Na wyjeździe #11

24 lipca 2014 11:26 / 1 osobie podoba się ten post
85marzena

to gratulacje bedzie wnuk :) a corka kiedy bedzie rodzic ??

Córka najpierw miała termin na 30.09 teraz na 12.09-sie okaże:)Ale wsio ok:)I też chłopaczek:)
24 lipca 2014 11:31 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Córka najpierw miała termin na 30.09 teraz na 12.09-sie okaże:)Ale wsio ok:)I też chłopaczek:)

Myślałam,że już jest dziudziuś,a tu coś innego ,no ale czekamy,czekamy :))))
24 lipca 2014 11:34 / 2 osobom podoba się ten post
To prawie jakby bliznięta sie w rodzinie pojawiły,Kasia ale bedzie wesoło.... trzymam kciuki
24 lipca 2014 11:49 / 4 osobom podoba się ten post
frymusek

No widzisz a ja wracam ze sklepu widze idą dwie fajne dziewczyny z kijkami.Mysle sobie takie fajne dziewczyny to na pewno Polki.No i okazało sie że tak i że jedna z nich to opiekunka i pracuje niedaleko.No ucieszyłam sie tak jak Ty że bedzie z kim pogadać:))

jak to mawial moj szef w Hamburgu : Niemcy to 66 mil ludzi a w okresie Swiat Bozego Narodzenia tylko 40 Reszta jedzie do domu na swieta ha ha
24 lipca 2014 12:25 / 4 osobom podoba się ten post
greenandy

To prawie jakby bliznięta sie w rodzinie pojawiły,Kasia ale bedzie wesoło....:-) trzymam kciuki

Od strony męża juz mamy dwójeczkę-parkę,teraz moje.:)Jak się zjadĄ do dziadków za parę lat.....ooooo, to ja uciekam do D:):):) Cała banda z jednego rocznika:):):)
24 lipca 2014 13:00 / 1 osobie podoba się ten post
Będzie zmiana pogody. Moja babciunia szaleje.Diabeł w nią wstąpił dzisiaj.
Była lekarka i mamy receptę na nowe leki, moze zaczniemy w koncu spać po 3 tygodniach nocnego szwędania.
24 lipca 2014 13:15 / 20 osobom podoba się ten post
Jestem babcią:):):):)SMS-"JUŻ JEST ,WSZYSTKO OK,NAPISZE POTEM"i sie dowiedziałam:):):)
24 lipca 2014 13:17 / 2 osobom podoba się ten post
A ja dzis ciezko zapracowana !! Chatka niewielka no ale trzeba ogarnac i niby na bierzaca zawsze sie sprzat to sama zadaje sobie pytanie po co ja tak latam i sprzatam!! jeszcze troche mi zaostalo lodowke ogarnac,i pranie ,no i jak wyschnie prasowanie jutro jak przyjedzie stala opiekunka to nie bedzie czasu na robote tylko pogaduchy :))Mimo za dziewczyna mloda ale dobrze mi sie z nia rozmawiało!! Miłego misiaczki:))
24 lipca 2014 13:18 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jestem babcią:):):):)SMS-"JUŻ JEST ,WSZYSTKO OK,NAPISZE POTEM"i sie dowiedziałam:):):)

Gratulacje BABCIU!!!!:))))))))))))))))))))
24 lipca 2014 13:28 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Gratulacje :)
24 lipca 2014 13:32 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Gratulacje-)) Nie ma na świecie nic lepszego i kochanego niż wnuki.
24 lipca 2014 13:34 / 7 osobom podoba się ten post
kasia63

Babciu,
gratulacje!!!!

Wszystkiego najlepszego dla dzidziusia i rodziców.
Podaj potem wiecej szczegółów.

24 lipca 2014 13:54 / 1 osobie podoba się ten post
Gratulacje dla Babci... a moc zdrowka dla mamusi i syneczka....
24 lipca 2014 13:56 / 2 osobom podoba się ten post
Gratulacje babciu Kasiu, pozdrów dzidziusia od cioć-opiekunek :))
24 lipca 2014 13:56 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

A ja dzis ciezko zapracowana !! Chatka niewielka no ale trzeba ogarnac i niby na bierzaca zawsze sie sprzat to sama zadaje sobie pytanie po co ja tak latam i sprzatam!! jeszcze troche mi zaostalo lodowke ogarnac,i pranie ,no i jak wyschnie prasowanie jutro jak przyjedzie stala opiekunka to nie bedzie czasu na robote tylko pogaduchy :))Mimo za dziewczyna mloda ale dobrze mi sie z nia rozmawiało!! Miłego misiaczki:))

no to tylko zyczyc udanego urlopu i pogody...