A ja sie ciesze bo M. kłótnie powycina i zostanie mój dialog z Orimem o klejnotach/jego/.
A ja sie ciesze bo M. kłótnie powycina i zostanie mój dialog z Orimem o klejnotach/jego/.
W bojowych nastrojach to są dwie inne a Margolcia to od dawna wiadomo że preferuje zapasy z płcią męską.
A co do mnie to ja nigdy o te klejnoty nie musiałam walczyć
Zawsze miałam ile chciałam ha
No to juz nie wiem,kłocimy sie / Ziolkowa i Mleczko/ zle,kochamy się / ja i Orim/ tez zle...to do arabrab Orim,za duzo klejnotów to tez czasem za ciężko
Bo nie wiadomo na ktory diament sie tego wieczoru zdecydowac ha ha
Nie jesteś opiekunka i nie dyskutuje z tobą.Nie znasz sie na rzeczy.Zmien forum.
NIGDY być ciebie nie awansowała,raczej wyrzuciłabym z roboty, a przyjaciól,ze znajomych,ze MYŚli nawet ,bo tAK jesteś okropna!
No to juz nie wiem,kłocimy sie / Ziolkowa i Mleczko/ zle,kochamy się / ja i Orim/ tez zle...to do arabrab Orim,za duzo klejnotów to tez czasem za ciężko
Bo nie wiadomo na ktory diament sie tego wieczoru zdecydowac ha ha
...Prowadżcie ten dialog jak najdłużej , pokażcie , ze o głupstwach też mozna pisać i się przy tym świetnie bawić ( słowem ) .... Zawsze znajdzie się ktoś co mu nie będzie taki styl pisania odpowiadał , ale jak dla mnie to jest jeden z bezpieczniejszych tematów :))))))))
Orim !Mnie tam prawie zawsze dobrze! No chyba ze jakis wyjątkowy ignorant sie trafi...
nikomu nie ubliżam,i |NIGDY tego nie robię,mam klasę,której tobie brakuje i twojej szefowej i to was zlości,jesli mnie moderator wywali to trudno!
nikomu nie ubliżam,i |NIGDY tego nie robię,mam klasę,której tobie brakuje i twojej szefowej i to was zlości,jesli mnie moderator wywali to trudno!
a Ty też nie jesteś tu Gównodowodzącą bo tak Ci sie zdaje,mam nadzieję,że i Ciebie Moderarator przywoła do porzadku,może spróbuj tu po prostu BYC a nie RZADZIC:!