Coś wy się dziś opierdzielacie w pisaniu. Wybyłam na parę godzin a tu marniutka jedna strona zaklikana :/
Coś wy się dziś opierdzielacie w pisaniu. Wybyłam na parę godzin a tu marniutka jedna strona zaklikana :/
Sie nie śmiej, bo to tragiczne jest :P
:DDDDD
Przesadzasz Cos ci jednak z ogrodniak zostalo ha ha
Dzien dobry,korzystam z paru minut wolnego czasu.Jestem juz spakowana i jade na wycieczke .Rodzinka w tajemnicy zorganizowała wyjazd a więc ,komu w drogę temu czas:) Nie będę zagladała na forum, bo nie nie bede miała jak.Do konca jest to niespodzianka nie wiem gdzie jedziemy, ani na ile dni.Trochę to im zajęło, bo musieli sie zorganizować.Nie jest napewno Monte Carlo, ale Lazurowe Wybrzeże może już być.I tak 7 na 10 osob nie uwierzy:):) ale jakos to przezyję.
Pogoda brzydka mam takie szczeście jak Michasia w domu,ale i nam zaświeci słońce.Pozdrawiam serdecznie.Trzymajcie sie.Szybko umykajacych dni:)
Poproszę w imieniu koleżanek szczegółowy opis jak ze Szwajcarii - przypuszczalnie okolic Bazylei dojechać na Monte Carlo ?
Ania37 do Monte-Carlo sie wybierasz
nie, na Monte Carlo hehehe
nie, na Monte Carlo hehehe
po tym dzisiejszym byczeniu chyba ciezko jaze bo nie wiem o co chodzi z tym Monte-Carlo,czy blednie napisalam