Na wyjeździe #13

24 sierpnia 2014 21:02 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Orim  - to kobieta zdobi diamenty !))))

no to mi ulzylo ha ha taniej wychodzi ozdoba domu ha ha
24 sierpnia 2014 21:07
Barbara niepowtarzalna

......Musi tak być , ze zna żarty .....albo ?....wie jaki z Niego rwiarz ( znak jakości Q ) i już nie zawraca sobie tym głowy :))))))))))))))

pozostawia to kolezanka na forum ktore z nudow i tesknoty dopisza o wiele ciekawsze scenariusze ha ha
24 sierpnia 2014 21:09 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

ha ha Wrzuc monete ha ha

Stań na rączkach to wrzucę, ha ha 
24 sierpnia 2014 21:09
margolcia

Stań na rączkach to wrzucę, ha ha 

plec ci sie pomylila hihi
24 sierpnia 2014 21:10 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

no to mi ulzylo ha ha taniej wychodzi ozdoba domu ha ha

Bo tego jak mrówków... sól tez była droga  i na co jej przyszło ? A diament cwany i nie dał sie pomnożyć, ale do czegóz się nadaje  - najlepiej do ciecia szyb...hihihi))))
24 sierpnia 2014 21:12 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

pozostawia to kolezanka na forum ktore z nudow i tesknoty dopisza o wiele ciekawsze scenariusze ha ha

.....bo to mądra kobieta jest :))))))
24 sierpnia 2014 21:12 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Bo tego jak mrówków... sól tez była droga  i na co jej przyszło ? A diament cwany i nie dał sie pomnożyć, ale do czegóz się nadaje  - najlepiej do ciecia szyb...hihihi))))

no podziwiam ...............Pana meza za tak dobre wychowanie zony ha ha Diament tylko do ciecia szyb jest hihi ze ja na to nie wpadlem aby cos takiego wmowic ha ha
24 sierpnia 2014 21:12 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

plec ci sie pomylila hihi

nie bede sie w temat zagłębiac, powiem tylko geendeer!!!!!!
24 sierpnia 2014 21:20 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

no podziwiam ...............Pana meza za tak dobre wychowanie zony ha ha Diament tylko do ciecia szyb jest hihi ze ja na to nie wpadlem aby cos takiego wmowic ha ha

Więcej Ci powiem ... on nawet nie jest ładny...zwykłe, gromadne otoczaki bywaja bardziej interesyjące niż ten diament...  Ale moj mąż nie ma z tym nic współnego - ja mam tak od urodzenia....hihihi )))))
24 sierpnia 2014 21:23 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Więcej Ci powiem ... on nawet nie jest ładny...zwykłe, gromadne otoczaki bywaja bardziej interesyjące niż ten diament...  Ale moj mąż nie ma z tym nic współnego - ja mam tak od urodzenia....hihihi )))))

nie wszystko zloto co sie swieci Kazdy ma inaczej i kazdy ma prawo wyboru
24 sierpnia 2014 21:27 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Mam nadzieję ze mój ukochany kiedys kupi mi diament, ale do noszenia na palcu . Myślę ze będzie mi z nim do twarzy :)))
24 sierpnia 2014 21:29 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejka Ty leniu, nie możesz sie ruszyć z chałupy ??   Aż tak dobrze to ja nie będę miała.
24 sierpnia 2014 21:31 / 2 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Mam nadzieję ze mój ukochany kiedys kupi mi diament, ale do noszenia na palcu . Myślę ze będzie mi z nim do twarzy :)))

do twarzy jest w takich od 2 ct ha ha
24 sierpnia 2014 21:31 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

Naprawde uroczy człowiek ha ha 

Jerzy Julian Kalibabka (ur. 1956) – polski przestępca-uwodziciel, którego losy stały się motywem serialu Tulipan[1].8 marca 1984 roku Kalibabka został skazany na karę łączną 15 lat pozbawienia wolności oraz ponad milion złotych grzywny za gwałty, oszustwa, wyłudzenia, pobicia i uwodzenie nieletnich. Po 9 latach kary został zwolniony dzięki ogłoszeniu amnestii i zamieszkał w Dziwnowie. Jerzy Kalibabka był gościem w talk-show „Rozmowy w toku” w 2003 roku.Określenie „Kalibabka” utożsamiane jest od tamtego okresu często z synonimem uwodziciela i w prasie używane przy okazji kolejnych tego typu spraw.

Na jakąś   z wyjątkowym poczuciem humoru  sędzinę facet trafił,że mu w Dzień Kobiet wyrok odczytała:):):):)Hi hi hi
24 sierpnia 2014 21:32 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Na jakąś   z wyjątkowym poczuciem humoru  sędzinę facet trafił,że mu w Dzień Kobiet wyrok odczytała:):):):)Hi hi hi

a to pewnie w zwiazku z rodzajem sprawy aby prezent poszkodowanym zrobic ha ha