W domu 2

05 września 2014 21:54 / 3 osobom podoba się ten post
scarlet

I to pisze ktoś, kto wyzwa ludzi od IDIOTEK i DAWNÓW,
żenada.

Prawdę mówiąc to Mleczko mi nie przeszkadza a wręcz odwrotnie )
I tu polecą na mnie gromy ale tak jest w rzeczy samej. 
Nikt mi nie przeszkadza. 
Nie uważam także, żeby zwroty typu idiotki czy dawny odnosiły się do mnie.
Lubię zaglądać na to forum bo uważam, że dzięki Moderatorowi właśnie trzyma ono pewien poziom. 
Faceboka nie czytam, bo mam wszystko po niemiecku i nie lubię tam wchodzić.
Poza tym uważam go za internetowego brukowca a takowych nie kupuję.
Idę spać, dobrej nocy wszystkim życzę, jednocześnie bardzo dziekuję za dostraczenie mi niewątpliwie pasjonującej rozrywki na żywo )
Jutro większość z tego tu zostanie usunięta jak mniemam )

05 września 2014 21:54
margolcia

Dobrze wiem gdzie dzwoni, Ania37 juz raz zrobila z siebie ofiare, takiej osobie mam wierzyc? Knułyscie przez kilka dni i uknułyscie. 

Margolcia a gdzie to brzydkie forum? Szukam i nie moge znaleść. 
05 września 2014 21:54 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Dobrze wiem gdzie dzwoni, Ania37 juz raz zrobila z siebie ofiare, takiej osobie mam wierzyc? Knułyscie przez kilka dni i uknułyscie. 

Ofiarę,jaką ofiarę ?  Czego ty odemnie chcesz ? Jakoś żyję i mam sie dobrze....Wiesz dużo zwiedzam ciekawych miejsc z moimi PDP...Paryż też zaliczyłam.
05 września 2014 21:55 / 1 osobie podoba się ten post
AMOREK

margolciu... poluzuj warkoczyki, albo jak sama pisalas..gumke w majtach... o zalosci ty wiesz najlepiej, jestes lepsza od innych, tez = stara baba=,a o lapowkach narazie nie wiem, bo moze nie bierzesz,..... moze odpalasz co  miesiac..... kto to wie?????

Amorek, ja wiem ze my opiekunki, ja i ty, ale ja z tego twojego wpisu wnioskuje, ze w przeciwienstwie do ciebie po smietnikach nie chodze i butelek nie zbieram, a tobie wspolczuje, płacz i płac
05 września 2014 21:55 / 1 osobie podoba się ten post
AMOREK

margolciu... poluzuj warkoczyki, albo jak sama pisalas..gumke w majtach... o zalosci ty wiesz najlepiej, jestes lepsza od innych, tez = stara baba=,a o lapowkach narazie nie wiem, bo moze nie bierzesz,..... moze odpalasz co  miesiac..... kto to wie?????

Amorek, ja wiem ze my opiekunki, ja i ty, ale ja z tego twojego wpisu wnioskuje, ze w przeciwienstwie do ciebie po smietnikach nie chodze i butelek nie zbieram, a tobie wspolczuje, płacz i płac
05 września 2014 21:56 / 9 osobom podoba się ten post
Dla rozluźnienia atmosfery,piekne dobranoc wszystkim opiekuneczkom.Dla was zachód słoneczka nad moim osiedlem.
05 września 2014 21:57 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Z ta jedniutka gwiazdka z niemca, pewnie bedziesz zyranta potrzebowac, zeby sie wyplacic, ha ha ha 
05 września 2014 21:59 / 4 osobom podoba się ten post
Bosze , aż niedobrze się robi od tego czytania . Jedna na drugą i tak wkoło od kilku godzin . Kilka dni był spokuj i miło było na forum , a dziś znów kłótnie i wyzwiska . Czemu to wszystko ma słóżyć ?
Człowiek kiedyś wchodził na forum ,żeby poprosić o pomoc , o porade , można było się pośmiać po całym dniu pracy , a dziś co dziś się do cholery z Wami dzieje , każda powiedziała co miała do powiedzenia i może wystarczy co ? Dorosłe kobiety a nadają sobie jak nastolatki w gimnazjum . Wstyd opiekunki opanowane , bezkonfliktowe hahaha śmiechu warte
05 września 2014 22:00
margolcia

Z ta jedniutka gwiazdka z niemca, pewnie bedziesz zyranta potrzebowac, zeby sie wyplacic, ha ha ha 

MARGOLA!!!!!!! USPOKUJ sie !!!!!! Do jasnej holer!!!!!!!!
05 września 2014 22:03 / 2 osobom podoba się ten post
beata

MARGOLA!!!!!!! USPOKUJ sie !!!!!! Do jasnej holer!!!!!!!!

A ja calkiem spokojna jestem, u mnie luzik totalny, siedze sobie  domku przy lapku i drinku, jest mi blogo, ha ha ha ! 
05 września 2014 22:04 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Skoro ciebie nie ma tam gdzie podobno my jesteśmy to skad niby wiesz co się tam dzieje, jesteś świetnie poinformowana jak na kogos kto się nie interesuje
05 września 2014 22:05 / 4 osobom podoba się ten post
scarlet

I to pisze ktoś, kto wyzwa ludzi od IDIOTEK i DAWNÓW,
żenada.

Jestem bardzo ciekawa, czy sie okaże, że jednak mozna bezkarnie tak sie zwracać do innych na forum, oj, ciekawa....
05 września 2014 22:06 / 6 osobom podoba się ten post
efka66

Jestem bardzo ciekawa, czy sie okaże, że jednak mozna bezkarnie tak sie zwracać do innych na forum, oj, ciekawa....

Jak zwykle ujdzie na sucho.
05 września 2014 22:06 / 7 osobom podoba się ten post
margolcia

a skad ty sierotko wiesz... moze moja jedna gwiazda, lepsza od twoich pięciu.... mnozysz przez dwa, czy przez pięć../...gwiazdeczki na choince..hahhhaa
...a jak trafie   na takie ..................... to i trzech zyrantow moge potrzebowac....   hahahhaaaaaaaaaa
05 września 2014 22:06 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

Bosze , aż niedobrze się robi od tego czytania . Jedna na drugą i tak wkoło od kilku godzin . Kilka dni był spokuj i miło było na forum , a dziś znów kłótnie i wyzwiska . Czemu to wszystko ma słóżyć ?
Człowiek kiedyś wchodził na forum ,żeby poprosić o pomoc , o porade , można było się pośmiać po całym dniu pracy , a dziś co dziś się do cholery z Wami dzieje , każda powiedziała co miała do powiedzenia i może wystarczy co ? Dorosłe kobiety a nadają sobie jak nastolatki w gimnazjum . Wstyd opiekunki opanowane , bezkonfliktowe hahaha śmiechu warte

Bezkonfliktowe w pracy. A w życiu - to już zupełnie co innego )