Na wyjeździe #13

24 sierpnia 2014 16:14 / 1 osobie podoba się ten post
ziolkowa

Twoje posty są tak durne,że nawet nie warto ich komentować,choćby po to,żeby zostać na forum :))))

Nie jesteś opiekunka i nie dyskutuje z tobą.Nie znasz sie na rzeczy.Zmien forum.
24 sierpnia 2014 16:14 / 2 osobom podoba się ten post
greenandy

A ty bedziesz sędziował?

no co ty bez sedziowania.Jedyna zasada to nie ma zadnych zasad ha ha
24 sierpnia 2014 16:16 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

no co ty bez sedziowania.Jedyna zasada to nie ma zadnych zasad ha ha

To się właśnie dzieje nad Twoim postem :PPP
24 sierpnia 2014 16:17 / 1 osobie podoba się ten post
I wszyscy/wszystkie wygrywają?
To ile ty tych wisiorków z diamentem masz ???
24 sierpnia 2014 16:19 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

dziekuje za awans.

NIGDY być ciebie nie awansowała,raczej wyrzuciłabym z roboty, a przyjaciól,ze znajomych,ze MYŚli nawet ,bo tAK jesteś okropna!
24 sierpnia 2014 16:19 / 7 osobom podoba się ten post
greenandy

Diament jeden a jak wszyscy wiedzą prawdziwy diament jest bardzo twardy ....a wisiorki dwa :))))))))
24 sierpnia 2014 16:21 / 2 osobom podoba się ten post
Uuu,a ja myślałam że Orim taki hojny,a on hojny inaczej.
24 sierpnia 2014 16:21 / 3 osobom podoba się ten post
ziolkowa

NIGDY być ciebie nie awansowała,raczej wyrzuciłabym z roboty, a przyjaciól,ze znajomych,ze MYŚli nawet ,bo tAK jesteś okropna!

Dosyc !!!!!!!  Basta!!!!!!! Ende !!!!! Sclusss!!!!!!!!!
24 sierpnia 2014 16:22 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

ale tylko jeden wychodzi zywy ha ha A to jest nagroda Granad i diamenty
PS. jak juz to cytuj moje posty to zawsze odpisze/default.jpg" alt="" />
24 sierpnia 2014 16:23 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

a tam oko pocieszyl ha ha bilety bym sprzedawal i jeszcze na tym bym zarobil ha ha
Ale Ok jak wyzwanie to wyzwanie.Dla zwyciezcy nagroda : srebny wisiorek z diamentem. Mowie, znaczy sie pisze serio, i słowa dotrzymam

Na moje gabaryty prosze o 10 litrowa baryłke płynu oleistego, a co? Powalcze o ten "wisior". 
24 sierpnia 2014 16:23 / 6 osobom podoba się ten post
margolcia

Emi, mnie sie wydaje ze na forum wpadło pare osob, ktore mialy nadzieje dominowac, cos nie wyszlo, przez pare osob zostały zdemaskowane i poszly sobie, zalozyly na fb temat podobny do pudelka, rębia tyłki tym co im nie pasuja i jest oki. Tu wpadna czasem malą zadymke zrobic. Wiem co piszę, bo na fejsie mam profil i niechcacy na ta konferencje sie zalapałam(ktos mnie zaprosił a ktos inny to zaproszenie ostro skrytykował). Ja sie zmyłam, bo nie lubie pepluchów i pudelka w takim wydaniu. Jak im to sprawia satysfakcje, to prosze bardzo, niech sie tam wyskamlają, moze kompleksy je opuszczą, czego zycze z calego serducha, ha ha!

Niech sobie ulżą. Normalni niech nie zwracają na nich uwagi.

24 sierpnia 2014 16:24 / 5 osobom podoba się ten post
Mile Panie.Drogie kolezanki !! Proszę oddychać glęboko i bez nerwów
24 sierpnia 2014 16:24 / 4 osobom podoba się ten post
A ja sie ciesze bo M. kłótnie powycina i zostanie mój dialog z Orimem o klejnotach/jego/.
24 sierpnia 2014 16:26 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Na moje gabaryty prosze o 10 litrowa baryłke płynu oleistego, a co? Powalcze o ten "wisior". 

Brawo !!!! Pierwsze zgłoszenie jest.I zostane jednak przy tym ze  kisiel ha ha
24 sierpnia 2014 16:27
greenandy

A ja sie ciesze bo M. kłótnie powycina i zostanie mój dialog z Orimem o klejnotach/jego/.

Twoj dialog ze mna o moich klejnotach ha ha a tos mnie ubawila setnie ha ha.No ale coz pomarzyc mozna ha ha.Jednak aby je miec (klejnoty) trzeba do walki stanac