to gratulacje bedzie wnuk :) a corka kiedy bedzie rodzic ??
to gratulacje bedzie wnuk :) a corka kiedy bedzie rodzic ??
Córka najpierw miała termin na 30.09 teraz na 12.09-sie okaże:)Ale wsio ok:)I też chłopaczek:)
No widzisz a ja wracam ze sklepu widze idą dwie fajne dziewczyny z kijkami.Mysle sobie takie fajne dziewczyny to na pewno Polki.No i okazało sie że tak i że jedna z nich to opiekunka i pracuje niedaleko.No ucieszyłam sie tak jak Ty że bedzie z kim pogadać:))
To prawie jakby bliznięta sie w rodzinie pojawiły,Kasia ale bedzie wesoło....:-) trzymam kciuki
Jestem babcią:):):):)SMS-"JUŻ JEST ,WSZYSTKO OK,NAPISZE POTEM"i sie dowiedziałam:):):)
Jestem babcią:):):):)SMS-"JUŻ JEST ,WSZYSTKO OK,NAPISZE POTEM"i sie dowiedziałam:):):)
A ja dzis ciezko zapracowana !! Chatka niewielka no ale trzeba ogarnac i niby na bierzaca zawsze sie sprzat to sama zadaje sobie pytanie po co ja tak latam i sprzatam!! jeszcze troche mi zaostalo lodowke ogarnac,i pranie ,no i jak wyschnie prasowanie jutro jak przyjedzie stala opiekunka to nie bedzie czasu na robote tylko pogaduchy :))Mimo za dziewczyna mloda ale dobrze mi sie z nia rozmawiało!! Miłego misiaczki:))