Na wyjeździe #13

13 września 2014 22:04
nesca_nebesca

matko i córko, 880 e, toż to rozbój w biały dzień, przecież to g....o nie pieniądze za tę robotę.Owszem , ja też zaczynałam od 850 e, ale to było kilka lat temu, do tego słaby niemiecki był i zero doświadczenia.Cóż podkusiło twoją koleżankę, przecież jest tyle firm do wyboru?

Kolezanka jest starsza  kilkanaście lat ode mnie.Doświadczenie niewielkie ale ma.Niemiecki niestety pozostawiawia wiele do życzenia.Nie świadczy to o tym,że nalezy pracować w takich warunkach za taką kasę:(
Jednak doszłam do wniosku,że niekórym nie da sie pomóc-chociaż szlag mnie trafia bo to naprawde trudne,uciązliwe,meczace miejsce.
Nesca-pani dostanie po roku pracy podwyzkę-50€.Teraz ma tyle ile napisałam wczesniej:(
13 września 2014 22:07 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Ja oglądam na weeb.tv , wymiatają chłopaki ostroooooo !

Ale horror...nie mogę ogladać! Nawet stopy mi się spociły z nerwów...
13 września 2014 22:08 / 3 osobom podoba się ten post
Już mi lepiej .....nawet pijawił się uśmiech na mej mordce.
13 września 2014 22:14 / 5 osobom podoba się ten post
AMOREK

Dolaczam sie do postow kolezanek... brakuje mi wszystkich osob..ktore odeszly / z nie wlasnej woli , a przede wszystkim  dlaczego..?/
Jestem  ciutke  rozczarowana...bo forum to nie tylko miejsce na smutki... ale i na wymiane pogladow. . choc nie zawsze musimy sie z nimi zgadzac, ale i miejsce na zwykle pogaduchy.  Nie wszyscy lubimy to samo.....PRZYKRE, ZE TO...podzielilo nasze/ niektorych/ opinie o forum.........

Mnie tez brakuje romany.
Forum tworzą ludzie. To oni budują atmosferę, to oni swoja osobowością, humorem, mądrymi uwagami wnoszą coś fajnego od siebie. Jeśli tacy ludzie bedą odchodzili, z różnych przyczyn, to co zostanie?
Jak pewne osoby są na forum, to robi się sympatyczniej, ciekawiej, cieplej.
Unikam forum, kiedy dzieje się to, co ostatnio się działo, czuję niesmak, to forum przestaje wtedy być "moje" a staje sie obce, nawet wrogie. Wracam chętnie, kiedy znowu piszą ci, co naprawdę coś dobrego od siebie dają. 
I to by było na tyle.
13 września 2014 22:14
Magdalena_Sewicka

A może babcia jej daje wysokie Trinkgeld i dlatego tak się trzyma tego miejsca? Mialam znajoma opiekunke,doswiadczona,a pracowala na sztelli za 35€ dniówki,do tego na czarno,się dziwilam,a się okazalo,ze za podlanie kwiatków 15€ napiwku,poodkurzanie 20€,zrobienie zakupow i przytagranie ich do domu 10€, i tak codziennie jej cosik wpadalo;))

W poprzednim miejscu coś podobno dostawała ale tutaj to i tak za mało.
Wczoraj przed moim wyjazdem odbyła sie taka akcja,ze gdybym ja przyjechała tam na zmiane to byłabym porzadnie wystraszona.Babcię zawróciłam ze schodów do piwnicy,później zięć nie mógł sobie z nią poradzic i poprosił o pomoc własnego ziecia-pielegniarza.Siadła na tarasie i krzyczała ile sił''hilfe''Ani do domu,ani do łozka,ani do przekonania i uspokojenia.Masakra!
Stwierdzono komisyjnie,że to nowy lek powoduje takie patologiczne zachowanie.
Może wystarczy pogodzić się z diagnozą lekarza i zastosować odp.leki.
13 września 2014 22:21 / 2 osobom podoba się ten post
Alinka-ostrzegam Ci -Andrea jest ZAWSZE głodna!!!!!!I jęczy!!!!! Dobrze się zastanów:)
13 września 2014 22:29 / 3 osobom podoba się ten post
Po dobrym sexie?O matko moja, to my ten teges cuś?????I ja nic nie pamiętam???????Nie 20 tylko 24 w obie strony z postojami i posniadaniu obfitym-tyle to pamietam!!!!:):):)
13 września 2014 22:40 / 2 osobom podoba się ten post
To musiała byc jazda na rowerach bez siodełek , jeżeli Andrea jęczała hahaaa
lubie jazdę na rowerze , ale bez siodełka to jeszcze nie próbowałam .

Andrea , a gdzie byśmy razem zamieszkały jeżeli ,by już do tego miało dojśc , bo chyba nie u Twoich sióstr w de?
13 września 2014 22:46 / 1 osobie podoba się ten post
Hahaha Andrea , ale by nam było wesoło . Ciekawo jak , by te nasze chłopy dawały sobie rade już na samą myśl śmiech mnie bierze.
13 września 2014 22:55 / 4 osobom podoba się ten post
alinka1339

Hahaha Andrea , ale by nam było wesoło . Ciekawo jak , by te nasze chłopy dawały sobie rade już na samą myśl śmiech mnie bierze.

Byś się zdziwiła:)Faceci ambicjonalnie podchodzą -"cooooo?JA sobie nie poradzę???JA jej jeszcze pokażę!!!"To tylko jak ich niemożebnie rozpuścimy ,tylko w naszej obecności robią za sierotkę i biednego misia:):):):)Rzuceni na tzw. głęboka wodę doskonale funkcjonują:)
13 września 2014 23:00 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Byś się zdziwiła:)Faceci ambicjonalnie podchodzą -"cooooo?JA sobie nie poradzę???JA jej jeszcze pokażę!!!"To tylko jak ich niemożebnie rozpuścimy ,tylko w naszej obecności robią za sierotkę i biednego misia:):):):)Rzuceni na tzw. głęboka wodę doskonale funkcjonują:)

Kasiu to coś tak jak ja jade do de i zostawiam męża z dzieciakami . On musi do pracy i zakupy itd pomaga mu jego mama w opiece nad dziećmi , ale jak wracam to zawsze mi gada tak,, Ale musisz przyznać moja żono ,ze świetnie dałem sobie rade i z głodu nie umieraliśmy ,,i woła córkę Sandrę i mówi,, Sandra powiedz mamie jak było mieliście co jeść , była kiedykolwiek lodówka pusta ?,,
13 września 2014 23:03
Mój też lubi chodzić na ryby , ale na grzyby to już nie , bo się boi żmij haha 
Fajnie jest pożarttować haha
Ciekawe jak ,by załatwiali swoje potrzeby sexualne co ?
13 września 2014 23:04 / 2 osobom podoba się ten post
AMOREK

Dolaczam sie do postow kolezanek... brakuje mi wszystkich osob..ktore odeszly / z nie wlasnej woli , a przede wszystkim  dlaczego..?/
Jestem  ciutke  rozczarowana...bo forum to nie tylko miejsce na smutki... ale i na wymiane pogladow. . choc nie zawsze musimy sie z nimi zgadzac, ale i miejsce na zwykle pogaduchy.  Nie wszyscy lubimy to samo.....PRZYKRE, ZE TO...podzielilo nasze/ niektorych/ opinie o forum.........

Podpisuję się.!!!!
13 września 2014 23:14 / 5 osobom podoba się ten post
Wygraliśmy! Co to był za mecz!!!Jestem tak rozemocjonowana, że nie wiem kiedy usnę...Badzo się cieszę
13 września 2014 23:17 / 6 osobom podoba się ten post
Polska biało czerwoni, Polska biało czerwoni