Na wyjeździe #13

13 września 2014 20:11 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Giunta, ja dostałam tylko za 7 dni i się cieszę, że to więcej niż za 2 np. :-))

ja dostałam za trzy dni i też się cieszę, a co:))
13 września 2014 20:18 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

Przez pocztę czy kuriera? pytam bo tez coś z domu potrzebuję i mają mi wysłać.

podziele sie radosna nowina.. dzisiaj otrzymalam przesylke z PL,  nadana w srode ok.godz. 13...przyszla normalnie prze poczte/ koperta babelkowa, do 1 kg/  oplata...21 zl.  .. adresowana normalnie na moje nazwisko. ..  superrrrrrrrrrr....
13 września 2014 20:22
Ad.kupna lebara,podobno w pl mozna zamowic przez internet doladowanie
13 września 2014 20:29 / 2 osobom podoba się ten post
od 6-ciu mcy regularnie 2.3X  w mcu mam przesylki z PL /  od mojej kochaniutkiej siostruni / i zawsze jest oki, a co najwazniejsz  tak szybciutko...
//... dlatego kocham  DHL i p. listonosza...  hahhhahhhahaha
13 września 2014 20:32
.. zapomnialam dodac.. dostalam dzisiaj nowy katal. WITT.../ nawet ciekawy, tylko zajeb.. drogiiii/ czaje sie na pewna kurtke zim.
13 września 2014 20:55
oki.. moj kat. N.02./ HERBST2014WINTER/ na str, 8, poz. 6/..z wrazenia nie zuwazylam.. oznaczono jako..mantel/, dla mnie jest super,chyba sie skusze..hahhhhaaaaaa
13 września 2014 21:03 / 1 osobie podoba się ten post
Jestem w ekstazie :)))))))))) Polacy prowadzą z Iranem !!!! Chwilo trwaj ! :))))))))))))
13 września 2014 21:04
Haneczka47

dzieki za odpowiedz- bede szukac :D
13 września 2014 21:04
Haneczka47

dzieki za odpowiedz- bede szukac :D
13 września 2014 21:18 / 2 osobom podoba się ten post
barbarella

Nie wiem o czym mysli twój mąż, bo mój to tylko o jednym. Chcę o tym napisać, to trudny temat, poruszany przy okazji żartów, ale to też część naszego życia.
Na prawdę nikogo nie chce obrazic, ale po prostu jestem zaskoczona, zdumiona i jakas w tym temacie nieogarnięta. Moja babcia mówila zawsze, że nie uchodzi, no może i tak, ale musze się z tym zmierzyc.
Seks, jak inne sprawy jest wazny i potrzebny, ja tam wolę potanczyć, napić się po kokardę, wstać rano, zaklinować przy kawie i dalej tańczyc. Widzę, czuję i słyszę, że moja chłopina nie radzi sobie, nie wiem, niby ręce ma zdrowe, ale...
Nie wiem jak to dalej będzie, czuję, że powinnam być w domu, kurczę, a jak wróce, a tam inna kobita?

"Widzę ,słysze i czuję",napisałaś a także "moj to tylko o jednym".A czy pokusilaś się na rozmowe nt temat?Najważniejsza jest rozmowa,a nie zamiatanie problemów pod dywan.Ani Ty nie "dwudziestka" ani mąż nie młodzieniaszek.Czy Ci kiedys nie wpadło do glowy,że on się może boi,jak go  unikasz w łózku i nie wyjaśniasz to on nie wie co sie dzieje  ,wie tylko że te lata teraz to być może koncówka sprawności-mężczyźni bardzo czuli sa na tym punkcie.Rzadko potrafią o tych sprawach z kolegami gadać a jeszcze rzadziej trafiają na partnerkę ,która nie krępuje sie rozmawiać otwarcie.Może mysli jak Ty-że jedziesz a tam w D facet inny.Rozmowa to punkt nr najbliższego urlopu:)Najczęściej tego typu problemy biorą sie własnie z domysłów i niedomówień.

Czy mężczyźni myślą tylko o sexie kiedy mówią "kochanie jak mi Ciebie brakuje"-najczęściej w ogóle nie o tym myślą-raczej ogólnie,bo dopiero jak nas w domu nie ma to zauważają tę różnicę...I vice versa zresztą:)We dwoje nawet pomilczeć przyjemnie:)I nie głupieją z braku sexu, a nawet jeśli to dokładnie tak samo jak kobiety.
13 września 2014 21:22 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Jestem w ekstazie :)))))))))) Polacy prowadzą z Iranem !!!! Chwilo trwaj ! :))))))))))))

Nawet jest już  2:0 - śledzę cały czas na onecie :)
13 września 2014 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
Ola55

Nawet jest już  2:0 - śledzę cały czas na onecie :)

Ja oglądam na weeb.tv , wymiatają chłopaki ostroooooo !
13 września 2014 21:39 / 4 osobom podoba się ten post
ziolkowa

ja bym dodała jeszcze Nomke i Sówkę, bo ckni mi się za nimi bardzo,i za ich tekstami i za humorem czarnym sówki ,bardzo mi sie ckni,czy Modi coś nie "wymodi" plisssssssssss:)

A odemnie ,że brakuje też Romany ,też lubiłam bardzo jej posty .Szkoda że jej nie ma !!!!!!!!!!
13 września 2014 21:49
Koleżanko Magdzie ! wyskakuj zza tego krzaka i dawaj do pisania !... -;)))))))
13 września 2014 21:58 / 2 osobom podoba się ten post
steni

A odemnie ,że brakuje też Romany ,też lubiłam bardzo jej posty .Szkoda że jej nie ma !!!!!!!!!!

Dolaczam sie do postow kolezanek... brakuje mi wszystkich osob..ktore odeszly / z nie wlasnej woli , a przede wszystkim  dlaczego..?/
Jestem  ciutke  rozczarowana...bo forum to nie tylko miejsce na smutki... ale i na wymiane pogladow. . choc nie zawsze musimy sie z nimi zgadzac, ale i miejsce na zwykle pogaduchy.  Nie wszyscy lubimy to samo.....PRZYKRE, ZE TO...podzielilo nasze/ niektorych/ opinie o forum.........