Na wyjeździe #11

24 lipca 2014 15:47 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jestem babcią:):):):)SMS-"JUŻ JEST ,WSZYSTKO OK,NAPISZE POTEM"i sie dowiedziałam:):):)

moje najszczersze gratulacje dla ciebie i mamusi dzieciatka;-
24 lipca 2014 15:54 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

W poskarzie ulzylem a teraz sie pochwale.Mam wentylator nowke sztuke.Jak milo teraz w pokoju.Drugie nie jestem sam w Rheine.Jak wracalem na rowerze z miasta to spacerkiem przez park wedrowaly dwie polskie opiekunki z PDP na wozeczkach.Nie bylo na czym oka zawiesic hhihi OJ !!!! co ja gadam co ja gadam ha ha WSZYSTKIE POLKI SA SLICZNE !!! Trase spacerow juz kolezanek znam to moze bedzie z kim porozmawiac

Myślę ,że szczerze,ale czasami wygląd myli .Może się o tym przekonasz.
24 lipca 2014 16:03 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jestem babcią:):):):)SMS-"JUŻ JEST ,WSZYSTKO OK,NAPISZE POTEM"i sie dowiedziałam:):):)

Wielkie Gratulacje-babciu.
24 lipca 2014 16:06
OH Orimie nie posadzilabym cie ze ludzi osadzasz po wygladzie,tu z nami piszezsz i tez nie wiesz jakie my pasztety jestesmy,a moze to my ktoras z forumowiczek tam spacerowala
24 lipca 2014 16:15 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Gratulacje Kasia, oj też mi sie marzy zostać babcią ale moja młodzież jakoś nie ma ochoty mnie nią zrobić:)
24 lipca 2014 16:23 / 2 osobom podoba się ten post
ivetta

I tu masz rację;) ja np. 100 kg żywej wagi, pasztet jakich mało i coooo? Jestem dyskwalifikowana przez 90% mężczyzn...;( 
24 lipca 2014 16:24 / 1 osobie podoba się ten post
elzbietaa

Gratulacje Kasia, oj też mi sie marzy zostać babcią ale moja młodzież jakoś nie ma ochoty mnie nią zrobić:)

Moja mama cały czas 'dyskretnie' sugeruje, że przydałyby się wnuki;) 
24 lipca 2014 16:33 / 2 osobom podoba się ten post
nianta

I tu masz rację;) ja np. 100 kg żywej wagi, pasztet jakich mało i coooo? Jestem dyskwalifikowana przez 90% mężczyzn...;( 

Ja tez sporo ważę, ale też  jestem troszkę ,ale małą troszkę  wysportowana.Wtedy te kg rozkładają się na całe ciało.
Te 100kg to przy jakim wzroście ?
Ja też bym chciała wysmukleć , ale jest ciężko , a w spadku dostałam w genach taki wyglad.
Nigdy nie mów o sobie ,że jesteś ,,pasztet'',niska samo -ocena dołuje.
Mój znajomy mówił ;
,,Każda potwora znajdzie swojego adoratora''
24 lipca 2014 17:02 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Gratuluje z serducha, niech sie dobrze i zdrowo chowa:)))))
24 lipca 2014 17:07 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Bez obaw ja nie z tych co oceniaja ksiazke po okladce
24 lipca 2014 17:10 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Gratulacje !!!!
24 lipca 2014 17:12
Moja radość przywaliła obuchem tragiczna informacja.....Nad ranem moja kuzynka wracała z Wro do Jeleniej z córką.dziewczyna miała oko operowane ,wpadły na nieoświetlone jakieś dostawcze auto,kuzynka w stanie krytycznym ,śmigłowcem prosto na stół oper.,a jej córka zginęła na miejscu,z samochody nic nie zostało...Ironia losu-jedno dziecko się urodziło a jedno umarło...Szlag by to.....
24 lipca 2014 17:15
kasia63

Moja radość przywaliła obuchem tragiczna informacja.....Nad ranem moja kuzynka wracała z Wro do Jeleniej z córką.dziewczyna miała oko operowane ,wpadły na nieoświetlone jakieś dostawcze auto,kuzynka w stanie krytycznym ,śmigłowcem prosto na stół oper.,a jej córka zginęła na miejscu,z samochody nic nie zostało...Ironia losu-jedno dziecko się urodziło a jedno umarło...Szlag by to.....

Strasznie to przykre Kasiu:((
Wyrazy współczucia.
24 lipca 2014 17:17 / 5 osobom podoba się ten post
nianta

Nianta,wiesz co?Ciebie jednak to zbiorowe manto w pasztetowy tyłek nie minie!!!!!!!Jak Blondynowi od 7 lat Twoje pasztetowe wdzięki nie przeszkadzają to widac masz w sobie to coś.....pasztetowe coś:)Poza tym opinia nawet 99,9% facetów nie powinna Cie interesować wszak masz juz swój 0,1% w domu:)
24 lipca 2014 17:17
.. nic dodac, wyrazy wspolczucia...