Giunta, ja dostałam tylko za 7 dni i się cieszę, że to więcej niż za 2 np. :-))
Giunta, ja dostałam tylko za 7 dni i się cieszę, że to więcej niż za 2 np. :-))
Przez pocztę czy kuriera? pytam bo tez coś z domu potrzebuję i mają mi wysłać.
Ad.kupna lebara,podobno w pl mozna zamowic przez internet doladowanie
Ad.kupna lebara,podobno w pl mozna zamowic przez internet doladowanie
Nie wiem o czym mysli twój mąż, bo mój to tylko o jednym. Chcę o tym napisać, to trudny temat, poruszany przy okazji żartów, ale to też część naszego życia.
Na prawdę nikogo nie chce obrazic, ale po prostu jestem zaskoczona, zdumiona i jakas w tym temacie nieogarnięta. Moja babcia mówila zawsze, że nie uchodzi, no może i tak, ale musze się z tym zmierzyc.
Seks, jak inne sprawy jest wazny i potrzebny, ja tam wolę potanczyć, napić się po kokardę, wstać rano, zaklinować przy kawie i dalej tańczyc. Widzę, czuję i słyszę, że moja chłopina nie radzi sobie, nie wiem, niby ręce ma zdrowe, ale...
Nie wiem jak to dalej będzie, czuję, że powinnam być w domu, kurczę, a jak wróce, a tam inna kobita?
Jestem w ekstazie :)))))))))) Polacy prowadzą z Iranem !!!! Chwilo trwaj ! :))))))))))))
Nawet jest już 2:0 - śledzę cały czas na onecie :)
ja bym dodała jeszcze Nomke i Sówkę, bo ckni mi się za nimi bardzo,i za ich tekstami i za humorem czarnym sówki ,bardzo mi sie ckni,czy Modi coś nie "wymodi" plisssssssssss:)
A odemnie ,że brakuje też Romany ,też lubiłam bardzo jej posty .Szkoda że jej nie ma !!!!!!!!!!