A się ubawiłam , że ho , ho !!!!... O czym niektórzy piszą ?... jak niektórzy wszystko wiedzą !... kto do kogo i z jakiego powodu !... Jajcary jedne !!!:-))))))))..... Sorry , co niektóre Panie , ale , czy nie pomyślałyście o tym , że takich szteli a włąściwie biur nie jest tak wcale dużo jak Wam się wydaje , tych chodzących bez pampersów , robiących wszystko koło siebie ?... Nie myślcie , że chodzi mi o mnie samą ,ale o inne opiekunki też . Na szteli , dość ciężkiej , bo PDP-na nie jest chodząca , jedynie przy pomocy opiekunki potafi stanąć na moment ...a , nie będę tłumaczyła bo po co ? powiem tylko , że tu RODZINA kontaktuje się z opiekunką telefonicznie i z podstawowym jak to określiła Wichurrka niemieckim nie dała by sobie tu rady .....Nie chce mi się dyskutować , bo z tego co widzę naet nie mam szans , żeby ktoś mnie zrozumiał .... Gratuluję wysokich zarobków koleżankom , które w sumie nie są opiekunkami , bo o ile się orientuję to na takich stanowiskach jak niektóre macie to zarobki skłaniają się do kilku tysięcy euro !!!... cóż ja mogę , żwykła pampersiara , nawet niegodnam z Wami dyskutować .... Nie myślcie , że się wk......am , NIE !!... Rozbawiłyście mnie jak mało kto ! -:))))))))))))))))))))))))))DDDDDDDDDDDDDDDDDDD