Babciu,
gratulacje!!!!
Wszystkiego najlepszego dla dzidziusia i rodziców.
Podaj potem wiecej szczegółów.

Babciu,
gratulacje!!!!
Wszystkiego najlepszego dla dzidziusia i rodziców.
Podaj potem wiecej szczegółów.

Wiesz co, tak czytam od dłużeszgo czasu Twoje przeboje z pdp i dochodzę do wniosku, że jak przejdziesz tą pierwszą twardą szkolę to potem może już być tylko lepiej :) Jeśli nadal będziesz chciala/musiała być opiekunką to wspomnisz moje słowa: lepiej od razu dostać po d.pie to się człowiek nauczy prawidłowych reakcji i akcji w tym zawodzie niż później np po kilku(nastu) wyjazdach stanąc twarzą w twarz z sytuacją której nie ogarniasz bo wcześniej było milusio, cieplutko i bezpiecznie.
Trudne dobrego początki.
Dasz radę!
hehe, ja tradycyjnie z innej beczki. moja PDP jutro zaczyna fizjoterapie w szpitalu. nie wiem czy sie martwic, czy cieszyc. dobre jest to, ze bede miec godzinke wolnego w centrum tego zadupia raz na kilka dni. ale nie wiem czy po tym jak ja wymecza nie bedzie jeszcze bardziej wredna i "pomyslowa":/ mam nadzieje, ze nie. ze ze zmeczenia siadzie sobie na tylku i bedzie swiety spokoj. tak czy inaczej jutro sie przekonam...
Jestem babcią:):):):)SMS-"JUŻ JEST ,WSZYSTKO OK,NAPISZE POTEM"i sie dowiedziałam:):):)
jestesmy po 1 fizjo- na razie trudno powiedziec. plus tego napewno byl taki, ze mialam godzinke wolnego w centrum i moglam pare rzeczy dla cory kupic. niestety na nastepnej musze siedziec z PDP i uczyc sie cwiczen- mamy pozniej cwiczyc w domu :/
Jestem babcią:):):):)SMS-"JUŻ JEST ,WSZYSTKO OK,NAPISZE POTEM"i sie dowiedziałam:):):)