Szczerze mówiąc to większe obawy mam przed multiselectem w dalszym etapie, niż przed testem sprawnościowym. No ale też mam nadzieję, że pójdzie bez problemu ;)
Szczerze mówiąc to większe obawy mam przed multiselectem w dalszym etapie, niż przed testem sprawnościowym. No ale też mam nadzieję, że pójdzie bez problemu ;)
sorry.ale szybko odechce ci sie pracy w policji.tam sie licza statystyki nie czlowiek wyscig szczurów.wiem bo szwagra córka dostala sie miala szkolenie w katowicach poł roku rycia nauka i ćwiczenia(opowiadala taki wycisk mieli ze chłopi tacy twardziele wymiekali a dziewczyny dawały rade.ona ma 22 lata)później w warszawie.teraz własnie jest w Brzegu w drogówce narzeka jak cholera i mysli o wyjezdzie za granice
Musisz się pilnować żeby za daleko nie pobiegnąć :)
Dasz radę!
Wracam za 5 dni do domu więc pisz na @ :)
Nie wiesz, czy mi się odechce, czy mi się nie odechce :)
Do Slupska skierowali mnie na egzaminy. Koncem lipca.
zycze ci jak najlepieji trzymam kciuki,napisałam tylko to co wiem od osoby która przez to wszystko juz przeszla
poowdzenia!!!!!!!
Co za dzien do d.., sennie, mokro buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A ja miałam dziś dobry dzień, mimo tego, że padało i przeszła u nas porządna burza. Poszłam do kina na komedię norweską "Stulatek, który wypadł z okna i zniknął". Dawno nie widziałam tak błyskotliwego, inteligentnego i śmiesznego filmu. Jeśli pojawi się kiedyś w tv, koniecznie go musicie obejrzeć. To historia mężczyzny, który doświadczył wielu przykrości od losu, ale w jego życiu pojawiały się niesamowite zdarzenia, co przyjmował ze spokojem. Taki "Forest Gump" w skandynawskim wydaniu, tyle że jeszcze lepszy.
Giunta, idź na jakąs dobrą komedię przed rozmową z psychologiem! Pamiętam, jak raz przed egzaminem z czegoś tam na studiach czekaliśmy w parę osób na swoją kolej na korytarzu i świetnie się bawiliśmy różnymi opowieściami, śmiejąc się do rozpuku. Potem wchodziliśmy w szampańskim nastroju na salę i nie było z niczym problemu. Dostaliśmy bardzo dobre oceny.