24 sierpnia 2014 15:43 / 11 osobom podoba się ten post
margolciaEmi, mnie sie wydaje ze na forum wpadło pare osob, ktore mialy nadzieje dominowac, cos nie wyszlo, przez pare osob zostały zdemaskowane i poszly sobie, zalozyly na fb temat podobny do pudelka, rębia tyłki tym co im nie pasuja i jest oki. Tu wpadna czasem malą zadymke zrobic. Wiem co piszę, bo na fejsie mam profil i niechcacy na ta konferencje sie zalapałam(ktos mnie zaprosił a ktos inny to zaproszenie ostro skrytykował). Ja sie zmyłam, bo nie lubie pepluchów i pudelka w takim wydaniu. Jak im to sprawia satysfakcje, to prosze bardzo, niech sie tam wyskamlają, moze kompleksy je opuszczą, czego zycze z calego serducha, ha ha!
Uważam , że jeśli mamy do siebie trochę dystansu ( Ty masz go na stówę ) to proszę bardzo - żartujcie , jest wiadomym , że nawet osoby z dystansem jak ktoś za długo sobie jaja robi też stracą cierpliwość . Nie cierpię jak ktoś mi mówi z tym się baw , z tym nie baw .Żeby było jasne : NIKT mi nie dyktował ani nie da rady dyktować z kim mam się bawić !......... Nie znacie mnie : ja należę do takich durnowatych ludzi , którzy Wszystkich lubią !!! ... w danej chwili mogę byc na kogos zła , podk ....... , strzelić " słowem " prosto w pysk , ale nie powiem , że już przez jakąś głupotę , jakieś słowo nie po mojej myśli - przestanę kogoś lubić ..... może jestem z gatunku , który jest już na wymarciu ?....:((((