Czym przetrzeć kafelki na podłodze,źeby chodnik mi się nie ślizgał.Pizgłam jak długa i zła jestem.Pod chodnikiem jest mata antypoślizgowa,ale sama czymś sprytnym powycierałam i mam ślizgawkę.Ocet nie pomaga.
Czym przetrzeć kafelki na podłodze,źeby chodnik mi się nie ślizgał.Pizgłam jak długa i zła jestem.Pod chodnikiem jest mata antypoślizgowa,ale sama czymś sprytnym powycierałam i mam ślizgawkę.Ocet nie pomaga.
Od dwóch dni męczy mnie katar , ból gardła i chyba gorączka - głowa boli , ale temperatury sobie nie mierzyłam . Wczoraj było fatalnie , ale dzisiaj jest zdecydowanie lepiej - wczorajsza mocna kuracja miodem chyba zaczyna działać .
Jaki miód stosujesz?
Nie o ratunek mi chodzi a o wiadomości - takie skrótowe-skąd wiadomo,że człowiek ma problemy z tarczycą?i bez znaczenia-nadczynność czy niedoczynność?Objawia się toto jakoś?
Od razu wytłumaczę,że jako okaz zdrowia niczego nie odczuwam i nie zauważam-poza tzw. czarnymi łokciami.Internet powiedział do mnie,że to oznaka problemów z tarczycą.Lekarka moja zaś powiedziała,że to od siedzenia i podpierania się łokciami.No i nie wiem-lekarki nie zmienię,bom za leniwa a ona mi i tak do niczego niepotrzebna.Zaś łokciami podpieram się bardzo długo,bo taka ta moja praca jest.I w co wierzyć?a właściwie jak problemu się pzbyć?Bom bardziej skłonna uwierzyć,że to starość i podpieranie się łokciami niż tarczyca mjakaś,bo niczego nie obserwuję innego u siebie.
Może ktoś coś mi poradzi,doradzi.Mojej Pdp moknie noga.Rozumiem pot,jak jest gorąco,ale temp.normalna ,cienká kołdra,a pod nogą mokro ,że wykręcać można.I to tylko jedna ta która jest sparaliżowana.Zmieniłam prześcieradło,przykryłam ją samym prześcieradłem.W ciągu godziny powtórka.
Dodatkowo podłożyłam podkład jednorazowy i płócienny mniejszy.I znowu mokre jakby ze dwa litry wody wylał.
Czy ktoś kiedyś miał taki przypadek?To jest od południa.
Twoja pdp po udarze jest?
Tak po udarze.No i podejrzewa lekarka ,że może być następny.
Guz jest już z dziesięć lat,a gdzie dokładnie to rodzina sama nie wie.W każdym bądź razie Pdp trzyma się często powyżej skroni z lewej strony,szczególnie gdy coś je i pije.A paraliż ma prawostronny.Jutro ma lekarka przyjść.