Na wyjeździe #11

24 lipca 2014 13:57 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Babciu,
gratulacje!!!!

Wszystkiego najlepszego dla dzidziusia i rodziców.
Podaj potem wiecej szczegółów.

Ooooo!!!To własnie ja:):):Szalona babciaKatarzyna:)Ja ba daba du!!!!!!!!!!!!!!
24 lipca 2014 13:58 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Wiesz co, tak czytam od dłużeszgo czasu Twoje przeboje z pdp i dochodzę do wniosku, że jak przejdziesz tą pierwszą twardą szkolę to potem może już być tylko lepiej :) Jeśli nadal będziesz chciala/musiała być opiekunką to wspomnisz moje słowa: lepiej od razu dostać po d.pie to się człowiek nauczy prawidłowych reakcji i akcji w tym zawodzie niż później np po kilku(nastu) wyjazdach stanąc twarzą w twarz z sytuacją której nie ogarniasz bo wcześniej było milusio, cieplutko i bezpiecznie.
Trudne dobrego początki.
Dasz radę! 

czyli to jednak dobrze, ze na pierwszy strzal dostalam trudna PDP? na razie jestem tego zdania, ze dalej bede opiekunka, tylko nie tu ;) za chwile miesiac mi minie, czyli polmetek :D a pozniej juz tylko z gorki. ale to co tu dostane w du... to moje ;) jednak ja zawsze staram sie wyciagac nawet z ciezkich doswiadczen pozytywy i teraz tez mam taki zamiar. a za jakis czas zapomne o Leni. tylko blizna na rece moze mi ja dluzszy czas przypominac... ale to juz pikus ;)
gratulacje dla Babci,zdrowka dla wnusia,mamusi i tatusia.Babcia teraz pewno bedzie szalec z zakupami dla wnusia
Kasia63 jesteś BABCIĄ czy żoną DZIADKA?Moc gratulacji dla Ciebie i wszystkiego naj dla mamusi i jej dzidziusia!!!!
24 lipca 2014 13:59
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

hehe, ja tradycyjnie z innej beczki. moja PDP jutro zaczyna fizjoterapie w szpitalu. nie wiem czy sie martwic, czy cieszyc. dobre jest to, ze bede miec godzinke wolnego w centrum tego zadupia raz na kilka dni. ale nie wiem czy po tym jak ja wymecza nie bedzie jeszcze bardziej wredna i "pomyslowa":/ mam nadzieje, ze nie. ze ze zmeczenia siadzie sobie na tylku i bedzie swiety spokoj. tak czy inaczej jutro sie przekonam...

jestesmy po 1 fizjo- na razie trudno powiedziec. plus tego napewno byl taki, ze mialam godzinke wolnego w centrum i moglam pare rzeczy dla cory kupic. niestety na nastepnej musze siedziec z PDP i uczyc sie cwiczen- mamy pozniej cwiczyc w domu :/
24 lipca 2014 14:06 / 2 osobom podoba się ten post
Kasia63 moje gratulacje :)zdrówka dla Filipka :)
24 lipca 2014 14:08 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jestem babcią:):):):)SMS-"JUŻ JEST ,WSZYSTKO OK,NAPISZE POTEM"i sie dowiedziałam:):):)

Gratuluję babciu :)
24 lipca 2014 14:20
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

jestesmy po 1 fizjo- na razie trudno powiedziec. plus tego napewno byl taki, ze mialam godzinke wolnego w centrum i moglam pare rzeczy dla cory kupic. niestety na nastepnej musze siedziec z PDP i uczyc sie cwiczen- mamy pozniej cwiczyc w domu :/

no nieeeeeeeeee moge........ bedziesz  cwiczyc pdp,  jakies zarty sobie robia.. albo centrum, albo trener do domu przychodzil..

24 lipca 2014 14:20 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jestem babcią:):):):)SMS-"JUŻ JEST ,WSZYSTKO OK,NAPISZE POTEM"i sie dowiedziałam:):):)

Kasiu!!!!!  Serdeczne gratulacje!!!!!!:)))))))))))))))
24 lipca 2014 14:25 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

24 lipca 2014 14:44 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

To ciocie i wujkowie z Opiekunowa (i ja też) wysyłają moc pozdrowień i gratulacji dla Rodziców, Maleństwa, Babć i Dziadków :))) Super, Kasiu!!! 
24 lipca 2014 15:13 / 1 osobie podoba się ten post
ewa14

Kasiu!!!!!  Serdeczne gratulacje!!!!!!:)))))))))))))))

Ode mnie też :)
24 lipca 2014 15:20 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

GRATULACJE !!!
Mnie tez ta przyjemność czeka lada dzień :)
24 lipca 2014 15:22 / 1 osobie podoba się ten post
kasia 63..gratulacje dla Babci,Rodzicom i niech sie malenstwo zdrowo chowa,teraz same przyjemnosci przed wami,chrzciny,roczek itd.piekne niezapomniane chwile.
24 lipca 2014 15:43 / 2 osobom podoba się ten post
Ciociu, jesteś babcią? To ja zostanę NIANi(t)Ą;)
Gratki dla świeżo upieczonej 'babki';)