Na wyjeździe #11

25 lipca 2014 11:39 / 2 osobom podoba się ten post
agama

Hej kolezanki i koledzy!
Własnie debiutowałam przenoszac Pdp za pomoca podnosnika.REWELACJA!
Muszę jeszcze dopracować wysokośc zapiecia szelek i bedzie jeszcze lepiej.
Miłego dnia wszystkim!

..,.bardzo sie cisze, ze TY sie cieszysz..hahhahhh    wyciag to fajna rzecz.  Moze teraz bedzie troche lepiej....a synus wode kupuje....
Milego  dzionka , pozdrow  LILI....
25 lipca 2014 11:44 / 2 osobom podoba się ten post
AMOREK

..,.bardzo sie cisze, ze TY sie cieszysz..hahhahhh    wyciag to fajna rzecz.  Moze teraz bedzie troche lepiej....a synus wode kupuje....
Milego  dzionka , pozdrow  LILI....

Jeszcze  nie kupił ale dzisiaj ma zrobic zakupy:)
Wczoraj był drugi syn.Zapytał czy działa mój aldikowski modem.kiedy potwierdziłam,że tak poprosił o zwrot tego którego kupił wczesniej:)
Lili to juz pewnie przygotowuje sie do spotkania we Wrocławiu ale pozdrowię ja przy najblizszej okazji.
25 lipca 2014 15:15
A ja nadal nie mam jeszcze zmienniczki , a wyjazd miałby być w środę
25 lipca 2014 15:24 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

A ja nadal nie mam jeszcze zmienniczki , a wyjazd miałby być w środę :-)

Mial byc czy ma byc ??? Jak cie agencja kreci ze zmiana to wydus z nich kase.Dzis dzwonisz i mowisz ze jutro jedziesz do domu.I juz albo dostaniesz zmienniczke albo zazadasz stawki X2 Jak agencja nie chce stracic PDP to dostaniesz ta stawke albo w poniedzialek bedzie zmienniczka.Tylko pamietaj nic na gebe.Skany dokumentow ze stawka na e-mail teraz i juz
25 lipca 2014 15:27
agama

Hej kolezanki i koledzy!
Własnie debiutowałam przenoszac Pdp za pomoca podnosnika.REWELACJA!
Muszę jeszcze dopracować wysokośc zapiecia szelek i bedzie jeszcze lepiej.
Miłego dnia wszystkim!

a widzisz mowilem ze fajne ustrojstwo.Poza tym ze przewozisz z miejsca na miejsce to swietnie sie nadaje aby pupe umyc.Pdp sobie stoi na podnosniku a ty masz dwie rece wolne i pupe na wierzchu
25 lipca 2014 15:28
ORIM

Mial byc czy ma byc ??? Jak cie agencja kreci ze zmiana to wydus z nich kase.Dzis dzwonisz i mowisz ze jutro jedziesz do domu.I juz albo dostaniesz zmienniczke albo zazadasz stawki X2 Jak agencja nie chce stracic PDP to dostaniesz ta stawke albo w poniedzialek bedzie zmienniczka.Tylko pamietaj nic na gebe.Skany dokumentow ze stawka na e-mail teraz i juz

Powiedzieli, że mam się nie martwić... tylko, że mi się już tęskni za domem. Dzisiaj już piątek i nie ma nikogo zaakceptowanego, później weekend. Jak będzie akceptacja nawet w poniedziałek, to we wtorek ta dziewczyna musi już wyjechać. Późno trochę to załatwiają.
25 lipca 2014 15:30 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Powiedzieli, że mam się nie martwić... tylko, że mi się już tęskni za domem. Dzisiaj już piątek i nie ma nikogo zaakceptowanego, później weekend. Jak będzie akceptacja nawet w poniedziałek, to we wtorek ta dziewczyna musi już wyjechać. Późno trochę to załatwiają.

zrob tak jak ci napisalem.I tez im powiedz zeby sie nie martwili bo w czwartek jedziesz do domu ha ha
25 lipca 2014 16:11 / 4 osobom podoba się ten post
A ja czekam na zmienniczkę - powinna być za ok 1,5 - 2 godz . I juz odliczam godziny.

Wszystkim na wyjeździe życzę dobrej , spokojnej pracy ,aby czas szybko leciał i odliczanie cieszyło .Poszukujacym - tylko dobrych szteli. A urlopujacym się - miłego wypoczynku. Teraz i ja do Was dołączę .
25 lipca 2014 16:14 / 1 osobie podoba się ten post
mozah aM

A ja czekam na zmienniczkę - powinna być za ok 1,5 - 2 godz . I juz odliczam godziny.

Wszystkim na wyjeździe życzę dobrej , spokojnej pracy ,aby czas szybko leciał i odliczanie cieszyło .Poszukujacym - tylko dobrych szteli. A urlopujacym się - miłego wypoczynku. Teraz i ja do Was dołączę .

Mozah aM szczęśliwej podróży dodomku i fajnego urlopu a po wypoczynku wracaj do nas
25 lipca 2014 16:14
mozah aM

Aaaaa, napewno nie będę miała białych spodni... ;( niedyspozcja mi się właczyła i wolę nie ryzykować :D
25 lipca 2014 16:23 / 2 osobom podoba się ten post
mozah aM

Odpoczywaj intensywnie, żebyś miała po czym odpoczywać, jak wrócisz do pracy. I pamiętaj: "Lepiej grzeszyć i potem żałować, niż żałować, że się nie grzeszyło".  Szerokiej drogi.
25 lipca 2014 17:22 / 1 osobie podoba się ten post
mozah aM

Mozah aM szczęśliwej podrózy, gumowego urlopu i wspaniałej pogody:))))))
25 lipca 2014 17:27 / 1 osobie podoba się ten post
mozah aM

Szczęśliwej drogi! Udanego urlopu.:)
25 lipca 2014 17:34 / 3 osobom podoba się ten post
AMOREK

Miluskiego dnia opiekunkowo!!!!!!!! Wszystkim powracajacym do PL zycze spokojnej drogi bz wariatow..reszcie pakujacych..gumowe walizy.. a reszta niech odlicza. Miejmy nadzieje, ze dzien minie bez stresuuuuuuuuuuu....
ale widze, ze zapowiada sie juz atrakcyjnie. JUTRO BEDZIE LEPIEJ. Sloneczko jakos tak marnie swieci, tylko 22STOP., no i dobrze.

No ja miałam dzisiaj całkiem sympatycznie. Nie musiałam gotować obiadu, bo wybraliśmy się do jakiejś stylowej restauracji. W drodze powrotnej zakupy z PDP. Zrobiłam tylko kawkę i miałam frei, aby podjechać do Festspielhaus i obejrzeć orszaki limuzyn i wysiadających z nich osobistości, którzy nawiedzili Bayreuth z okazji rozpoczynających się tu dni wagnerowskich. Całe miasto tym żyje i moi seniorzy również. Pogoda piękna, więc dobrze siedziało mi się w wypielęgnowanym na tę okoliczność parku. Jak wszyscy już znikneli w budynku festiwalowym, to pojechałam sobie jeszcze na rowerową rundkę. A teraz włączyłąm lopka, aby trochę odpocząć po wycieczce. Moi seniorzy słuchają namiętnie transmisji koncertu w radiu.
25 lipca 2014 19:09
Tak są zasłuchani, że nawet nie są głodni i kolacji nie chcą. Podałam im tylko leki z kęsem chleba i na dzisiaj wystarczy.