Na wyjeździe #13

24 sierpnia 2014 15:43 / 11 osobom podoba się ten post
margolcia

Emi, mnie sie wydaje ze na forum wpadło pare osob, ktore mialy nadzieje dominowac, cos nie wyszlo, przez pare osob zostały zdemaskowane i poszly sobie, zalozyly na fb temat podobny do pudelka, rębia tyłki tym co im nie pasuja i jest oki. Tu wpadna czasem malą zadymke zrobic. Wiem co piszę, bo na fejsie mam profil i niechcacy na ta konferencje sie zalapałam(ktos mnie zaprosił a ktos inny to zaproszenie ostro skrytykował). Ja sie zmyłam, bo nie lubie pepluchów i pudelka w takim wydaniu. Jak im to sprawia satysfakcje, to prosze bardzo, niech sie tam wyskamlają, moze kompleksy je opuszczą, czego zycze z calego serducha, ha ha!

Uważam , że jeśli mamy do siebie trochę dystansu ( Ty masz go na stówę ) to proszę bardzo - żartujcie , jest wiadomym , że nawet osoby z dystansem jak ktoś za długo sobie jaja robi też stracą cierpliwość . Nie cierpię jak ktoś mi mówi  z tym się baw , z tym nie baw .Żeby było jasne : NIKT mi nie dyktował ani nie da rady dyktować z kim mam się bawić !......... Nie znacie mnie : ja należę do takich durnowatych ludzi , którzy Wszystkich lubią !!! ... w danej chwili mogę byc na kogos zła , podk ....... , strzelić " słowem " prosto w pysk , ale nie powiem , że już przez jakąś głupotę , jakieś słowo nie po mojej myśli - przestanę kogoś lubić  ..... może jestem z gatunku , który jest już na wymarciu ?....:((((
24 sierpnia 2014 15:47 / 2 osobom podoba się ten post
beata

Tetetee!!:-) :-) :-) :-)  piekna poczekaj jescze z tym opisem na stronie hahahaha bo podwyrzki nie dostaniemy :-)  a tak nie napisalas jak sie czujesz wyslalam ci wiadomosc ,lepiej ci juz przeszl troche czy dalej sie meczysz ????

Dzisiaj juz chate do jako-takiego uzytku doprowadzilam!(niedziela!!!), glowa jeszcze pobolewa ale kosci juz jakby lepiej, katar mam. 

Ja poprobuje dzwonic, jutro i po jutrze.  Podwyzszeczka jak nic będzie, nie bój główki.
24 sierpnia 2014 15:53 / 11 osobom podoba się ten post
Andrea to juz troszke trwa.Taka polemika o niczym,łapanie sie za słowka i gorzkie zale.Dziewczyny sa zmeczone i dosc drazliwe.Jak kazdy zreszta na wyjezdzie.Normalka.gdzies trzeba znalesc wentyl bezpieczenstwa i troszke odreagowac.No stalo sie tak ze wentylem jest forum.Ja czasami czytam co sobie dziewczyny "milego" pisza jednak nie komentuje.To "babskie " sprawy. Czy nalezy nabierac dystansu ? Nie wiem nie zastanawialem sie nad tym.
poniewaz i tak cos mnie pokusi aby to wszystko obrocic w zarty to moze nie bede czekal az tak dlugo.Proponuje stanac na "udeptanej ziemi" i tam bronic swoich racji.Moze basen z kislem i zapasy w nim ha ha.
24 sierpnia 2014 15:56 / 3 osobom podoba się ten post
A ty bedziesz sędziował?
24 sierpnia 2014 15:56 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Andrea to juz troszke trwa.Taka polemika o niczym,łapanie sie za słowka i gorzkie zale.Dziewczyny sa zmeczone i dosc drazliwe.Jak kazdy zreszta na wyjezdzie.Normalka.gdzies trzeba znalesc wentyl bezpieczenstwa i troszke odreagowac.No stalo sie tak ze wentylem jest forum.Ja czasami czytam co sobie dziewczyny "milego" pisza jednak nie komentuje.To "babskie " sprawy. Czy nalezy nabierac dystansu ? Nie wiem nie zastanawialem sie nad tym.
poniewaz i tak cos mnie pokusi aby to wszystko obrocic w zarty to moze nie bede czekal az tak dlugo.Proponuje stanac na "udeptanej ziemi" i tam bronic swoich racji.Moze basen z kislem i zapasy w nim ha ha.

A przystojny ORIM wsród gawiedzi, oczko by sobie pocieszył, co nie ORIMKU??? W oliwie nie było by bardziej seksi?
24 sierpnia 2014 15:57 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Dzisiaj juz chate do jako-takiego uzytku doprowadzilam!(niedziela!!!), glowa jeszcze pobolewa ale kosci juz jakby lepiej, katar mam. 

Ja poprobuje dzwonic, jutro i po jutrze.  Podwyzszeczka jak nic będzie, nie bój główki.

Margolcia a ty w domku ?? do kiedy ??
24 sierpnia 2014 15:57 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

To amorek pisała wroci andrea to porzadek zrobi i jak widze to robi.

nigdy,   prosze sie na mnie nie powolywac.  i  oderwanych z konteksu wypowiedzi   /oraz   monologow...
 jako osoba kulturalna zycze wszystkim milego popoludnia.....
inne tematy zostawie do swojej wiadomosci... bo chyba nagle  zrobilam sie daltonistka....
24 sierpnia 2014 15:59
Joasia

Margolcia a ty w domku ?? do kiedy ??

Prawdopodobnie do 09 wrzesnia Joasiu. A Ty dalej ciągniesz? Juz chyba jestes niedaleko mety, co?
24 sierpnia 2014 16:01 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Prawdopodobnie do 09 wrzesnia Joasiu. A Ty dalej ciągniesz? Juz chyba jestes niedaleko mety, co?

Tak już w niedzielę wyjeżdzam :) zostało mi jeszcze 6 dni :) :)
24 sierpnia 2014 16:03 / 10 osobom podoba się ten post
mleczko47

Forum to nie pesel,mozna sobie zmienić.

a Ty też nie jesteś  tu Gównodowodzącą bo  tak Ci sie zdaje,mam nadzieję,że i Ciebie Moderarator przywoła do porzadku,może spróbuj tu po prostu BYC a nie RZADZIC:!
24 sierpnia 2014 16:05
Joasia

Tak już w niedzielę wyjeżdzam :) zostało mi jeszcze 6 dni :) :)

Ooooo to juz prawie w domku jestes, Joasiu ! I wszystkiego Naj!!! Wracasz do domku i wstępujesz zaraz na nową droge zycia!!! Bardzo Cie lubie Joasia i zawsze bede Ci dobrze zyczyć!
24 sierpnia 2014 16:09 / 2 osobom podoba się ten post
ziolkowa

a Ty też nie jesteś  tu Gównodowodzącą bo  tak Ci sie zdaje,mam nadzieję,że i Ciebie Moderarator przywoła do porzadku,może spróbuj tu po prostu BYC a nie RZADZIC:!

dziekuje za awans.
24 sierpnia 2014 16:11
margolcia

A przystojny ORIM wsród gawiedzi, oczko by sobie pocieszył, co nie ORIMKU??? W oliwie nie było by bardziej seksi?

a tam oko pocieszyl ha ha bilety bym sprzedawal i jeszcze na tym bym zarobil ha ha
Ale Ok jak wyzwanie to wyzwanie.Dla zwyciezcy nagroda : srebny wisiorek z diamentem. Mowie, znaczy sie pisze serio, i słowa dotrzymam
24 sierpnia 2014 16:12 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko47

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

W kupie siła mosci panie:)  te plusy należały sie Tobie margolcia.Bo przecież zawsze na forum mozna wrocić  z podkulonym ogonem i udawac że nic sie nie stało i nic sie nie wie.Tak trzymać, innych mozna pouczać  nie majac sobie nic do zarzucenia.

Twoje posty są tak durne,że nawet nie warto ich komentować,choćby po to,żeby zostać na forum :))))
24 sierpnia 2014 16:12 / 6 osobom podoba się ten post
margolcia

Ooooo to juz prawie w domku jestes, Joasiu ! I wszystkiego Naj!!! Wracasz do domku i wstępujesz zaraz na nową droge zycia!!! Bardzo Cie lubie Joasia i zawsze bede Ci dobrze zyczyć!

Tak Margolciu 4 pażdziernika biorę ślub :):):)
I dziękuję Ci bardzo :):):):):)