi kotkami << hahahaha
05 września 2014 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
sorki, nie skojarzylam... sorki, to bylo kierowane do innych osob...
05 września 2014 21:29 / 9 osobom podoba się ten post
Ja po czymś takim, tobym usunęła konto, ale do tego to trzeba mieć honor.
Wychodzi na to, że całe 5310 postów to stek bzdur i kłamstwa.
05 września 2014 21:35 / 2 osobom podoba się ten post
Wstyd mi teraz że jestem z Lubuskiego!
05 września 2014 21:36 / 1 osobie podoba się ten post
ktos pytał o sklep.................. to posłuże sie sloganem reklamowym .sklep nie dla idiotow"

Czy ja usune konto to jest tylko i wyłacznie moja sprawa.Olej to jak zawsze piszesz prostym sikiem i nie zabieraj głosu.
05 września 2014 21:37 / 2 osobom podoba się ten post
Granie ofiary. Kiedy kobiety manipulujące przyłapywane są na złym zachowaniu, czy po prostu na kłamstwie starają się przedstawić siebie jako ofiarę. Twierdzą, że zostały niesłusznie zaatakowane za głoszenie prawdy i za to, że miały odwagę powiedzieć to, co myślą. Takiego typu kobiety wielokrotnie bronią swoich patologicznych zachowań poprzez stwierdzenie, że poniosły ich emocje, albo "zrobiłam to, co podpowiadało mi serce". Co za nonsens. Takie kobiety znane są ze swoich dzikich ataków złości, kiedy ich złe i patologiczne zachowanie wychodzi na jaw.
05 września 2014 21:37 / 3 osobom podoba się ten post
Super, dzisiaj mleczko, jutro kto? Co wy tam jeszcze uknujecie na tej banicji??? Jestescie zalosne, czekam az sie dowiem ze i ja bralam łapowki, ha ha ha . Stare baby a durne, zamiast traktowac to madre forum jak poradnik, pomoc na stres, niszczycie wszystko co dobre i pozyteczne, zostanie wam tylko to niszowe, denne, gdzie co slowo to qrwa i gnój, ...uj, pierdo.....,załozone przez cala głowna prowokatorke sowe, takie jestescie inteligentne. Zal mi was, dla mni jestescie geradeaus.
05 września 2014 21:37 / 3 osobom podoba się ten post
Dobrze, że ja się poznałam na tej pani już dawno.
05 września 2014 21:38 / 4 osobom podoba się ten post
scarlet

Ja po czymś takim, tobym usunęła konto, ale do tego to trzeba mieć honor.
Wychodzi na to, że całe 5310 postów to stek bzdur i kłamstwa.

fantazja... a kto dzis pisal.. cwaniak w necie, dupa w zyciu...hahaaaaa
dowartosciowuje sie,  biedczka.....
05 września 2014 21:40 / 4 osobom podoba się ten post
margolcia

Super, dzisiaj mleczko, jutro kto? Co wy tam jeszcze uknujecie na tej banicji??? Jestescie zalosne, czekam az sie dowiem ze i ja bralam łapowki, ha ha ha . Stare baby a durne, zamiast traktowac to madre forum jak poradnik, pomoc na stres, niszczycie wszystko co dobre i pozyteczne, zostanie wam tylko to niszowe, denne, gdzie co slowo to qrwa i gnój, ...uj, pierdo.....,załozone przez cala głowna prowokatorke sowe, takie jestescie inteligentne. Zal mi was, dla mni jestescie geradeaus.

Wiesz że gdzieś dzwoni tylko nie wiesz w którym kościele... zweryfikuj swoje informacje bo masz błędne.
05 września 2014 21:41 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

ktos pytał o sklep.................. to posłuże sie sloganem reklamowym .sklep nie dla idiotow"

Czy ja usune konto to jest tylko i wyłacznie moja sprawa.Olej to jak zawsze piszesz prostym sikiem i nie zabieraj głosu.

I to pisze ktoś, kto wyzwa ludzi od IDIOTEK i DAWNÓW,
żenada.
05 września 2014 21:50 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

margolciu... poluzuj warkoczyki, albo jak sama pisalas..gumke w majtach... o zalosci ty wiesz najlepiej, jestes lepsza od innych, tez = stara baba=,a o lapowkach narazie nie wiem, bo moze nie bierzesz,..... moze odpalasz co  miesiac..... kto to wie?????
05 września 2014 21:51 / 3 osobom podoba się ten post
Sówka

Wiesz że gdzieś dzwoni tylko nie wiesz w którym kościele... zweryfikuj swoje informacje bo masz błędne.

Dobrze wiem gdzie dzwoni, Ania37 juz raz zrobila z siebie ofiare, takiej osobie mam wierzyc? Knułyscie przez kilka dni i uknułyscie. 
05 września 2014 21:53 / 3 osobom podoba się ten post
Ty amorek jeteś nie stała w uczuciach to twoje laiki podniosły mi srednia na forum.dziekuję.AAAAAAAAAAAAAA poznałas sie na mnie? od ciebie wezmę 200€.Git.?