Na wyjeździe #11

22 lipca 2014 21:50 / 1 osobie podoba się ten post
Synowa babci dzisiaj mi powiedziała, że w związku z tym, iż mam wolne w sobotę, w którą to również wyjeżdżam, zaprasza mnie na lody (hłe hłe) i jakąś kawę, bo chciałaby ze mną spędzić trochę czasu i porozmawiać na osobności... Hmmm... Jak mam to rozumieeeeć? :P
22 lipca 2014 21:51 / 3 osobom podoba się ten post
nianta

Synowa babci dzisiaj mi powiedziała, że w związku z tym, iż mam wolne w sobotę, w którą to również wyjeżdżam, zaprasza mnie na lody (hłe hłe) i jakąś kawę, bo chciałaby ze mną spędzić trochę czasu i porozmawiać na osobności... Hmmm... Jak mam to rozumieeeeć? :P

Zrób sobie miejsce w portmonetce na dodatkowy ładunek hue ,hue:))
22 lipca 2014 21:55 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Zrób sobie miejsce w portmonetce na dodatkowy ładunek hue ,hue:))

Nie, no nie liczę na kasiure, ale tak mnie zapraszała jak na jaką randkę :D 
22 lipca 2014 21:58 / 3 osobom podoba się ten post
Dobry wieczor ----- ja juz wszystko mam ....pozostaje sie tylko spakowac i poczekac na bilet ........ oby byl wtedy co ja chce albo dzien wczesniej, nie pozniej !!!!!!!
22 lipca 2014 22:00 / 3 osobom podoba się ten post
nianta

Nie, no nie liczę na kasiure, ale tak mnie zapraszała jak na jaką randkę :D 

moze nie liczyc i sie bardzo milo rozczarowac ......:) 
22 lipca 2014 22:22
MeryKy

Czy to ma być rekrutowanie zmienniczki przez forum? Moderator

Az takich informacji nie mam o niej ale gdzies czytalam ze bedzie wysylac aplikacje !!dlatego podsunełam ci mysl jak ci by zalezalo szybko ja nie o sobie tylko napisalam ze nasze "Serce"
22 lipca 2014 22:25
nianta

Moze o dalszej wspołpracy!
22 lipca 2014 22:27 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Moze o dalszej wspołpracy!

A to logiczne, tutaj cała familia ubolewa, że do domu na urlop jadę i tylko pytają z kocimi oczami jak ze Shreka :" ale wrócisz, tak?" :) 
22 lipca 2014 22:31
didusia

Za wizyte u dentysty dostałam zwrotu 67% a czekałam 3 miesiące.

Ja czekałam 12 dni
22 lipca 2014 22:32 / 2 osobom podoba się ten post
nianta

A to logiczne, tutaj cała familia ubolewa, że do domu na urlop jadę i tylko pytają z kocimi oczami jak ze Shreka :" ale wrócisz, tak?" :) 

Znam to u mnie na prywatnej tez tak mam!! Kiedys syn nawet powiedzial oczywiscie zartem ze moj adres bierze ze jak nie przyjade to po mnie przyjedzie hehhehe juz to widze ale to miłe!!
22 lipca 2014 22:38
didusia

Za wizyte u dentysty dostałam zwrotu 67% a czekałam 3 miesiące.

Kurcze czasami nie rozumie pewnych spraw jak byłam u stomatologa dalam karte Ekku i nic nie placiłam ,No chyba ze cos by bylo co nie podlega na ubezpieczenie to tak jak w PL musialabym placic na tenajprostrze to chyba wystarczy karta EKKU,chociaz juz sie zastanawiałam nad innym dodatkowym!! Tak jak teraz to i na bezpiczna podroz trzeba chyba bedzie!!
23 lipca 2014 09:11 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

moze jakas niemoralna propozycja ;0 moze synowej wpadlas w oko? :D albo moze chce cie poprosic, zebys wrocila...
23 lipca 2014 09:19 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

Jak pójdziesz to sie dowiesz:)Ona stawia:)I pamiętaj nie mów od raz ani tak ani nie-powiedz ,ze sie zastanowisz:)
23 lipca 2014 09:29 / 5 osobom podoba się ten post
Moja Pani wykapana,ogolona ha ha,zrobione paznokcie u rak,włosy i po sniadanku.Wiec do poludnia mam praktycznie brak zajec.
PS.
Jak ja potrafie zakładac rajstopy PDP ha ha.Bardziej sexy od Merlin Monroe hihi Czego to sie czlowiek w zyciu nie nauczy ha ha
23 lipca 2014 09:35 / 1 osobie podoba się ten post
Przyszła lekarka, zmienia Dziadkowi głęboką kanulę, tyle krwi.... Ostatnio zmieniał to facet i było super..... Meczy się już pół godziny, wiedziałam, ze coś nie jest z nią w porządku, bo bała się to robić..... Oby tylko dobrze się skończyło....

No i wiedziałam, lekarpa pojechała po wazelinę.... a jeszczema pretensje, ze tej  zmiany Pflege nie zrobiły..... Ciekawa jestem jakby to zrobiły one, jak lekarka nie umie..... Czekamy na jej powrót, a jak narazie to Babcia tańcuje koło Dziadka i kołnierzyk mu odsuwa, aby czasami krwią nie poplamił sobie koszulki, a Dziadek się odpędza od Niej jak od natrętnej muchy.....