Na wyjeździe #13

25 sierpnia 2014 16:25 / 1 osobie podoba się ten post
Właśnie wróciłam z wojaży ,niestety nic nie upolowałam ( słabe przeceny). Za to spotkałam 2 polki ale nie są na naszym forum, i jeszcze widziałam 2x2 też polki ale nie rozmawiałam bo nie miałam czasu.
26 sierpnia 2014 07:49 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien doberek pobudk!! Wstawac kawa stygnie muzyka na aerobik czeka!! co jest!! zapraszam :)Andrea kochana wiesz to moze sobie zapisuj na liste wszystkie sprawy ktore planujesz załatwic!! No i po powrocie nie odkładaj tylko według listy!! moze to jakis sposob!! Ale to co robisz tez na pewno jest  wazne!!No i co ty sie wygłupiasz wracaj tutaj z powrotem!!!
26 sierpnia 2014 08:55
didusia

Właśnie wróciłam z wojaży ,niestety nic nie upolowałam ( słabe przeceny). Za to spotkałam 2 polki ale nie są na naszym forum, i jeszcze widziałam 2x2 też polki ale nie rozmawiałam bo nie miałam czasu.

a może one sa na tym drugim forum bez 24,tam to się dopiero dzieje,znalazłam je na początku roku,jak poszukiwałam jakiegoś kontaktu z opiekunkami,by czegoś sie od nich nauczyć,no to w ogole się tam nawet nie rejestrowałam,masakra jakaś,wyzwiska i żenada totalna,brrr, może nie wiedzą,ze są inne :))
26 sierpnia 2014 09:02 / 1 osobie podoba się ten post
ziolkowa

a może one sa na tym drugim forum bez 24,tam to się dopiero dzieje,znalazłam je na początku roku,jak poszukiwałam jakiegoś kontaktu z opiekunkami,by czegoś sie od nich nauczyć,no to w ogole się tam nawet nie rejestrowałam,masakra jakaś,wyzwiska i żenada totalna,brrr, może nie wiedzą,ze są inne :))

Masz rację tam to jest jakas masakra tez czytałam aż wierzyc sie nie chce.
26 sierpnia 2014 09:41 / 9 osobom podoba się ten post
Ludziska kochane !!!!!! Dlaczego traktujecie to forum tak strasznie personalnie ? Przeciez czyz nie mozna traktowac tego jak zabawę? Jak poradnik dla opiekunek ? Nie jest to dla mnie zrozumiale! To tylko internet !!!!!!kłótnie ,zaczepkiitd!! Czemu to ma sluzyc?
26 sierpnia 2014 10:26 / 1 osobie podoba się ten post
ziolkowa

Na tym forum jestem zarejestrowana o wiele wcześniej niż na naszym -całkiem na poczatku ,ale nigdy nie napisałam żadnego posta ,,może byłam na nim 3-4 razy. O naszym dziewczynom powiedziałam ,powiedziały ,że zajrzą -nawet o istnieniu takowego forum nie wiedziały. Szkoda ,że miałam za mało czasu aby dłużej z nimi pogadać.
26 sierpnia 2014 11:15 / 1 osobie podoba się ten post
Noż kurde ręce opadają !!! Gdzie się podziała Andrea ???
26 sierpnia 2014 11:29
no, to chyba mam zmienniczkę, uff :)
26 sierpnia 2014 11:31
Mysze rece opadaja a mnie juz opadly na to wszystko iiiiii inne
MASAKRA
26 sierpnia 2014 11:42 / 9 osobom podoba się ten post
Po 3 dniach poszukiwań odnalazł się szczęśliwie dziadziuniowy stolec, cały i zdrowy. Jak podejrzewałem, dziadziunio ukrył go głęboko w sobie, jak jaki skarb. No ale dzisiaj dziadziunio zgodził się wyrzucić wszystko z siebie.
26 sierpnia 2014 11:45
a ja mam dzis dola jak stad do ameryki... :/ jeszcze tak zle mi tu nie bylo. a niby szczesliwa powinnam byc: PDP w szptalu, roboty niewiele, a za tydzien bede w Pl. tylko ta samotnosc :( ja jestem zwierzatkiem stadnym i potrzebuje do zycia ludzi, a teraz siedze sama jak palec na jakims koncu swiata :( i jeszcze ta gow... pogoda tez mi nie pomaga :/
26 sierpnia 2014 11:46 / 5 osobom podoba się ten post
beata

Ludziska kochane !!!!!! Dlaczego traktujecie to forum tak strasznie personalnie ? Przeciez czyz nie mozna traktowac tego jak zabawę? Jak poradnik dla opiekunek ? Nie jest to dla mnie zrozumiale! To tylko internet !!!!!!kłótnie ,zaczepkiitd!! Czemu to ma sluzyc?

popieram w 100%- jakbysmy mialy malo innych problemow w zyciu ;) to tylko forum...
26 sierpnia 2014 11:54 / 6 osobom podoba się ten post
opT

Po 3 dniach poszukiwań odnalazł się szczęśliwie dziadziuniowy stolec, cały i zdrowy. Jak podejrzewałem, dziadziunio ukrył go głęboko w sobie, jak jaki skarb. No ale dzisiaj dziadziunio zgodził się wyrzucić wszystko z siebie.

My to udani jestesmy :)Żeby6 stolec,cudzy w dodatku tyle radochy sprawiał:)
26 sierpnia 2014 12:03 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

My to udani jestesmy :)Żeby6 stolec,cudzy w dodatku tyle radochy sprawiał:)

.....w zyciu wazne sa tylko chwile........., chachacha
26 sierpnia 2014 12:12
beata

Swieta racja  to niczemu nie służy