Na wyjeździe #13

06 września 2014 21:45 / 3 osobom podoba się ten post
barbarella

Oj, mam ochotę na męskie towarzystwo i odrobinę czegoś mocniejszego.Za oknem świerszcze grają, księżyc świeci, a tu tylko mineralna i szydełko:))) Za jakie grzechy na stare lata muszę się tak męczyć:))))))

Księżyc świeci , świerszcze grają , lampka mozelskiego wina przede mną . I laptop. A mąz mecz ogląda . Na razie.Moze być ?
06 września 2014 21:45
barbarella

Oj, mam ochotę na męskie towarzystwo i odrobinę czegoś mocniejszego.Za oknem świerszcze grają, księżyc świeci, a tu tylko mineralna i szydełko:))) Za jakie grzechy na stare lata muszę się tak męczyć:))))))

Meskiego towarzystwa zapewnic nie moge, ale mam browarka. Zapraszam! 
06 września 2014 21:48 / 3 osobom podoba się ten post
mozah aM

Księżyc świeci , świerszcze grają , lampka mozelskiego wina przede mną . I laptop. A mąz mecz ogląda . Na razie.Moze być ?

Mecz ogląda, no wiesz, zakładaj  na siebie jakieś nieprzyzwoite fatałaszki i biegaj przed telewizorem:))))
06 września 2014 21:49 / 2 osobom podoba się ten post
joannaxd

Meskiego towarzystwa zapewnic nie moge, ale mam browarka. Zapraszam!:-) 

Dzięki:))) ale babciuni nie mogę zostawić, zaraz wstanie do toalety, sama nie pójdzie:)))
06 września 2014 21:50 / 3 osobom podoba się ten post
barbarella

Mecz ogląda, no wiesz, zakładaj  na siebie jakieś nieprzyzwoite fatałaszki i biegaj przed telewizorem:))))

Niech obejrzy - ja wyrozumiała zona jestem....
No- ten mecz póki co niech obejrzy ....
06 września 2014 22:02 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Barbalella najbardziej chyba dobijaja nas te świerszcze
06 września 2014 22:17 / 1 osobie podoba się ten post
A ja się dziś napracowałam , rano siedziałam dodatkowo 2 i pół godziny z PDP w tym czasie zrobiłam porządek w mieszkaniu za co mam dostać dodatkowo zapłacone . Dodatkowo poproszono mnie o wyczyszczenie grzejników z miwszkaniu i też mam mieć ekstra kasę za to , a za dodarkowe godziny z PDP też mi płacą , więc dodatkowy grosz wpadnie . Jutro też dodatkowe godzinki z PDP , później idę odsypiać nocną pracę i tak dzień szybciej zleci .
06 września 2014 22:19 / 2 osobom podoba się ten post
Dobranoc moi drodzy, zjadłam za Wasze zdrowie pół czekolady i muszę iść spać, bo zeżrę resztę:)))
06 września 2014 22:30
alinka1339

A ja się dziś napracowałam , rano siedziałam dodatkowo 2 i pół godziny z PDP w tym czasie zrobiłam porządek w mieszkaniu za co mam dostać dodatkowo zapłacone . Dodatkowo poproszono mnie o wyczyszczenie grzejników z miwszkaniu i też mam mieć ekstra kasę za to , a za dodarkowe godziny z PDP też mi płacą , więc dodatkowy grosz wpadnie . Jutro też dodatkowe godzinki z PDP , później idę odsypiać nocną pracę i tak dzień szybciej zleci .

Alinka życzę ci jak najwimęcej dodatków ku chwale ojczyzny i własnej  kieszeni.
06 września 2014 22:42 / 2 osobom podoba się ten post
didusia

Alinka życzę ci jak najwimęcej dodatków ku chwale ojczyzny i własnej  kieszeni.

Dzięki , lepiej ku chwale mojej kieszeni haha....
06 września 2014 22:45 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Dobranoc moi drodzy, zjadłam za Wasze zdrowie pół czekolady i muszę iść spać, bo zeżrę resztę:)))

Spi Basiu,spi a sadełko rosnie:))
07 września 2014 07:02
I dupa z pospania. Pdp znow wymysla ze niewygodne wyro. Tylko nie wina wyra,tylko jej calodziennego siedzenia w fotelu. Dzisiaj kapanie. Boje sie co odkryje na twj pupie. Oby nic.
07 września 2014 07:20 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Barbarelka jestem lepsza od Ciebie zjadlam Calą czokoladkę  plus 4 snickersy  puszkę groszku zielonego i dopiero poszlam spac  a le co z tego ze brzuch pelny i zadowolony ,,dziadkowi chyba odbilo 9 razy mialam dzis pobudke (((( O 6 WSTALAM ZROBILAM KAWE A TEN ZASNOL I CHRAPIE ( matko i corko oby do jutra -przyjezdza zmiana !!! 
07 września 2014 08:29 / 2 osobom podoba się ten post
beata

Barbarelka jestem lepsza od Ciebie :-) :-) :-) :-) zjadlam Calą czokoladkę:-)  plus 4 snickersy:-)  puszkę groszku zielonego :-) i dopiero poszlam spac :-) :-) :-) :-) :-) :-)  a le co z tego ze brzuch pelny i zadowolony ,,dziadkowi chyba odbilo 9 razy mialam dzis pobudke (((( O 6 WSTALAM ZROBILAM KAWE A TEN ZASNOL I CHRAPIE ( matko i corko oby do jutra -przyjezdza zmiana !!! 

Ciekawa mieszanka :)Zupka czekoladowa z zielonym groszkiem:)Przepis dawaj:)
07 września 2014 08:46 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Spi Basiu,spi a sadełko rosnie:))

No nie rośnie:))) Od lat trzymam wagę, bardzo mało jem, gdyby nie te słodycze to mogłabym wszędzie wchodzić przez dziurke od klucza :))