Oj, mam ochotę na męskie towarzystwo i odrobinę czegoś mocniejszego.Za oknem świerszcze grają, księżyc świeci, a tu tylko mineralna i szydełko:))) Za jakie grzechy na stare lata muszę się tak męczyć:))))))
Oj, mam ochotę na męskie towarzystwo i odrobinę czegoś mocniejszego.Za oknem świerszcze grają, księżyc świeci, a tu tylko mineralna i szydełko:))) Za jakie grzechy na stare lata muszę się tak męczyć:))))))
Księżyc świeci , świerszcze grają , lampka mozelskiego wina przede mną . I laptop. A mąz mecz ogląda . Na razie.Moze być ?
Meskiego towarzystwa zapewnic nie moge, ale mam browarka. Zapraszam!:-)
Mecz ogląda, no wiesz, zakładaj na siebie jakieś nieprzyzwoite fatałaszki i biegaj przed telewizorem:))))
A ja się dziś napracowałam , rano siedziałam dodatkowo 2 i pół godziny z PDP w tym czasie zrobiłam porządek w mieszkaniu za co mam dostać dodatkowo zapłacone . Dodatkowo poproszono mnie o wyczyszczenie grzejników z miwszkaniu i też mam mieć ekstra kasę za to , a za dodarkowe godziny z PDP też mi płacą , więc dodatkowy grosz wpadnie . Jutro też dodatkowe godzinki z PDP , później idę odsypiać nocną pracę i tak dzień szybciej zleci .
Alinka życzę ci jak najwimęcej dodatków ku chwale ojczyzny i własnej kieszeni.
Dobranoc moi drodzy, zjadłam za Wasze zdrowie pół czekolady i muszę iść spać, bo zeżrę resztę:)))
Dobranoc moi drodzy, zjadłam za Wasze zdrowie pół czekolady i muszę iść spać, bo zeżrę resztę:)))
Barbarelka jestem lepsza od Ciebie :-) :-) :-) :-) zjadlam Calą czokoladkę:-) plus 4 snickersy:-) puszkę groszku zielonego :-) i dopiero poszlam spac :-) :-) :-) :-) :-) :-) a le co z tego ze brzuch pelny i zadowolony ,,dziadkowi chyba odbilo 9 razy mialam dzis pobudke (((( O 6 WSTALAM ZROBILAM KAWE A TEN ZASNOL I CHRAPIE ( matko i corko oby do jutra -przyjezdza zmiana !!!
Spi Basiu,spi a sadełko rosnie:))