oczywiscie ze tak ubieraj sie i znikaj potrzebne Ci to jest bardiej niz myslisz.................... a sio :)
oczywiscie ze tak ubieraj sie i znikaj potrzebne Ci to jest bardiej niz myslisz.................... a sio :)
No i co mam zrobić? Leje jak z cebra,półbuty juz wypastowane i schowane tak samo jak prawie wszystkie ubrania,a ja mam wolny dzień,mam powyciągac znowu żeby wyjść pomomo ze leje?
no tez jestem w szoku, ze nic nas wieczorami na tarasie nie zre. w Pl by tak nie posiedzial. za to iloscia much i pajakow nadrabiaja ;) zastanawiam sie, czy zanim stad nie wyjade, nie zamienie sie w pajaka, co noc jestem pokasana. co rano fenistil. co ubije ich kilka, pojawiaja sie nastepne. smiem twierdzic, ze Niemcy chyba specjalnie je hoduja ;)
A może w ramach sąsiedzkiej przyjaźni Niemcy wysyłają komary do Polski? U mnie nigdy nie było w D specjalnie dużo much, a pająki tylko wtedy, gdy się nie machało szczotką pod sufitem. Poza tym ja lubię pająki, mnie nie przekadzają, lubię tez myszki, choć nie przepadam za ich ogonkami.
Iivanilia Ty już jutro w kraju, po pół roku nieobecności to duże przezycie, bruk pewnie ucałujesz z radości i nawet polskie smieci nie będa Ci przeszkadzać na ulicy. Ja po powrocie do Wrocka zwykle zauważam, że jest czystszy niż był kiedyś i jak szybko buduje się teraz nowe rzeczy. Dwie, trzy nieobecności i budynek stoi, tempo jest niesamowite.
Czekam na odwiedziny jakiegoś dzieciaka babci, przy 7 zdyscyplinowanych chłopaków i dziewczyn jest tu zawsze ruch w interesie. Zwykle jak wpadają, to ja siedzę przy kompie i pewnie myślą, że nic innego nie robię. Dziś dla odmiany książkę mam na podorędziu, he, he, zamiast konewki, odkurzacza albo innego dowodu zajmowania się pracą.
Jak dzionek płynie, kochanieńcy?
dlaczego u mnie nie ma komarow... pierwszy raz z czyms takim sie spotykam... czy tak pryskaja chemia, ze nawet nie ma kto w nocy pobzykac ????????? oj ci los opiekunki......
Mówisz, że komar Ci(ę) w nocy bzykał..... ciekawe :)))))))))))))
No i co mam zrobić? Leje jak z cebra,półbuty juz wypastowane i schowane tak samo jak prawie wszystkie ubrania,a ja mam wolny dzień,mam powyciągac znowu żeby wyjść pomomo ze leje?
Normalnie i spokojnie pomimo nawet tego ze mialem kontrole z mojej firmy w obecnosci niemieckiego posrednika.Pewnie bym wypadl super,ale no coz zazadalem podwyzki.Nawet nie to ze poprosilem ha ha
no tez jestem w szoku, ze nic nas wieczorami na tarasie nie zre. w Pl by tak nie posiedzial. za to iloscia much i pajakow nadrabiaja ;) zastanawiam sie, czy zanim stad nie wyjade, nie zamienie sie w pajaka, co noc jestem pokasana. co rano fenistil. co ubije ich kilka, pojawiaja sie nastepne. smiem twierdzic, ze Niemcy chyba specjalnie je hoduja ;)
przepraszam uprzejmnie ale my w PL tyz siedzimy do poznego wieczora i nic nie bzyka:)
przepraszam uprzejmnie ale my w PL tyz siedzimy do poznego wieczora i nic nie bzyka:)