przepraszam uprzejmnie ale my w PL tyz siedzimy do poznego wieczora i nic nie bzyka:)
przepraszam uprzejmnie ale my w PL tyz siedzimy do poznego wieczora i nic nie bzyka:)
a mnie dzis w koncu dopuszcza do mojej PDP do szpitala- zobacze jak sytuacja na froncie. ale skoro mnie tam chca zabrac, znaczy, ze babcia pewnie czuje sie lepiej. wiec bedzie wracac do domu- skonczy sie luksus ;) trzaba bedzie wrocic do kieratu- dobrze, ze juz niedlugo. albo chca mnie zwolnic, za moje przedwczorajsze i wczorajsze wypuszczenie sie w swiat na dluzej ;) pozyjemy zobaczymy.
a moze zwyle po ludzku jest Ci wdzieczna za ten spedzony czas z mamusia????
No coś Ty,rzadko się zdarza żeby rodziny chciały kogoś"zwolniec z pracy" za dłużyszy pobyt poza domem ,tym bardziej że pdp jest w szpitalu. No co Ty? Spokojnie idż,przywitaj się z pdp i przyklej uśmiech na usta.
Wspominałam wczoraj,że corka babci jest niezwykle,ponadprzeciętnie dla mnie miła. Zaczęłam się jej bać bo niewiedziałam co ona ode mnie chce,może to żebym została dłuzej ze względu na brak zmenniczki? Okazało się,że tego ode mnie nie oczekuje,nawet planuje sobie spanie z mamusią jakby nie znalazła się opiekunka do mojego wyjazdu. Wiecie jak mi ulżyło? W innym przypadku,musiałabym ją znowu ochrzanić hahahah
Dalej jednak niewydedukowałam co ona ode mnie chce.
Wspominałam wczoraj,że corka babci jest niezwykle,ponadprzeciętnie dla mnie miła. Zaczęłam się jej bać bo niewiedziałam co ona ode mnie chce,może to żebym została dłuzej ze względu na brak zmenniczki? Okazało się,że tego ode mnie nie oczekuje,nawet planuje sobie spanie z mamusią jakby nie znalazła się opiekunka do mojego wyjazdu. Wiecie jak mi ulżyło? W innym przypadku,musiałabym ją znowu ochrzanić hahahah
Oj to proste.Do domu jedziesz to taka mila atmosfera.Tak abys zapamietala jak cie lubia ha ha Taki buziak na do widzenia hihi Zaraz musza cos chciec hihi No tak ale ty z tych co sprawdzaja i intryge wyczuja wszedzie ha ha
Oj Orim, Orim :)
Normalne chyba, ze Ivanilka wyciąga takie wnioski jeśli przez pół roku przeważał kij a pod koniec zaserwowano jej marną marcheweczkę.