Na wyjeździe #11

09 lipca 2014 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Szczerze mówiąc to większe obawy mam przed multiselectem w dalszym etapie, niż przed testem sprawnościowym. No ale też mam nadzieję, że pójdzie bez problemu ;)

sorry.ale szybko odechce ci sie pracy w policji.tam sie licza statystyki nie czlowiek wyscig szczurów.wiem bo szwagra córka dostala sie miala szkolenie w katowicach poł roku rycia nauka i ćwiczenia(opowiadala taki wycisk mieli ze chłopi tacy twardziele wymiekali a dziewczyny dawały rade.ona ma 22 lata)później w warszawie.teraz własnie jest w Brzegu w drogówce narzeka jak cholera i mysli o wyjezdzie za granice
09 lipca 2014 20:09 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Szczerze mówiąc to większe obawy mam przed multiselectem w dalszym etapie, niż przed testem sprawnościowym. No ale też mam nadzieję, że pójdzie bez problemu ;)

Musisz się pilnować żeby za daleko nie pobiegnąć :)
Dasz radę!
Wracam za 5 dni do domu więc pisz na @ :)
09 lipca 2014 20:17
Psychologiczne ponoć 8% tylko przechodzi właśnie...
09 lipca 2014 20:18 / 2 osobom podoba się ten post
kacha25

sorry.ale szybko odechce ci sie pracy w policji.tam sie licza statystyki nie czlowiek wyscig szczurów.wiem bo szwagra córka dostala sie miala szkolenie w katowicach poł roku rycia nauka i ćwiczenia(opowiadala taki wycisk mieli ze chłopi tacy twardziele wymiekali a dziewczyny dawały rade.ona ma 22 lata)później w warszawie.teraz własnie jest w Brzegu w drogówce narzeka jak cholera i mysli o wyjezdzie za granice

Nie wiesz, czy mi się odechce, czy mi się nie odechce :)
09 lipca 2014 20:19 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Musisz się pilnować żeby za daleko nie pobiegnąć :)
Dasz radę!
Wracam za 5 dni do domu więc pisz na @ :)

Wiem, wiem :) Pilnuję daty :D
09 lipca 2014 20:23 / 5 osobom podoba się ten post
Nasza Giunta sobie poradzi bez problemu,ja też trzymam kciuki mocno :))
09 lipca 2014 21:26 / 3 osobom podoba się ten post
Ja też, bo jak nie ona...to kto?!;)))))
09 lipca 2014 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Nie wiesz, czy mi się odechce, czy mi się nie odechce :)

zycze ci jak najlepieji trzymam kciuki,napisałam tylko to co wiem  od osoby która przez to wszystko juz przeszla
poowdzenia!!!!!!!
09 lipca 2014 22:00 / 11 osobom podoba się ten post
Mogę się pochwalić?
Właśnie córka babci zadała mi pytanie: w jaki sposób mogę pani sprawić radość?
A mnie zatkało. Nie spodziewałam się.
Stanęło na tym że popłynę statkiem po Bodeńskim ale nie konkretnie do jakiegoś miasta po drugiej stronie (nie chciałam tego, zwłaszcza do K.) a taki rejs żeby zobaczyć z perspektywy statku widoki :)
09 lipca 2014 22:00 / 4 osobom podoba się ten post
Mój zięć też po szkole policyjnej-rok popracował i pojechał do Anglii-nie praca,ale beznadziejne zarobki i układy ,układziki go zniechęciły.jednak to chyba jak wszędzie-zależy jak się trafi.Giuncie oczywiście powodzenia życzę i rozumiem ,że w razie mandaciku możemy się w przyszłości powoływać na forum:):):):)Przymkniesz oczko,co?
09 lipca 2014 22:02 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Do Slupska skierowali mnie na egzaminy. Koncem lipca.

Trzymam kciuki za powodzenie :)
09 lipca 2014 22:21 / 2 osobom podoba się ten post
kacha25

zycze ci jak najlepieji trzymam kciuki,napisałam tylko to co wiem  od osoby która przez to wszystko juz przeszla
poowdzenia!!!!!!!

No wiem, ale znam też ludzi, którzy są z tej pracy zadowoleni. Wszystko zależy od człowieka, każdy jest inny :)

Dzięki za kciuki :)
09 lipca 2014 22:38 / 3 osobom podoba się ten post
AMOREK

Co za dzien do d.., sennie, mokro buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

oj tak do d.... to moze nie ale beznadziejny mokry a podobno ma tak byc caly tydzien tu gdzie jestem:( Giunta powodzenia trzymam kciuki ale tobie to napewno pojdzie wszystko jak po masle:))
09 lipca 2014 22:45 / 7 osobom podoba się ten post
A ja miałam dziś dobry dzień, mimo tego, że padało i przeszła u nas porządna burza. Poszłam do kina na komedię norweską "Stulatek, który wypadł z okna i zniknął". Dawno nie widziałam tak błyskotliwego, inteligentnego i śmiesznego filmu. Jeśli pojawi się kiedyś w tv, koniecznie go musicie obejrzeć. To historia mężczyzny, który doświadczył wielu przykrości od losu, ale w jego życiu pojawiały się niesamowite zdarzenia, co przyjmował ze spokojem. Taki "Forest Gump" w skandynawskim wydaniu, tyle że jeszcze lepszy.

Giunta, idź na jakąs dobrą komedię przed rozmową z psychologiem! Pamiętam, jak raz przed egzaminem z czegoś tam na studiach czekaliśmy w parę osób na swoją kolej na korytarzu i świetnie się bawiliśmy różnymi opowieściami, śmiejąc się do rozpuku. Potem wchodziliśmy w szampańskim nastroju na salę i nie było z niczym problemu. Dostaliśmy bardzo dobre oceny.
09 lipca 2014 22:55 / 1 osobie podoba się ten post
romana

A ja miałam dziś dobry dzień, mimo tego, że padało i przeszła u nas porządna burza. Poszłam do kina na komedię norweską "Stulatek, który wypadł z okna i zniknął". Dawno nie widziałam tak błyskotliwego, inteligentnego i śmiesznego filmu. Jeśli pojawi się kiedyś w tv, koniecznie go musicie obejrzeć. To historia mężczyzny, który doświadczył wielu przykrości od losu, ale w jego życiu pojawiały się niesamowite zdarzenia, co przyjmował ze spokojem. Taki "Forest Gump" w skandynawskim wydaniu, tyle że jeszcze lepszy.

Giunta, idź na jakąs dobrą komedię przed rozmową z psychologiem! Pamiętam, jak raz przed egzaminem z czegoś tam na studiach czekaliśmy w parę osób na swoją kolej na korytarzu i świetnie się bawiliśmy różnymi opowieściami, śmiejąc się do rozpuku. Potem wchodziliśmy w szampańskim nastroju na salę i nie było z niczym problemu. Dostaliśmy bardzo dobre oceny.

Ok, skorzystam z rady :)