Na wyjeździe #13

24 sierpnia 2014 16:28 / 1 osobie podoba się ten post
W bojowych nastrojach to są dwie inne a Margolcia to od dawna wiadomo że preferuje zapasy z płcią męską.

A co do mnie to ja nigdy o te klejnoty nie musiałam walczyć
Zawsze miałam ile chciałam ha
24 sierpnia 2014 16:29 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

A ja sie ciesze bo M. kłótnie powycina i zostanie mój dialog z Orimem o klejnotach/jego/.

No coś Ty !.... zaraz ktoś by się doczepił , ze jakiś " portal randkowy " uskuteczniacie .... Duża dziewczynka jesteś a życia na forum jeszcze nie znasz ? :))))))))))))))))))
24 sierpnia 2014 16:32
greenandy

W bojowych nastrojach to są dwie inne a Margolcia to od dawna wiadomo że preferuje zapasy z płcią męską.

A co do mnie to ja nigdy o te klejnoty nie musiałam walczyć
Zawsze miałam ile chciałam ha

swietnie ze tak jest.Jednak myslalem ze diamenty ( bo o tych klejnotach pisze) ile by ich sie nie mialo zawsze zdobia kobiete. 
24 sierpnia 2014 16:33
No to juz nie wiem,kłocimy sie / Ziolkowa i Mleczko/ zle,kochamy się / ja i Orim/ tez zle...to do arabrab   Orim,za duzo klejnotów to tez czasem za ciężko

Bo nie wiadomo na ktory diament sie tego wieczoru zdecydowac ha ha
24 sierpnia 2014 16:36
greenandy

No to juz nie wiem,kłocimy sie / Ziolkowa i Mleczko/ zle,kochamy się / ja i Orim/ tez zle...to do arabrab   Orim,za duzo klejnotów to tez czasem za ciężko

co by nie napisal to zle !!! Kobieta zawsze cos nie pasuje ha ha Tak bylo jest i bedzie ale byl czas przywyknac ha ha
24 sierpnia 2014 16:37 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Nie jesteś opiekunka i nie dyskutuje z tobą.Nie znasz sie na rzeczy.Zmien forum.

znam sie na opiece lepiej ja ty,opiekowalam sie ludżmi chorymi a  nie ryłam w ich ogrodach,nie zabierasz głosu w sprawach wążnych,nic nie wyniosłam z tego co tu objawiasz jako prawdy wiekopomne kżdne!y może sobie wyczytać z neta,co zresztą robisz produkując nowe topiki których NIKT nie czyta,to że nie szukam pracy przez Forum nie znaczy ,że jej nie szukam,opanuj sie kobieto,boa mam nadzieje ,że w koncu pod twoimi wrednymi wpisami pojami sie BAN z CZERWONYM wpisem,liczę na to ,siedząc w podziemiu!
24 sierpnia 2014 16:37 / 6 osobom podoba się ten post
ziolkowa

NIGDY być ciebie nie awansowała,raczej wyrzuciłabym z roboty, a przyjaciól,ze znajomych,ze MYŚli nawet ,bo tAK jesteś okropna!

Ziolkowa, Ty w profilu masz cierpliwa?! Z takim podejsciem nerwowym, zastanowilabym sie na Twoim miejscu, czy aby przypadkiem nadajesz sie na opiekunke, za serio bierzesz to, co brac trzeba na luzik, ogarnij sie kobieto!!! Pizdziesiatka na karku aTy jak smarkata ublizasz, pisz, doradzaj a nie , wylaniasz sie tylko wtedy jak mleczko cos szrajbnie i co nawet Ciebie nie dotyczy, po co?

Chyba jednak wyszukujesz topiki przez mleczko załozone.Ha ha  
24 sierpnia 2014 16:38
greenandy

...Prowadżcie ten dialog jak najdłużej , pokażcie , ze o głupstwach też mozna pisać i się przy tym świetnie bawić ( słowem ) .... Zawsze znajdzie się ktoś co mu nie będzie taki styl pisania odpowiadał , ale jak dla mnie to jest jeden z bezpieczniejszych tematów :))))))))
24 sierpnia 2014 16:38 / 2 osobom podoba się ten post
Orim !Mnie tam prawie zawsze dobrze! No chyba ze jakis wyjątkowy ignorant sie trafi...
24 sierpnia 2014 16:40 / 1 osobie podoba się ten post
nikomu nie ubliżam,i |NIGDY tego nie robię,mam klasę,której tobie brakuje i twojej szefowej i to was zlości,jesli mnie moderator wywali to trudno!
24 sierpnia 2014 16:41 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

...Prowadżcie ten dialog jak najdłużej , pokażcie , ze o głupstwach też mozna pisać i się przy tym świetnie bawić ( słowem ) .... Zawsze znajdzie się ktoś co mu nie będzie taki styl pisania odpowiadał , ale jak dla mnie to jest jeden z bezpieczniejszych tematów :))))))))

Pewnie ze bezpieczny
Dzieciątko juz raczej nam sie nie przytrafi 
24 sierpnia 2014 16:41 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

Orim !Mnie tam prawie zawsze dobrze! No chyba ze jakis wyjątkowy ignorant sie trafi...

Samej z sobą też ? ..... :))))))))))
24 sierpnia 2014 16:42 / 2 osobom podoba się ten post
ziolkowa

nikomu nie ubliżam,i |NIGDY tego nie robię,mam klasę,której tobie brakuje i twojej szefowej i to was zlości,jesli mnie moderator wywali to trudno!

Jesli to do mnie to melduje ze szefowej juz nie mam
Kiedys mialam szefa ale to tez juz zamierzchłe czasy
24 sierpnia 2014 16:44 / 2 osobom podoba się ten post
ziolkowa

Lecz sie babo na pięty, bo na głowe jest zu spat.

Dopiero co pisałam o zadymiarach, o to jedna z nich, przyszla z nikąd, zeby zepsuc fajny temat i robi z siebie męczennice!
24 sierpnia 2014 16:45 / 6 osobom podoba się ten post
ziolkowa

a Ty też nie jesteś  tu Gównodowodzącą bo  tak Ci sie zdaje,mam nadzieję,że i Ciebie Moderarator przywoła do porzadku,może spróbuj tu po prostu BYC a nie RZADZIC:!

A wiesz że kiedy chyba już z enty raz gdy zobaczyłam powtarzające się posty tej persony doszłam do podobnego wniosku? Nie było upomnienia na czerwono. Dlaczego???
A może dlatego rządzi bo jest w zarządzie to co innego niż moderacja??? :))))))