halo a to ja niby nie wem?
halo a to ja niby nie wem?
sorki ,.....wydaje mi sie, ze wiesz.. pisze o innych..
Ja po czymś takim, tobym usunęła konto, ale do tego to trzeba mieć honor.
Wychodzi na to, że całe 5310 postów to stek bzdur i kłamstwa.
Super, dzisiaj mleczko, jutro kto? Co wy tam jeszcze uknujecie na tej banicji??? Jestescie zalosne, czekam az sie dowiem ze i ja bralam łapowki, ha ha ha . Stare baby a durne, zamiast traktowac to madre forum jak poradnik, pomoc na stres, niszczycie wszystko co dobre i pozyteczne, zostanie wam tylko to niszowe, denne, gdzie co slowo to qrwa i gnój, ...uj, pierdo.....,załozone przez cala głowna prowokatorke sowe, takie jestescie inteligentne. Zal mi was, dla mni jestescie geradeaus.
ktos pytał o sklep.................. to posłuże sie sloganem reklamowym .sklep nie dla idiotow"
Czy ja usune konto to jest tylko i wyłacznie moja sprawa.Olej to jak zawsze piszesz prostym sikiem i nie zabieraj głosu.
Super, dzisiaj mleczko, jutro kto? Co wy tam jeszcze uknujecie na tej banicji??? Jestescie zalosne, czekam az sie dowiem ze i ja bralam łapowki, ha ha ha . Stare baby a durne, zamiast traktowac to madre forum jak poradnik, pomoc na stres, niszczycie wszystko co dobre i pozyteczne, zostanie wam tylko to niszowe, denne, gdzie co slowo to qrwa i gnój, ...uj, pierdo.....,załozone przez cala głowna prowokatorke sowe, takie jestescie inteligentne. Zal mi was, dla mni jestescie geradeaus.
Wiesz że gdzieś dzwoni tylko nie wiesz w którym kościele... zweryfikuj swoje informacje bo masz błędne.